LadyS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zapraszamy na kolejny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/179214-Ubrania-zastawa-obrusy-buty-skA-rzany-pA-aszcz-na-NowodwA-r-do-10-02?p=14027809#post14027809 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 w piątek jedziemy do Warszawy - nie trzeba przewieźć żadnego psiaka albo jakichś rzeczy? Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dostałam bardzo ważną informację aby człowiekowi o mailu [FONT=MS Shell Dlg 2][email protected] Nie dawać psa żadnego!! [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
Soema Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Dostałam bardzo ważną informację aby człowiekowi o mailu [FONT=MS Shell Dlg 2][email protected] Nie dawać psa żadnego!! [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Potwierdzam........ Quote
LadyS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Dostałam bardzo ważną informację aby człowiekowi o mailu [FONT=MS Shell Dlg 2][email protected] Nie dawać psa żadnego!! [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] A pan skąd jest? Quote
plastelina Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Rodzice Maciusia wiem ze Ewa miała jakieś paczki do przewiezienia, nie wiem czy już to załatwiła (nick E-S) Dziewczyny znacie jakiegoś zaufanego dogomaniaka z Częstochowy? na wątku "astki" zgłosiła się osoba chętna dać jej tymczas, wydaje się cudowny, ale chciałabym upewnić się że wszystko jest oki bo po wyciągnięciu astki nie będę miała nijak co z nią zrobić jeśli coś okaże się nie tak. Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Z Częstochowy to może mosii, ona ma hotel pod Częstochową gdzieś, więc może ona ?:) Quote
evel Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']w piątek jedziemy do Warszawy - nie trzeba przewieźć żadnego psiaka albo jakichś rzeczy? Golf chciała zabrać małą czarnuszkę z Nowodworu, napisz do niej pw, że jedziesz, może jakoś da się to połączyć. No i mała Haidi potrzebuje transportu do Lublina na dniach, z Warszawy bądź Szydłowca: wątek Quote
malagos Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 może floruda blue ? Jest z Częstochowy. Mam do nie gg, mogę podać na pw. Quote
golf Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ja mam sunie do zabarania ze schronu!!!!! propozycja nadal aktualna?? Mam dla niej tymczas, a moze i staly domek Quote
E-S Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']w piątek jedziemy do Warszawy - nie trzeba przewieźć żadnego psiaka albo jakichś rzeczy?[/QUOTE] AAAA !!! Paczki z przetworami dla warszawskich dogomaniaczek, które zrobiły zakupy na hotelik dla Fabiana z Zamości !!! Please..... Ewa Quote
Madallena Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Rodzice Maciusia. A kiedy wracacie? Bo w Lublinie czeka domek na pieska, ktory na razie jest w Szydlowcu, ale moze byc w Warszawie... Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pilnie poszukuję kogoś kto sprawdzi mi domek w Chełmie (wizyta przedadopcyjna). Jest to bardzo ważne bo ludzie chca się pozbyć psa, a Pani z Chełma chce go wziąść. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na PW lub na maila [email protected] mój telefon 508-063-271 BARDZO PROSZE O POMOC!!!! Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 OGŁOSZENIE W SPRAWIE ZDJĘĆ Wykonane przeze mnie zdjęcia psów ze schroniska znajdujące się tutaj: http://picasaweb.google.com/SankjaSankja/Nowodwor2# oraz tutaj: http://picasaweb.google.com/SankjaSankja/SchroniskoNowodwor# mogą być swobodnie wykorzystywane, kopiowane i poddawane obróbce w celach kampanii prozwierzęcych, ogłoszeń i udzielania innej szeroko rozumianej pomocy bezdomnym zwierzętom, pod warunkiem celu non profit. Z powodu ściągania z portalu picasa i wykorzystywania zdjęć mojego autorstwa do w/w celów nie mam i nie będę mieć żadnych roszczeń z tytułu ochrony praw autorskich. Ewa Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No, więc już niech mnie nikt nie pyta, czy może zdjęcia psiaków wykorzystywać - MOŻE, SWOBODNIE, byle nie do handlu zdjęciami :) Ewa Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Wysłałam do Was pw, również w sprawie poruszonej przez Madallenę. Zofija - masz zapchana skrzynkę, nie możesz odbierać pw! Quote
golf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ciotki!!! ktora moze odebrac ta czarna sunie ze schronu (i pozyczyc kontenerek od Kiera) i dostarczyc w piatek ok 17 w okolice Ogrodu Botanicznego? bardzo bardzo prosze!Rodzice Maciusia zabiora ją do Wawy!! Quote
AngelikaXD Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jak nikt się nie znajdzie to mogę ją przywieźć, ale busem. Niewiem czy to dobry pomysł :roll: Quote
golf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 :multi:kochana jesteś!! zadzwonie do Matrioszki, może ona bedzie mogła, a jak nie to tez jest super wyjscie. Przeciez bedzie w kontenerku(tak bedzie najwygodniej i w busie i w samochodzie) Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kontenerek do pożyczenia i ja mam, ale czasu na wyjazd do Nowodworu już nie ... rodzicom Maciusia będę wiozła pod botanik na 17 pudełka z przetworami dla dogomaniaczek z Warszawy. Ewa Quote
golf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Rozmawialam z Matrioszką.Moze odebrac sunie ze schronu jutro i podwiezc do Lublina z tym ze, niestety pracuje od 14 i najpozniej do 13:30 musi ja przekazac. AngelikaXD dałabys rade sie nia zaopiekowac do ok 17, az Rodzice Maciusia ja zabiora.Mysle ze wtedy nie bedzie koniecznosci umawiania sie przy Ogrodzie, tylko juz gdzies w Lublinie.nie wiem , co myslicie?? to ok 3 godziny tylko, a na nia juz czekaja nowiutkie zielone szeleczki! Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To ja też muszę wiedzieć co i jak z tą umową, bo paczki muszę podwieźć, jeśli Rodzice Maciusia dadzą radę je zabrać. Ewa Quote
golf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 przeslijcie mi link do bazarku z przetworami.Przegapilam ta akcje, a ciekawa jestem czym handlowałyście. Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='golf']przeslijcie mi link do bazarku z przetworami.Przegapilam ta akcje, a ciekawa jestem czym handlowałyście. http://www.dogomania.pl/threads/177104-Wykradzione-lasom-pasiekom-i-ogrodom-dla-Fabiana-wykradzionego-A-mierci-ZAKOA-CZONY Quote
Recommended Posts