Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam, a dzisiaj jeszcze do kompletu dokupilam zwykła czarna przepinana smycz:evil_lol:

Maja na tym filmie pierwszy raz bez smyczy biegała. Nawet juz kilka razy pobiegła w swojej klasie czyli nie mediumy tylko juz large :evil_lol:
Bo jak widac na filmie calkiem ladnie sie wybijala i przeskakiwała. Jak na pierwszy raz bez smyczy to calkiem ladnie jej poszlo:lol: i wreszcie nie boi sie tunelów:multi: :multi:

Posted

Dzisiaj na porannym spacerze, przybłąkał sie o mnie szczeniak husky/malamut. nie mogłam go zostawic przy ruchliwej drodze.

Okazało sie ze to suczka, narazie mam ja u siebie w domu. Mam cicha nadzieje ze nie znajdzie sie jej wlasciciel:cool3: u mnie juz wszyscy w niej zakochani.

Widac ze wlasciciel nie potrafi upilnowac swojego psa, co wiecej. Mala ma zmiazdzona przednia łape, nie ma wogole poduszek i pazorow. Wszystko razem zrośnięte:shake: kuleje.

Jesli do jutro nikt sie nie zglosi zabiore ja do weta.

Posted

Jakie przeznaczenie:loveu:, zawsze marzylam, zeby przyblakal sie do mnie sznaucer, ale nie mialam widocznie az takiej przyciagajacej aury:cool3:. Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli;). Jezeli mozesz wstaw zdjecie tej lapki i wybierz sie do weta jaak najszybciej, z urazami bywa roznie, czasami nie zostaja po nich slady,a czasami mecza do konca zycia, dobrze wiedziec co i jak i szybko zadzialac.

Posted

tylko zeby jeszcze rodzice byli abrdzo na tak...

chociaz narazie nic nie mowia. Siedzi w domu mama za nia biega jaki sliczny psiak:cool3: :cool3:

Tacie sie podoba, i twierdzi ze ktos gdzies za nia placze, bo takich ladnych psow nie wyrzucaja (by sie zdziwił:shake:)

Do weta jutro od rana bede mogła jechac.
Za chwile postaram sie jakos zrobic zdjecie łapki

Posted

do tzta jade wieczorem i wezme mala ze soba:evil_lol:

a co z imnieniem??:evil_lol:
mi narazie jakos Kiara pasuje, ale szukam dalej:lol:

Dzwoniłam przed chwilą do wetki jutro mamy sie stawic od rana. Zobaczy lape, prawdopodobnie trzeba bedzie zrobic przeswietlenie. Takze jutro wszystko sie okaze