Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Dzień Dobry Bardzo!
A Ty Nitencjo w Gorzowie miałaś na jednym ringu ASTy i yorki. To jak one tam przy ringu razem się zmieściły?:lol:

Posted

[quote name='bos']Ooooooo no to może jakąś imprezę zorganizujemy.......chata wolna , to na co czekać ..... :evil_lol: :evil_lol: :lol: :cool3: ;) ;)[/QUOTE]
Ale kluczy mi nie zostawił :angryy: Może jakoś to przeskoczymy :cool3:
[quote name='Nitencja']prawo dzungli[/QUOTE]
:roflt:

Posted

[quote name='Ali26762'][B]Gosia[/B] - kciuki dalej trzymam![/quote]
Można puścić. :) Pytania babka dała jak z kosmosu, wszyscy nerwowo chichotali nad swoimi testami. :razz: Chichotali co by nie ryczeć. ;) Wyniki w czwartek... zobaczymy, co z tego wyjdzie... :cool3:

Wogóle ta sesja średnio mi idzie... Chyba przez to zakochanie w malinach nie mogę się skoncentrować. :loveu: :evil_lol:

Posted

Bos,to byla nagroda pocieszenia do natychmiastowej konsumpcji :diabloti:

A teraz o samej ocenie w stosunku do ktorej mam mieszane uczucia.Ledwie weszlismy na ring sedzia stwierdzil,ze Malec ma zly zgryz tak wiec od razu wiedzialam po jego minie,ze przegramy i faktycznie.Malec przerznal z takim psem z jakim przerznal,ale...No wlasnie,tu jest pewne ale...Mimo ze wedle sedziego ma zly zgryz to o ile rozczytalam karte oceny to nie ma o tym ani slowa,a jedynie same superlatywy...Ponadto Malec dostal doskonala,resCAC.W moim odczuciu zas troche komicznie brzmialy slowa sedziego,ktory twierdzil ze pies ma zly zgryz,a nastepnie przy porownaniu o resCACIBa przyznal go bez wiekszego namyslu wlasnie Malenstwu... :question: Tak wiec teoretycznie CACIB przechodzi na nas,bo "cacibowy pies" byl interem,ale pewne zdumienie pozostaje... ;)
Tak wiec na dobra sprawe jestem w kropce i wiem tyle,ze nic nie wiem ;)
A zreszta,co tam...Sedzia ma zawsze racje,a tak jak innym wlascicielom nie musi sie podobac Malenstwo,tak i ode mnie nie mozna wymagac,aby podobaly mi sie wszystkie wilczarze... ;) Jednym slowem decyzja sedziego jest niepodwazalna i ostateczna,a mi do tego gucio :gent: Tak wiec pogratulowac pogratulowac wygranym (choc do konca oceny nie zostawalam,bo Malec denerwowal sie,ze nie ma na oku reszty stada i nawet nie wiem jak reszta sedziowania przebiegala)i tyle.

BTW.A tak w ogole to Slowacy,przynajmniej Ci poznani w Nitrze,to bardzo sympatyczni i zyczliwi ludzie,nawet bariera jezykowa byla do pokonania bez wiekszego trudu... :cool1: Tak wiec z racji faktu milego towarzystwa i poznania tylu nowych,sympatycznych ludkow warto bylo jechac ponad 5h w jedna strone :cool1:

Posted

No ja myślę :roll:. Tym bardziej, że przy okazji CACIB-a zgarnęłaś :cool3: :evil_lol: ;)
Brawo
[IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG]

Posted

Już jesteśmy po przeglądzie miotu, bąble mają tatuażyk (było trochę pisku) i pozwolę sobie wkleić skan protokołu kontroli miotu:

[IMG]http://img434.imageshack.us/img434/2205/tnskanuj00016el.jpg[/IMG]

Ahoj!

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Można puścić.[/quote]
Uffff, aleś przetrzymała, do 20.00! W związku z tym nie może być źle :p

[B]vigor[/B] - gdzie maluszki mają tatuaże?
I czy przeczytałeś priva ode mnie? Dość dawno pisałam, a figuruje u mnie jako nieprzeczytany.

Posted

[quote name='Ali26762']
[B]vigor[/B] - gdzie maluszki mają tatuaże?
[/quote]
[COLOR=Blue]Jest napisane w protokole przeglądu miotu - tatuaż lewe ucho :crazyeye:
Heyka. Znowu nie mam czasu na nic :-(:-(:shake::shake:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Flaire']
Gratulację dla Cześki! A kto w Płocku sędziował grupę?
[/quote]
Grupę sędziowała Halina Dmowska

[quote name='Ibolya'][COLOR=blue] Znowu nie mam czasu na nic :-(:-(:shake::shake:
[/COLOR][/quote]
[B]Ibolya[/B] u mnie to samo :shake: :shake: :shake: .

[B]Vigor [/B]maluchy śliczne, ja tez już nie mogę się doczekać cieczki u Cześki (planowana dopiero na pazdziernik), też chcę miec takie maluchy :loveu:

[B]Carragan[/B] gratuluję wyniku na Słowacji

Dziękuję wszystkim za gratulacje

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Jest napisane w protokole przeglądu miotu - tatuaż lewe ucho :crazyeye:[/COLOR][/quote]
Uuuuh, nie doczytałam :oops:

Posted

[quote name='Ali26762']Dość dawno pisałam, a figuruje u mnie jako nieprzeczytany.[/QUOTE]
Jak to figuruje jako nieprzeczytany??? Gdzie figuruje??? Po czym poznajesz czy jest przeczytany??? :crazyeye:

Posted

Jak piszę priva to zaptaszkowuję opcję śledzenia wiadomości.
Znajduje się ona pod oknem, w którym piszę wiadomość, w oknie "Dodatkowe opcje" na pierwszej pozycji:
Request a read receipt for this message

Później wchodzę w "Śledzone wiadomości" w panelu sterowania, w prywatnych wiadomościach po lewej stronie okna i widzę, które są przeczytane, a które nie :)

Posted

Hej!
[B]Ali [/B]--- co u Derysia? macie jeszcze to słonko?
U nas ranek tj. zwykle: coś kropi, coś wieje, ale chmury wysoko i jednak chłodno. Nie ma to jak psie futro na stopach pod kompem i gorąca kawa---zapraszam!

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:
U nas od rana piękne słoneczko świeci, chociaż jest zimno :-( tylko +7 C.
Ja już po kawce, co tu tak pusto??
Miłego wtorku Dogomaniacy.
[/COLOR]

Posted

Witam!
Szczylki juz sobie pobiegały, śniadanko wtryniły i obecnie już udały się na spanko.
Aha! Dzisiejszą noc zaliczyły bez mamusi Diuny. Spały bardzo spokojnie, bez żadnych skomleń. Mamusia swoje dzieci opuszcza na coraz dłuższe chwile, bo dranie bardzo jej dokuczają ciagnąc, podgryzając gdzie tylko im się uda.Fajowe są te podgryzacze.:lol::cool3:.
Słoneczko pięknie swieci, ale ..... dość często tak samo zaczynał się dzionek, a potem lało, lało.
Ahoj!

Posted

[quote name='Ali26762']Jak piszę priva to zaptaszkowuję opcję śledzenia wiadomości.
Znajduje się ona pod oknem, w którym piszę wiadomość, w oknie "Dodatkowe opcje" na pierwszej pozycji:
Request a read receipt for this message

Później wchodzę w "Śledzone wiadomości" w panelu sterowania, w prywatnych wiadomościach po lewej stronie okna i widzę, które są przeczytane, a które nie :)[/quote] Ja mam od jakiegoś czasu jeszcze lepszy numer :roll:. Wszystkie prywatne wiadomości dawno przeczytałem, a ciągle, z uporem maniaka wyświetla mi się w nagłówku strony:

[B]Witaj, zadziorny.[/B]
Ostatnio zalogowany: Dzisiaj at 08:47
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/private.php?"]Prywatne Wiadomości[/URL]: [B]1[/B] nie przeczytanych, Razem 117.

:mad: :shake: :angryy:

Posted

Witam wszystkich znad śniadanka! Ktos sobie życzy kanapeczkę? Salami, żółty serek, pomidorek? :cool3:
U nas zimno i ponuro :shake:

[B]Ali[/B], dzięki za wskazówki, idę sprawdzić jak to działa :)

Posted

Dostałem maila z takimi adresikami:

[url]www.hodowle.com.pl[/url]
[url]www.reproduktory.pl[/url]

Lecę przewietrzyć 6 małych kiteczek:lol::lol::lol:.
Ahoj!

Posted

Kochani witam... przy naukowej kawce... JUTRO OSTATNI EGZAMIN!
O kciuki proszę od 10.30 do 12.00... proszę trzymajcie, bo ten przedostatni egzamin moxcno mnie zdołował :-(
A teraz nadrabiam zalgełości!

[B]Fuka, Swallow: [/B]Gratuluje sukcesów wystawowych! Cześka śliczna, Elmo niesamowicie dostojny, a Makaronik... słodziak co tu duzo gadać!

Dziekuję za wsparcie z fotką... moze jednak nie będę robiła nowej do dyplomu ;)

[quote name='zadziorny']Zgadzam się w całej rozciągłości :roll: [SIZE=1]([B]aga_o[/B] jeśli mogę coś doradzić, to uderzaj lepiej do [B]Wind[/B] :cool3:)[/SIZE].[/quote]
oj to nie takie proste... ale moze kiedyś jeszcze Wind zaproponuje mi zabawę z aparatem... choć nie wiem czy [B]Wind [/B]nadal bedzie chciała ze mna zjeść taką ilość jagodzianek jak ostatnio :razz:

[B]Ali:[/B] Skub Deryśka, bo zaroślak sie robi!

[B]vigor:[/B] Szczylki są cudowne, choć moją faworytką OCZYWIśCIE JEST AGAPE! :loveu:

[B]coztego: [/B]Jak Twoja motywacja do dalszego pisania...?

[B]zach:[/B] czy już wiadomo kiedy do Warszawy zawitasz?

Z doniesień magisterskich to... złozyłam juz prace w dziekanacie, jednak ciaglę nie wiem kiedy mam termin obrony :-( Teraz ostatnio doszły mnie słuchy, że termin obrony naszej grupy seminaryjnej to... 23 czerwca...

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']
[B]coztego: [/B]Jak Twoja motywacja do dalszego pisania...?[/QUOTE]
Kiepściunio :shake: Czekam na obiecane rady [B]Flaire[/B], odnośnie pokonania "writers block" :roll:

Posted

[quote name='coztego']Kiepściunio :shake: Czekam na obiecane rady [B]Flaire[/B], odnośnie pokonania "writers block" :roll:[/quote]
Trzymam kciuki... będzie dobrze! Zobaczysz... jak juz usiądziesz to napiszesz raz dwa! Wiem, ze to trudne, ale podołasz! JESTEM PEWNA!

Własnie w "pytaniu na sniadanie" występował lek. wet. (nie wiem z jaki tytułem) Ostaszewski..., dowiedziałam sie, że nie można dawać pieskom do jedzenia (ciągu jego życia) gotowanego i suchego... nie wgłębiał się w szczegóły, ale powiedział, że to jeden z najpoważniejszych błędów ludzi...
Dodatkowo stwierdził, że ser żólty też nie powinien być dawany pieskom... podbno powoduje drapanie sie psów i często wywyołuje alergie... I ZNóW MAM GALIMATIAS W GłOWIE!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...