wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 tez czytalam ... rece opadaja... a pwp.. tez tylko watkow przybywa...:placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 oj tak, ale są jeszcze na tym swicie dobrzy ludzie, chociaż garstka ale są.... Quote
haska_12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='wiq']tez czytalam ... rece opadaja... a pwp.. tez tylko watkow przybywa...:placz:[/quote] Mozecie podac linka? :roll: A tak wogle to Dobry wieczór.Beda nowe foty? :diabloti: Quote
chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [SIZE=5][FONT=Arial Black]CHCEMY FOTY!!! CHCEMY FOTY!!! CHCEMY FOTY!!! CHCEMY FOTY!!! Ilez mozna czekac:mad::mad::mad:[/FONT][/SIZE] Quote
Alynkaaa Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [COLOR=Red][B]hej kochana:)co tam slychac ja tylko na chwilke wpadlam i lece daleeejjj... paaa:**** ps. a fotki by sie przydaly:)[/B][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzieńdobry, popieram przedmówców :cool3: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Cześć! Już dzień następny, a fot nadal nie ma:mad: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hejka Martuś! :p Co tam u ciebie? ;) Jak atmosfera przedświąteczna? :cool3: Czy Ares pomaga w porządkach? :evil_lol: [SIZE=1]P.S. Widziałaś jak ładnie ławki wyczyściliśmy w 112? :eviltong: [/SIZE] Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Foteczki jak foteczki ale gdzie jest Marta?????? Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No właśnie! Marta gdzieś zabłądziła:shake:. Pewnie sobie o nas zapomniała:placz::angryy: . Quote
Marta_Ares Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Hej mam nadzieje ze mi wybaczycie na forum wroce chyba dopiero w czwartek:-( poniewaz troche plan zmienili a pozatym wszystim nauczycielom sie o klasowkach przypomnialo:placz: i teraz pisze codziennie po kilka sprawdzianów:angryy: choćby jutro mam referat na polski o Podkomorzym z Pana Tadeusza(oczywisice na pamiec), klasowke z gramatyki z angola, sprawdzian z francuskiego ze slowek(stomatolog) i ma wystawiac oceni i pytac z Przysposobienia obronnego:lol: A weic zegnam was kochani do zobaczenia na dłużej w czwartek:multi: OLUŚ nie wiedzialam jeszcze lawek nie mialam tam lekcji, ale prawda ze ladna choinke zaltwilam do klasy?? Jak ja ubralismy to dopiero zaczela przypominac choinke, ale Sledziowi sie podobało Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote=Marta_Ares;]OLUŚ nie wiedzialam jeszcze lawek nie mialam tam lekcji, ale prawda ze ladna choinke zaltwilam do klasy?? Jak ja ubralismy to dopiero zaczela przypominac choinke, ale Sledziowi sie podobało[/quote] Hehehe choinka ładna tylko jakaś taka... smutna taka jakaś :eviltong: Tylko jeden łańcuch... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A śledzik lubi wszystko co żywe :eviltong: Wogóle jaki ona ostatnio ma humor dobry :evil_lol: U nas czasem z takimi tekstami (jak na jej poziom oczywiście :evil_lol: ) wyskakuje że głowa mała :eviltong: :eviltong: Quote
chihuahua Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [COLOR=Orange][SIZE=4][FONT=Arial Narrow]Co u Areska nowego??????:loveu::loveu:[/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Alynkaaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [COLOR=Red][B]wittaaaammm dzien dobry heeloooo siemka elo hej:)[/B][/COLOR] Quote
chihuahua Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [COLOR=DarkRed][SIZE=4][FONT=Arial Black]Uwaga teraz bedzie wiocha (przepraszam wszystkich raperow i hip hopowcow) [SIZE=7][COLOR=Plum]Joł[SIZE=1]Jol[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [FONT=Comic Sans MS][I]No [B]Joł[/B] , tylko Marty nadal nie ma:shake::angryy:.[/I][/FONT] Quote
a_ga.isk Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Heeej co u psinki ? :P Jak tam ? Siweta ida xD Quote
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dzien doberek... Marta miejmy nadzieję, ze postara się szybko do nas wrocic.... Quote
Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 o ja to macie przerąbane nie ma co... ehhhh to ja chyba jestem jakaś nie wiem, bo to nienormalne, zeby wszyscy mieli zajeb z klasówkami a my już po wszystkim jesteśmy.... aaaaaaaa moze wiem, bo przecież ja to już maturalna klasa jestem i oceny mam już wystawione... hmmmmm może to fakt.... no nic, życzę powodzenia i wytrwałości w lekcjach... Quote
Marta_Ares Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Jestem ale tylko na chwile:roll: wlasnie zamiawiam dla nauczycielki telefon i mp3 na allegro:lol: Jutro mam jeszcze sprawdzian z chemii a pozniej idziemy z Ola do zoologa musze cos Aresikowi na gwiazdke kupic, pozniej w czwartek "tylko" sprawdzian z bioli, francuakiwgo i odp z gegry i WRACAM NA FORUM:multi: Quote
Recommended Posts