Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq']tez czytalam ... rece opadaja...
a pwp.. tez tylko watkow przybywa...:placz:[/quote]
Mozecie podac linka? :roll:

A tak wogle to Dobry wieczór.Beda nowe foty? :diabloti:

Posted

Hejka Martuś! :p

Co tam u ciebie? ;) Jak atmosfera przedświąteczna? :cool3: Czy Ares pomaga w porządkach? :evil_lol:

[SIZE=1]P.S. Widziałaś jak ładnie ławki wyczyściliśmy w 112? :eviltong: [/SIZE]

Posted

Hej mam nadzieje ze mi wybaczycie na forum wroce chyba dopiero w czwartek:-( poniewaz troche plan zmienili a pozatym wszystim nauczycielom sie o klasowkach przypomnialo:placz: i teraz pisze codziennie po kilka sprawdzianów:angryy: choćby jutro mam referat na polski o Podkomorzym z Pana Tadeusza(oczywisice na pamiec), klasowke z gramatyki z angola, sprawdzian z francuskiego ze slowek(stomatolog) i ma wystawiac oceni i pytac z Przysposobienia obronnego:lol:
A weic zegnam was kochani do zobaczenia na dłużej w czwartek:multi:

OLUŚ nie wiedzialam jeszcze lawek nie mialam tam lekcji, ale prawda ze ladna choinke zaltwilam do klasy?? Jak ja ubralismy to dopiero zaczela przypominac choinke, ale Sledziowi sie podobało

Posted

[quote=Marta_Ares;]OLUŚ nie wiedzialam jeszcze lawek nie mialam tam lekcji, ale prawda ze ladna choinke zaltwilam do klasy?? Jak ja ubralismy to dopiero zaczela przypominac choinke, ale Sledziowi sie podobało[/quote]

Hehehe choinka ładna tylko jakaś taka... smutna taka jakaś :eviltong: Tylko jeden łańcuch... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A śledzik lubi wszystko co żywe :eviltong: Wogóle jaki ona ostatnio ma humor dobry :evil_lol: U nas czasem z takimi tekstami (jak na jej poziom oczywiście :evil_lol: ) wyskakuje że głowa mała :eviltong: :eviltong:

Posted

[COLOR=DarkRed][SIZE=4][FONT=Arial Black]Uwaga teraz bedzie wiocha (przepraszam wszystkich raperow i hip hopowcow) [SIZE=7][COLOR=Plum]Joł[SIZE=1]Jol[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

o ja to macie przerąbane nie ma co... ehhhh to ja chyba jestem jakaś nie wiem, bo to nienormalne, zeby wszyscy mieli zajeb z klasówkami a my już po wszystkim jesteśmy.... aaaaaaaa moze wiem, bo przecież ja to już maturalna klasa jestem i oceny mam już wystawione... hmmmmm może to fakt.... no nic, życzę powodzenia i wytrwałości w lekcjach...

Posted

Jestem ale tylko na chwile:roll: wlasnie zamiawiam dla nauczycielki telefon i mp3 na allegro:lol: Jutro mam jeszcze sprawdzian z chemii a pozniej idziemy z Ola do zoologa musze cos Aresikowi na gwiazdke kupic, pozniej w czwartek "tylko" sprawdzian z bioli, francuakiwgo i odp z gegry i WRACAM NA FORUM:multi: