Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Asia&Ginger dziekuje, czytałam ze beagle nie nadaja sie dla niedoświadczonych włascicieli i z tym lasem:shake:, U nas na osiedlu jest jedna suczka cocker spaniela z targu...:shake: Pies siedzi na lancucu w kojcu (bo uciekał) dziwne jak ma nie uciekac jak wogole na spacery nie wychodzi. Smiesznie to nieraz wyglada jak im na pole ucieknie i lata szczesliwa a wlasciciele za nia sie dra:evil_lol: Pomimo tego ze siedzi na lancuchu jest bardzo mila do wszystkie i dla wszystkich, kilka razy do mnie przybiegla i do Aresa, bardzo urocze stworzonko:loveu: :loveu:

http://photos85.nasza-klasa.pl/dev130/0/176/560/0176560991.jpg
to jest wlasnie Simba (suczka)

Spaniel w kojcu i jeszcze na łańcuchu?... :shake: :mad:
Toż to takie uczuciowe i przywiązane do właściciela psiska, zawsze chcą być blisko. Biedna suńka. :-(
A taka jest śliczna. :loveu:

Nie ma to jak piknik nad jeziorkiem. :cool3: :multi: :p
http://images29.fotosik.pl/206/348275a8e761d964.jpg
I nocne pływanko. :cool3: :evil_lol: :loveu:

Posted

ale udalo mi sie zalezc na nk wlascicelke (10 letnia dziewczyna) i wyciagne ja na spacer:multi: :multi: tylko powiedziala ze jak smycz wezmie od dziadka bo tam zostawila....:shake:

Posted

HURAAA HURAAA DZISIAJ MATURAAAAAA, MARYNARA I FRYZURA, MATURAA !!!!!!! :evil_lol: :evil_lol:

[SIZE=2]To zaczynam:
- jutro polski
- wtorek angielski
- poniedzialek (12.V) biologia
- 20 maj- angielski ustny
- 28 maj polski ustny

KCIUKI MILE WIDZIANE!!!!! :lol: :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale udalo mi sie zalezc na nk wlascicelke (10 letnia dziewczyna) i wyciagne ja na spacer:multi: :multi: tylko powiedziala ze jak smycz wezmie od dziadka bo tam zostawila....:shake:

No to super. :multi:
Pokaż jej, że spacerek i zabawa z psiakiem, to świetny sposób na spędzanie wolnego czasu. :cool3:

http://images34.fotosik.pl/241/1d3dfbe542f0bacf.jpg
Aresik z sadzie. :loveu: :loveu: :loveu:

Kciuki oczywiście zaciskam z całych sił :kciuki: :kciuki: , a Gingerka łapki :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:.

Posted

Witam;)
ech jak dobrze ze juz jeden przedmiot za mna:evil_lol: nie bylo, az tak zle, lalke powtarzalam wczoraj wiec mniej wiecej wiedzialam o czym pisac:lol: Chociaz z fragmentow za duzo nie mozna bylo wyczytac, a trzeba bylo sie odniesc glownie wlansie do fragmentu...:shake:
Tekst o blogach byl latwy, pytania niektore troche zakrecone, ale az takie trudne nie byly;)

Posted

no i po angielskim :shake: na poczatu jak wyszłam byłam troche zalamana/ zla szczegolnie na sluchanie, ciezko bylo zrozumiec:shake: ale teraz sprawdzalam i na szczescie nie jest zle, jesli dobrze zapamietalam odp:lol:
list i notatka tez nie tak zle, informacje przekazalam, wiec jakies punkty beda.

Posted

Latalam dzisiaj po zoologach w poszukiwaniu Brita:evil_lol: wreszcie znalazłam w jakims sklepie przy lecznicy:multi:
Sprobujemy z ta karmą, nie jest az taka droga, a napewno lepsza od marketowek.

za chwile fotki