wiq Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 aż mnie ciary przeszły, taka piękna :loveu: gratulacje! :):) Quote
agaciaaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Przepiękna sunia! :loveu: i te niebieskie oczy :loveu: mam nadzieje, że będzie dużo fotek ze wspólnych spacerów :) Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Oo ja Cieee:evil_lol: jesteście Wielcy, że ją wzięliście!:multi::loveu::loveu: Cudna!!:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 nooo ale Ares to tak do konca nie jest black :diabloti::mad: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Acctiually']No tak pasuje:loveu: Sliczny:loveu: śliczna;) :eviltong: [quote name='wiq']aż mnie ciary przeszły, taka piękna :loveu: gratulacje! :):) hehe oczy ma niesamowite, dzieeeeki:multi: [quote name='agaciaaa']Przepiękna sunia! :loveu: i te niebieskie oczy :loveu: mam nadzieje, że będzie dużo fotek ze wspólnych spacerów :) Dziekujeemy;) fotki beda napewno, macie to jak w banku:evil_lol: Ale obowiazkowo czeka nas sterylka i kastracja. Ares strasznie zachowuje sie w stosunku do niej, typowy samiec:angryy: wczoraj tylko jedno bylo mu w glowie:mad: :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Oo ja Cieee:evil_lol: jesteście Wielcy, że ją wzięliście!:multi::loveu::loveu: Cudna!!:loveu::loveu: Ty rowniez jestes wielka za to ze adoptowałas Wareczke :loveu:, ten usmiech na pysku Warki odkąd jest u Was mowi wszystko.... Mam nadzieje ze Maja u Tzta tez szybko sie zadomowi :loveu: :loveu: i przestanie sie bac:-( [quote name='eria']nooo ale Ares to tak do konca nie jest black :diabloti::mad: oj tam, najwyzej wrzuce go do czarnej farby i bedzie caly black:eviltong:, a Maja nie jest do konca biała ma troche rudawych znaczen na grzbiecie:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 fotki i wracam do biologii, bo jutro matura a ja przy dogo siedze:shake: wypadaloby chociaz troche powtorzyc Quote
anetta Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wooooooow :razz: Gratuluje wam! :) Cieszkam się że ją wzieliście. Niebieskooka panna.:loveu: Ares, no :mad: zamiast się skupiać na treningu to ty za suczkami latasz :mad: Marta, a tak ogólnie to jak mu szło? Czy w ogóle nie szło? :evil_lol::evil_lol: Quote
Pianka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 http://images29.fotosik.pl/210/ef347ea007f585b4.jpg jaka śliczna:loveu: piekne oczka:loveu: Quote
Matusz Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 śliczna Maja :loveu::loveu: od razu u was odżyła !! :multi: Quote
tusia. Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 piekna Majeczka :loveu: Aresikowy też :loveu::loveu::loveu: Quote
Okamia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 zaglądałam do Was parę razy ale jakoś tylko fotki oglądałam:razz: Dzisiaj nie mogę sie powstrzymać od napisania bo ta sunia jest piękna:loveu: Dbajcie mi o nią dobrze bo jak nie... :mad: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='anetta']Wooooooow :razz: Gratuluje wam! :) Cieszkam się że ją wzieliście. Niebieskooka panna.:loveu: Ares, no :mad: zamiast się skupiać na treningu to ty za suczkami latasz :mad: Marta, a tak ogólnie to jak mu szło? Czy w ogóle nie szło? :evil_lol::evil_lol: Oj nawet nie wiesz jak ja sie ciesze:multi: w sumie jeszcze wczoraj nie wierzylam ze to sie moze udac, a jednak:loveu: :loveu: :multi: :multi: No Ares niestety totalna klapa:placz: Na poczatku jak rozkladali torki to troche chcialam z nim przypomniec to szlo mu bardzo ładnie skupiał sie na mnie, ale pozniej jak juz biegalismy w kolejnosci wszysci byli na niego patrzyli, masakra, wogole nie zwracal na mnie uwagi na nic nie reagowal- bo obok nasikała suczka:angryy: Takze do kastracji to raczej nie mam po co jezdzic. Jedynie z czego moge sie cieszyc to to ze ladnie pokonywał kładke, palisade, hustawki sie nie bał:multi: i pierwszy raz przeskoczył przez koło:multi: [quote name='Pianka']http://images29.fotosik.pl/210/ef347ea007f585b4.jpg jaka śliczna:loveu: piekne oczka:loveu: dziekuje w imieniu Marcina(Tzta) i Mai :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Śliczna:loveu: Te oczyska niebieskie cudo:loveu: Ale z Aresikiem słodko wyglądają:) Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Matusz']śliczna Maja :loveu::loveu: od razu u was odżyła !! :multi: dziekujee :loveu: Jak ja wielismy na ta linke w lesie i zaczelismy troszke biegac to zupelnie inny pies:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='MealyAngel']piekna Majeczka :loveu: Aresikowy też :loveu::loveu::loveu: witam;) dzieeeeki:loveu: [quote name='Acctiually']Śliczna:loveu: Te oczyska niebieskie cudo:loveu: Ale z Aresikiem słodko wyglądają:) Witam jeszcze raz dziekujeeeemy :) Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://images23.fotosik.pl/210/52e6b16f53524cbf.jpg Piękna sunia, zjawiskowo piękna. :loveu: :loveu: :loveu: Czy ona ma rodowód, bo widzę tatoo w uchu? :cool3: wlasnie to nie jest do konca pewne, na szpicach twierdza ze sunia moze pochodzic z Czech bo tam tak znakują psy, i moznaby sie postarac o hmm "duplikat rodowodu"(?) Ale narazie nie to jest wazne, narazie trzeba zająć sie jej charakterkiem i pomoc jej znowu zaufac czlowiekowi:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 http://images23.fotosik.pl/210/52e6b16f53524cbf.jpg Piękna sunia, zjawiskowo piękna. :loveu: :loveu: :loveu: Czy ona ma rodowód, bo widzę tatoo w uchu? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 pierwszy raz Hop przez kolko... i znowu kladka Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 jedyne fotki Aresa z treningu, bo pozniej nie chcial biegac:shake: i przyjechala Maja:loveu: huśtawka: kładka: palisada: i biegiem ladnie do strefki: po co wchodzic jak mozna bokiem obejsc:angryy: Quote
Tepes Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ile za to płacicie?:D Fajnie by się z Bonem przejsć ale zazwyczaj nie ma gdzie albo jest drogo:P Quote
ewelinabuck Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ale superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:multi::multi::multi:a ty jeszcze musisz sobie sprawdzic mamutka:diabloti:i trzymam za to kciuksy:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Acctiually']Ile za to płacicie?:D Fajnie by się z Bonem przejsć ale zazwyczaj nie ma gdzie albo jest drogo:P dokladnie teraz to nie wiem bo wczoraj bylismy tylko jeden raz po rocznej przerwie to za darmo;) A wczesniej to bylo chyba 20zł miesiecznie jak dla uczniow (czyli nie pracujacych). [quote name='ewelinabuck']ale superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:multi::multi::multi:a ty jeszcze musisz sobie sprawdzic mamutka:diabloti:i trzymam za to kciuksy:diabloti: chyba sprawic?:evil_lol: hehe no koniecznie:loveu: ale narazie jak razem bedziemy chodzic na spacery to 2 psy wystarcza, ale w przyszlosci kto wie... zawsze chcialam miec wiecej niz jednego psa:lol: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 chcecie jeszcze fot Majeczka i Aresa??? :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 http://images32.fotosik.pl/248/bb39dbbf950ed4e3.jpg Fajnie Aresik ćwiczy. :cool3: :loveu: :p Zazdraszczam możliwości ćwiczenia agility. :p [quote name='Marta_Ares']chcecie jeszcze fot Majeczka i Aresa??? :eviltong: No jasne, że chcemy. Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 zeby on tylko chcial cwiczyc...:angryy: za chwile cos zmniejsze;) Quote
Recommended Posts