Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Jeszcze całe wakacje przed Wami na pływanie :)

Ściągnęłabyś metkę z tego aportu... :evil_lol:

oj metka juz dawno sciągnieta, tak tylko do zdjecia byla, zeby bylo widac ze nowa:lol:

Pianka napisał(a):
Jaki zadowolony z aportu :D

bardzo:loveu:

łapeczek napisał(a):
fajoski ten aport ....
szkoda ze jeszcze nie moze poplywac sobie ... pewnie bedzie plakal :(
ale wakacje sie jeszcze nie koncza i bedzie mial jeszcze okazje poplywac

a dziekowac:lol: troche piszczał, na smyczy wszedł do wody, lapkami i ciagnal dalej:-(

Posted

[quote name='agaciaaa']Fajny ten aport :) tylko szkoda, że narazie Ares go nie wypróbuje ;) ale już niedługo ;)
aport super:loveu:

[quote name='Dobcia']Na pewno rana szybko się zagoi i Aresik wypróbuje nową zabawkę;)
juz probował niestety narazie nie w wodzie i bardzo mu sie podobało:evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']http://images27.fotosik.pl/236/60e3ef9dc3c5714d.jpg
Widać, że Aresikowi aport się podoba. :p
I dobrze leży w pyszczku. :cool3:
hehe zobaczymy czy mu bedzie pasowalo, aportowac z wody:evil_lol:

Posted

W niedziele wrocilismy z wypadu ze znajomymi nad jezioro do domku kolezanki. Oczywiscie bylismy z psami:lol: Niestety nie kapalismy sie bo za bardzo pogoda na to nie pozwalała:shake: Teraz jedzemi na tydzien mam nadzieje ze bedzie lepiej. Chociaz najpierw musze zobaczyc co z praca.

Wczoraj dostałąm wreszcie wyniki z matury, ster niezły, jak jechałam po nie to byłam pewna ze nie zdałam...:shake: na szczescie jednak bylo inaczej, a wiec zdałam:multi: :multi: :multi: wyniki mogłyby być lepsze, no ale coz nie ma co narzekac teraz:evil_lol: najlepszy wynik z angielskiego:cool3:
Teraz siedze jeszcze i rejestruje sie na tych uczelniach
składam na
- uniwersytet gdanski- wczesna edukacja z jezykiem angielskim
- płock tez na pedagogike wczesnoszkolna z jezykiem angielskim
- wyzsza szkola informatyczna narazie na informatyke a pozniej do wyboru specjalnosc i nadal jeszcze nie wiem jaka zastanawiam sie nad: systemy informatyczne w medycynie i ekologii, grafika komputerowa albo teleinformatyka.

sama jeszcze nie wiem na co chce isc:shake:

Znowu mam 2 prace do wyboru
- stoisko z dziecięcymi ubrankami (jutro ide po szczególy)
- rozdawanie ulotek 7/h zł

Posted

Co najwazniejsze to jzu widac zmiany u Aresa:multi: :multi: :multi: w stosunku do suczek. Przed kastracja jak spotykal sie z Maja tylko jedno bylo mu w glowie:evil_lol:teraz wogole nie zwraca na nia uwagi chce sie bawic, zaczepia ja, przynosi swoje zabawki:loveu: :loveu:
Nad jeziorem poznalismy przemiła suczke kundelka, to z nia tez sie swietnie dogadywał nie bylo problemu:loveu: :loveu:

Niestety strasznie rzucał sie na troche wiekszego od niego psa:-( Wygladalo to tak jakby bronił Mai:shake: Nie wiem co robic z ta jego agresja w stosunku do psow, kastracja pewnie go troche wyciszy ale na to potrzeba czasu

Posted

1) Mloda sliczn suczka:loveu:, strasznie spragniona kontaktu z czlowiekie, wystarczy ze sie na nia popatrzylo to biegła szczesliwa, machajac ogonkiem.
Zeby ładne, białe, dlatego podejrzewam ze młoda jest. Na szyi miała straszna rane, blizny prawdopodobnie od sznurka:-(
Błakała sie po ośrodku gdzie bylismy.

2) Rowniez na wygląd widać ze to młody pies:loveu:, rowniez widac ze straszna przylepa, dobierał sie do Mai:lol: zawarczał na Aresa (po tym jak Ares na niego warczał i szczekał) na początku był spokojny.