Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Acctiually']No tak pasuje:loveu:
Sliczny:loveu:

śliczna;) :eviltong:

[quote name='wiq']aż mnie ciary przeszły, taka piękna :loveu:

gratulacje! :):)
hehe oczy ma niesamowite, dzieeeeki:multi:

[quote name='agaciaaa']Przepiękna sunia! :loveu: i te niebieskie oczy :loveu: mam nadzieje, że będzie dużo fotek ze wspólnych spacerów :)
Dziekujeemy;) fotki beda napewno, macie to jak w banku:evil_lol: Ale obowiazkowo czeka nas sterylka i kastracja. Ares strasznie zachowuje sie w stosunku do niej, typowy samiec:angryy: wczoraj tylko jedno bylo mu w glowie:mad: :evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Oo ja Cieee:evil_lol: jesteście Wielcy, że ją wzięliście!:multi::loveu::loveu: Cudna!!:loveu::loveu:
Ty rowniez jestes wielka za to ze adoptowałas Wareczke :loveu:, ten usmiech na pysku Warki odkąd jest u Was mowi wszystko....
Mam nadzieje ze Maja u Tzta tez szybko sie zadomowi :loveu: :loveu: i przestanie sie bac:-(

[quote name='eria']nooo ale Ares to tak do konca nie jest black :diabloti::mad:
oj tam, najwyzej wrzuce go do czarnej farby i bedzie caly black:eviltong:, a Maja nie jest do konca biała ma troche rudawych znaczen na grzbiecie:evil_lol:

Posted

Wooooooow :razz: Gratuluje wam! :) Cieszkam się że ją wzieliście.
Niebieskooka panna.:loveu:

Ares, no :mad: zamiast się skupiać na treningu to ty za suczkami latasz :mad:
Marta, a tak ogólnie to jak mu szło? Czy w ogóle nie szło? :evil_lol::evil_lol:

Posted

zaglądałam do Was parę razy ale jakoś tylko fotki oglądałam:razz:
Dzisiaj nie mogę sie powstrzymać od napisania bo ta sunia jest piękna:loveu:
Dbajcie mi o nią dobrze bo jak nie... :mad:

Posted

[quote name='anetta']Wooooooow :razz: Gratuluje wam! :) Cieszkam się że ją wzieliście.
Niebieskooka panna.:loveu:

Ares, no :mad: zamiast się skupiać na treningu to ty za suczkami latasz :mad:
Marta, a tak ogólnie to jak mu szło? Czy w ogóle nie szło? :evil_lol::evil_lol:

Oj nawet nie wiesz jak ja sie ciesze:multi: w sumie jeszcze wczoraj nie wierzylam ze to sie moze udac, a jednak:loveu: :loveu: :multi: :multi:

No Ares niestety totalna klapa:placz: Na poczatku jak rozkladali torki to troche chcialam z nim przypomniec to szlo mu bardzo ładnie skupiał sie na mnie, ale pozniej jak juz biegalismy w kolejnosci wszysci byli na niego patrzyli, masakra, wogole nie zwracal na mnie uwagi na nic nie reagowal- bo obok nasikała suczka:angryy: Takze do kastracji to raczej nie mam po co jezdzic.

Jedynie z czego moge sie cieszyc to to ze ladnie pokonywał kładke, palisade, hustawki sie nie bał:multi: i pierwszy raz przeskoczył przez koło:multi:

[quote name='Pianka']http://images29.fotosik.pl/210/ef347ea007f585b4.jpg
jaka śliczna:loveu: piekne oczka:loveu:
dziekuje w imieniu Marcina(Tzta) i Mai :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Matusz']śliczna Maja :loveu::loveu: od razu u was odżyła !! :multi:

dziekujee :loveu: Jak ja wielismy na ta linke w lesie i zaczelismy troszke biegac to zupelnie inny pies:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='MealyAngel']piekna Majeczka :loveu:
Aresikowy też :loveu::loveu::loveu:
witam;) dzieeeeki:loveu:

[quote name='Acctiually']Śliczna:loveu:
Te oczyska niebieskie cudo:loveu:
Ale z Aresikiem słodko wyglądają:)

Witam jeszcze raz dziekujeeeemy :)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images23.fotosik.pl/210/52e6b16f53524cbf.jpg
Piękna sunia, zjawiskowo piękna. :loveu: :loveu: :loveu:
Czy ona ma rodowód, bo widzę tatoo w uchu? :cool3:
wlasnie to nie jest do konca pewne, na szpicach twierdza ze sunia moze pochodzic z Czech bo tam tak znakują psy, i moznaby sie postarac o hmm "duplikat rodowodu"(?)
Ale narazie nie to jest wazne, narazie trzeba zająć sie jej charakterkiem i pomoc jej znowu zaufac czlowiekowi:loveu:

Posted

jedyne fotki Aresa z treningu, bo pozniej nie chcial biegac:shake: i przyjechala Maja:loveu:
huśtawka:

kładka:

palisada:

i biegiem ladnie do strefki:

po co wchodzic jak mozna bokiem obejsc:angryy:

Posted

[quote name='Acctiually']Ile za to płacicie?:D
Fajnie by się z Bonem przejsć ale zazwyczaj nie ma gdzie
albo jest drogo:P

dokladnie teraz to nie wiem bo wczoraj bylismy tylko jeden raz po rocznej przerwie to za darmo;) A wczesniej to bylo chyba 20zł miesiecznie jak dla uczniow (czyli nie pracujacych).

[quote name='ewelinabuck']ale superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:multi::multi::multi:a ty jeszcze musisz sobie sprawdzic mamutka:diabloti:i trzymam za to kciuksy:diabloti:
chyba sprawic?:evil_lol: hehe no koniecznie:loveu: ale narazie jak razem bedziemy chodzic na spacery to 2 psy wystarcza, ale w przyszlosci kto wie... zawsze chcialam miec wiecej niz jednego psa:lol: