Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszamy na kolejny bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179214-Ubrania-zastawa-obrusy-buty-skA-rzany-pA-aszcz-na-NowodwA-r-do-10-02?p=14027809#post14027809[/url]

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Dostałam bardzo ważną informację aby człowiekowi o mailu [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][email protected]

[SIZE=3][COLOR=Red][B]Nie dawać psa żadnego!![/B][/COLOR][/SIZE]
[/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Potwierdzam........

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Dostałam bardzo ważną informację aby człowiekowi o mailu [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][email protected]

[SIZE=3][COLOR=Red][B]Nie dawać psa żadnego!![/B][/COLOR][/SIZE]
[/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

A pan skąd jest?

Posted

Rodzice Maciusia wiem ze Ewa miała jakieś paczki do przewiezienia, nie wiem czy już to załatwiła (nick E-S)

Dziewczyny znacie jakiegoś zaufanego dogomaniaka z Częstochowy? na wątku "astki" zgłosiła się osoba chętna dać jej tymczas, wydaje się cudowny, ale chciałabym upewnić się że wszystko jest oki bo po wyciągnięciu astki nie będę miała nijak co z nią zrobić jeśli coś okaże się nie tak.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']w piątek jedziemy do Warszawy - nie trzeba przewieźć żadnego psiaka albo jakichś rzeczy? [/QUOTE]
Golf chciała zabrać małą czarnuszkę z Nowodworu, napisz do niej pw, że jedziesz, może jakoś da się to połączyć.

No i mała Haidi potrzebuje transportu do Lublina na dniach, z Warszawy bądź Szydłowca: [url=http://www.dogomania.pl/threads/178076-MAA-A-BiAA-aSkA-uratowana-od-A-MIERCI-w-mroA-nej-rzece-MA-DOM-POTRZEBNY-TRANSPORT-LUBLIN?p=14029185#post14029185]wątek[/url]

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']w piątek jedziemy do Warszawy - nie trzeba przewieźć żadnego psiaka albo jakichś rzeczy?[/QUOTE]
AAAA !!! Paczki z przetworami dla warszawskich dogomaniaczek, które zrobiły zakupy na hotelik dla Fabiana z Zamości !!! Please.....
Ewa

Posted

Pilnie poszukuję kogoś kto sprawdzi mi domek w Chełmie (wizyta przedadopcyjna). Jest to bardzo ważne bo ludzie chca się pozbyć psa, a Pani z Chełma chce go wziąść. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na PW lub na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] mój telefon 508-063-271 BARDZO PROSZE O POMOC!!!!

Posted

OGŁOSZENIE W SPRAWIE ZDJĘĆ

Wykonane przeze mnie zdjęcia psów ze schroniska znajdujące się tutaj:

[URL]http://picasaweb.google.com/SankjaSankja/Nowodwor2#[/URL]
oraz tutaj:
[URL]http://picasaweb.google.com/SankjaSankja/SchroniskoNowodwor#[/URL]

mogą być swobodnie wykorzystywane, kopiowane i poddawane obróbce w celach kampanii prozwierzęcych, ogłoszeń i udzielania innej szeroko rozumianej pomocy bezdomnym zwierzętom, pod warunkiem celu non profit.
Z powodu ściągania z portalu picasa i wykorzystywania zdjęć mojego autorstwa do w/w celów nie mam i nie będę mieć żadnych roszczeń z tytułu ochrony praw autorskich.
Ewa

Posted

No, więc już niech mnie nikt nie pyta, czy może zdjęcia psiaków wykorzystywać - MOŻE, SWOBODNIE, byle nie do handlu zdjęciami :)
Ewa

Posted

[COLOR=Red][B]Ciotki!!!
ktora moze odebrac ta czarna sunie ze schronu (i pozyczyc kontenerek od Kiera) i dostarczyc w piatek ok 17 w okolice Ogrodu Botanicznego?

bardzo bardzo prosze!Rodzice Maciusia zabiora ją do Wawy!!
[/B][/COLOR]

Posted

:multi:kochana jesteś!!
zadzwonie do Matrioszki, może ona bedzie mogła, a jak nie to tez jest super wyjscie.
Przeciez bedzie w kontenerku(tak bedzie najwygodniej i w busie i w samochodzie)

Posted

Kontenerek do pożyczenia i ja mam, ale czasu na wyjazd do Nowodworu już nie ... rodzicom Maciusia będę wiozła pod botanik na 17 pudełka z przetworami dla dogomaniaczek z Warszawy.
Ewa

Posted

Rozmawialam z Matrioszką.Moze odebrac sunie ze schronu jutro i podwiezc do Lublina z tym ze, niestety pracuje od 14 i najpozniej do 13:30 musi ja przekazac.
AngelikaXD dałabys rade sie nia zaopiekowac do ok 17, az Rodzice Maciusia ja zabiora.Mysle ze wtedy nie bedzie koniecznosci umawiania sie przy Ogrodzie, tylko juz gdzies w Lublinie.nie wiem , co myslicie??
to ok 3 godziny tylko, a na nia juz czekaja nowiutkie zielone szeleczki!

Posted

To ja też muszę wiedzieć co i jak z tą umową, bo paczki muszę podwieźć, jeśli Rodzice Maciusia dadzą radę je zabrać.
Ewa

Posted

[quote name='golf']przeslijcie mi link do bazarku z przetworami.Przegapilam ta akcje, a ciekawa jestem czym handlowałyście.[/QUOTE]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/177104-Wykradzione-lasom-pasiekom-i-ogrodom-dla-Fabiana-wykradzionego-A-mierci-ZAKOA-CZONY[/url]