Marta_Ares Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 a tak wogole jutro Ares konczy 3 lata:eviltong: Jutro tez jedziemy po dlugiej przerwie znowu na trening agility:multi: Quote
anetta Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 mama sie pytala, jak ogladala zdjecia czy to cos pozniej weszlo do jej samochodu? :siara: :evil_lol: Jutro tez jedziemy po dlugiej przerwie znowu na trening agility Świetnie, czekam na jakąś relacje. Quote
Avaloth Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ale mokry :evil_lol: fajnie wygląda, taki wyschnięty do połowy :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Widać, że Ares bardzo lubi pływać:loveu: żeby moja Sara tak pływała...;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dzień dobry :) Piękne zdjęcia :loveu: Nie mogę się już doczekać Waszego trenningu Agility bo na pewno będzie super ;) I wszystkiego naj, naj, naj dla dzisiejszego SOLENIZANTA!!! :multi: :multi: :multi: Żyj nam Aresiku 100 lat!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 100 lat :multi: na urodziny micha pysznego mięska :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Witam Ares slicznie dziekujeee za zyczenia, dostał piszczacego hot- doga i lata z nim po domu i piszczy:evil_lol: :evil_lol: Trening juz o 16.00 nie moge sie doczekac:lol: :lol: A pozatym na treningu wyjasni sie jedna sprawa, nie chce zapeszyć ale jak wszystko dobrze pojdzie bede miala dla Was niespodzianke:loveu: Tak wiec trzymajcie kciuki!!!!! Zdjecia z treningu napewno beda bo biore ze soba Tzta zeby zdjecia robił:evil_lol: Quote
Tepes Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Wszystkiego naj!!!! O to czekamy na niespodziankę:) Quote
Pianka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Aresku najlepszego:loveu: Czekamy na zdjęcia z agility;) Quote
basia bonnie Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Co to za niespodzianka?:diabloti: Wszystkiego najlepszego:multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Wszystkiego najlepsiejszego !! :drink1::drink1::BIG: Quote
Marta_Ares Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 a niespodzianka jest nowa kolezanka Aresa, moje ciche marzenie, które w prawdzie nie wierzylam ze sie spelni a jednka...:evil_lol: :evil_lol: wiecej napisze jutro bo dzisiaj juz padam po calym dniu peeeelnym wrazeń :eviltong: :eviltong: :shake: Quote
Matusz Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Marta_Ares napisał(a):a niespodzianka jest nowa kolezanka Aresa, moje ciche marzenie, które w prawdzie nie wierzylam ze sie spelni a jednka...:evil_lol: :evil_lol: wiecej napisze jutro bo dzisiaj juz padam po calym dniu peeeelnym wrazeń :eviltong: :eviltong: :shake: ej mów nam dzisiaj szybko !! pol godziny i będzie już niedziela :mad::mad: EDIT: wyczytałem coś o jakiejś białej husky...:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Aresiku, wszystkiego najlepsiejszego z okazji urodzinek. Dużo zdrówka przeda wszystkim, ciekawych i mokrych spacerków oraz mnóstwa pyszności. :BIG: :new-bday: :tort: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Marta_Ares napisał(a):A pozatym na treningu wyjasni sie jedna sprawa, nie chce zapeszyć ale jak wszystko dobrze pojdzie bede miala dla Was niespodzianke:loveu: Marta_Ares napisał(a):a niespodzianka jest nowa kolezanka Aresa, moje ciche marzenie, które w prawdzie nie wierzylam ze sie spelni a jednka...:evil_lol: :evil_lol: wiecej napisze jutro bo dzisiaj juz padam po calym dniu peeeelnym wrazeń :eviltong: :eviltong: :shake: No wiesz co, żeby nas tak trzymać w niepewności. :stop: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 dziekujeeemy wszystkim za zyczenia :multi: :multi: :multi: co do Aresa to na treningu sie nie popisał :shake: strasznie napalony na inne suczki i tylko je widzi, wiec wogole nie chciał biegac, takze kastracja obowiązkowa, bo w takim wypadku to nawet na zlot go nie zabiore:shake: Quote
eria Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :multi::multi::multi:Biegnę ze spóźnionymi życzeniami WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :multi::multi: Ale jestem ciekawa tej koleżanki Aresa ! Czyżby....husky? Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 No wreszcie nowa strona to moge przedstawic nowy nabytek Tzta:multi: :multi: :multi: Wczoraj na treningu pojechaliśmy po to cudo: Maja- husky jest z interwencji, ludzie ode minie z klubu zaopiekowali sie nią po tym jak usłyszeli ze facet (jej były właściciel chciał ją zabić). Chciał ją zabić siekierą po tym jak zagryzła mu kure, prawdopodobnie z glodu, bo jest wychudzona. Byla trzymana na łańcuchu, napewno była bita bo jest strasznie wystraszona, nie wykazuje cienia agresji, jest bardzo spokojna :loveu: :loveu: :loveu: tylko te jej smutne oczy :-( Chociaż w drodze powrotnej zatrzymalismy sie w lesie nad jeziorem troche z nia pobiegalismy, i mala troszke sie rozkręciła. To była niespodzianka dla rodzicow Tzta.... wiem tak sie nie robi, ale sie udało i to chyba najważniejsze:multi: :multi: :multi: Pies rodzicom sie spodobał i jak narazie nie maja nic przeciwko zeby została. Quote
eria Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ale zjawiskowa sunia!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Gratulacje! Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 dziekuje w imieniu Tzta, który niedługo sam zarejestruje sie na dogo:evil_lol: te jej oczy sa niesamowite: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Pasuje do mnie szpic z Aresem?:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts