Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mama sie pytala, jak ogladala zdjecia czy to cos pozniej weszlo do jej samochodu?

:siara: :evil_lol:

Jutro tez jedziemy po dlugiej przerwie znowu na trening agility

Świetnie, czekam na jakąś relacje.

Posted

Dzień dobry :)

Piękne zdjęcia :loveu: Nie mogę się już doczekać Waszego trenningu Agility bo na pewno będzie super ;)

I wszystkiego naj, naj, naj dla dzisiejszego SOLENIZANTA!!! :multi: :multi: :multi:

Żyj nam Aresiku 100 lat!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witam

Ares slicznie dziekujeee za zyczenia, dostał piszczacego hot- doga i lata z nim po domu i piszczy:evil_lol: :evil_lol:

Trening juz o 16.00 nie moge sie doczekac:lol: :lol:

A pozatym na treningu wyjasni sie jedna sprawa, nie chce zapeszyć ale jak wszystko dobrze pojdzie bede miala dla Was niespodzianke:loveu:

Tak wiec trzymajcie kciuki!!!!!

Zdjecia z treningu napewno beda bo biore ze soba Tzta zeby zdjecia robił:evil_lol:

Posted

a niespodzianka jest nowa kolezanka Aresa, moje ciche marzenie, które w prawdzie nie wierzylam ze sie spelni a jednka...:evil_lol: :evil_lol:

wiecej napisze jutro bo dzisiaj juz padam po calym dniu peeeelnym wrazeń :eviltong: :eviltong: :shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a niespodzianka jest nowa kolezanka Aresa, moje ciche marzenie, które w prawdzie nie wierzylam ze sie spelni a jednka...:evil_lol: :evil_lol:

wiecej napisze jutro bo dzisiaj juz padam po calym dniu peeeelnym wrazeń :eviltong: :eviltong: :shake:

ej mów nam dzisiaj szybko !! pol godziny i będzie już niedziela :mad::mad:

EDIT: wyczytałem coś o jakiejś białej husky...:eviltong:

Posted

Aresiku, wszystkiego najlepsiejszego z okazji urodzinek. Dużo zdrówka przeda wszystkim, ciekawych i mokrych spacerków oraz mnóstwa pyszności. :BIG: :new-bday: :tort: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking:
:cunao: :cunao: :cunao: :laola:

Marta_Ares napisał(a):
A pozatym na treningu wyjasni sie jedna sprawa, nie chce zapeszyć ale jak wszystko dobrze pojdzie bede miala dla Was niespodzianke:loveu:

Marta_Ares napisał(a):

No wiesz co, żeby nas tak trzymać w niepewności. :stop:

Posted

dziekujeeemy wszystkim za zyczenia :multi: :multi: :multi:

co do Aresa to na treningu sie nie popisał :shake: strasznie napalony na inne suczki i tylko je widzi, wiec wogole nie chciał biegac, takze kastracja obowiązkowa, bo w takim wypadku to nawet na zlot go nie zabiore:shake:

Posted

:multi::multi::multi:Biegnę ze spóźnionymi życzeniami WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :multi::multi:

Ale jestem ciekawa tej koleżanki Aresa ! Czyżby....husky?

Posted

No wreszcie nowa strona to moge przedstawic nowy nabytek Tzta:multi: :multi: :multi: Wczoraj na treningu pojechaliśmy po to cudo:

Maja- husky jest z interwencji, ludzie ode minie z klubu zaopiekowali sie nią po tym jak usłyszeli ze facet (jej były właściciel chciał ją zabić).
Chciał ją zabić siekierą po tym jak zagryzła mu kure, prawdopodobnie z glodu, bo jest wychudzona.
Byla trzymana na łańcuchu, napewno była bita bo jest strasznie wystraszona, nie wykazuje cienia agresji, jest bardzo spokojna :loveu: :loveu: :loveu:
tylko te jej smutne oczy :-( Chociaż w drodze powrotnej zatrzymalismy sie w lesie nad jeziorem troche z nia pobiegalismy, i mala troszke sie rozkręciła.

To była niespodzianka dla rodzicow Tzta.... wiem tak sie nie robi, ale sie udało i to chyba najważniejsze:multi: :multi: :multi: Pies rodzicom sie spodobał i jak narazie nie maja nic przeciwko zeby została.