LadyS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zapraszamy na kolejny bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179214-Ubrania-zastawa-obrusy-buty-skA-rzany-pA-aszcz-na-NowodwA-r-do-10-02?p=14027809#post14027809[/url] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 w piątek jedziemy do Warszawy - nie trzeba przewieźć żadnego psiaka albo jakichś rzeczy? Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dostałam bardzo ważną informację aby człowiekowi o mailu [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][email protected] [SIZE=3][COLOR=Red][B]Nie dawać psa żadnego!![/B][/COLOR][/SIZE] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][/COLOR] Quote
Soema Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Dostałam bardzo ważną informację aby człowiekowi o mailu [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][email protected] [SIZE=3][COLOR=Red][B]Nie dawać psa żadnego!![/B][/COLOR][/SIZE] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][/COLOR][/QUOTE] Potwierdzam........ Quote
LadyS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Dostałam bardzo ważną informację aby człowiekowi o mailu [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][email protected] [SIZE=3][COLOR=Red][B]Nie dawać psa żadnego!![/B][/COLOR][/SIZE] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][/COLOR][/QUOTE] A pan skąd jest? Quote
plastelina Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Rodzice Maciusia wiem ze Ewa miała jakieś paczki do przewiezienia, nie wiem czy już to załatwiła (nick E-S) Dziewczyny znacie jakiegoś zaufanego dogomaniaka z Częstochowy? na wątku "astki" zgłosiła się osoba chętna dać jej tymczas, wydaje się cudowny, ale chciałabym upewnić się że wszystko jest oki bo po wyciągnięciu astki nie będę miała nijak co z nią zrobić jeśli coś okaże się nie tak. Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Z Częstochowy to może mosii, ona ma hotel pod Częstochową gdzieś, więc może ona ?:) Quote
evel Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']w piątek jedziemy do Warszawy - nie trzeba przewieźć żadnego psiaka albo jakichś rzeczy? [/QUOTE] Golf chciała zabrać małą czarnuszkę z Nowodworu, napisz do niej pw, że jedziesz, może jakoś da się to połączyć. No i mała Haidi potrzebuje transportu do Lublina na dniach, z Warszawy bądź Szydłowca: [url=http://www.dogomania.pl/threads/178076-MAA-A-BiAA-aSkA-uratowana-od-A-MIERCI-w-mroA-nej-rzece-MA-DOM-POTRZEBNY-TRANSPORT-LUBLIN?p=14029185#post14029185]wątek[/url] Quote
malagos Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 może floruda blue ? Jest z Częstochowy. Mam do nie gg, mogę podać na pw. Quote
golf Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [B]ja mam sunie do zabarania ze schronu!!!!! propozycja nadal aktualna?? Mam dla niej tymczas, a moze i staly domek [/B] Quote
E-S Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']w piątek jedziemy do Warszawy - nie trzeba przewieźć żadnego psiaka albo jakichś rzeczy?[/QUOTE] AAAA !!! Paczki z przetworami dla warszawskich dogomaniaczek, które zrobiły zakupy na hotelik dla Fabiana z Zamości !!! Please..... Ewa Quote
Madallena Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Rodzice Maciusia. A kiedy wracacie? Bo w Lublinie czeka domek na pieska, ktory na razie jest w Szydlowcu, ale moze byc w Warszawie... Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pilnie poszukuję kogoś kto sprawdzi mi domek w Chełmie (wizyta przedadopcyjna). Jest to bardzo ważne bo ludzie chca się pozbyć psa, a Pani z Chełma chce go wziąść. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na PW lub na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] mój telefon 508-063-271 BARDZO PROSZE O POMOC!!!! Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 OGŁOSZENIE W SPRAWIE ZDJĘĆ Wykonane przeze mnie zdjęcia psów ze schroniska znajdujące się tutaj: [URL]http://picasaweb.google.com/SankjaSankja/Nowodwor2#[/URL] oraz tutaj: [URL]http://picasaweb.google.com/SankjaSankja/SchroniskoNowodwor#[/URL] mogą być swobodnie wykorzystywane, kopiowane i poddawane obróbce w celach kampanii prozwierzęcych, ogłoszeń i udzielania innej szeroko rozumianej pomocy bezdomnym zwierzętom, pod warunkiem celu non profit. Z powodu ściągania z portalu picasa i wykorzystywania zdjęć mojego autorstwa do w/w celów nie mam i nie będę mieć żadnych roszczeń z tytułu ochrony praw autorskich. Ewa Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No, więc już niech mnie nikt nie pyta, czy może zdjęcia psiaków wykorzystywać - MOŻE, SWOBODNIE, byle nie do handlu zdjęciami :) Ewa Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Wysłałam do Was pw, również w sprawie poruszonej przez Madallenę. Zofija - masz zapchana skrzynkę, nie możesz odbierać pw! Quote
golf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [COLOR=Red][B]Ciotki!!! ktora moze odebrac ta czarna sunie ze schronu (i pozyczyc kontenerek od Kiera) i dostarczyc w piatek ok 17 w okolice Ogrodu Botanicznego? bardzo bardzo prosze!Rodzice Maciusia zabiora ją do Wawy!! [/B][/COLOR] Quote
AngelikaXD Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jak nikt się nie znajdzie to mogę ją przywieźć, ale busem. Niewiem czy to dobry pomysł :roll: Quote
golf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 :multi:kochana jesteś!! zadzwonie do Matrioszki, może ona bedzie mogła, a jak nie to tez jest super wyjscie. Przeciez bedzie w kontenerku(tak bedzie najwygodniej i w busie i w samochodzie) Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kontenerek do pożyczenia i ja mam, ale czasu na wyjazd do Nowodworu już nie ... rodzicom Maciusia będę wiozła pod botanik na 17 pudełka z przetworami dla dogomaniaczek z Warszawy. Ewa Quote
golf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Rozmawialam z Matrioszką.Moze odebrac sunie ze schronu jutro i podwiezc do Lublina z tym ze, niestety pracuje od 14 i najpozniej do 13:30 musi ja przekazac. AngelikaXD dałabys rade sie nia zaopiekowac do ok 17, az Rodzice Maciusia ja zabiora.Mysle ze wtedy nie bedzie koniecznosci umawiania sie przy Ogrodzie, tylko juz gdzies w Lublinie.nie wiem , co myslicie?? to ok 3 godziny tylko, a na nia juz czekaja nowiutkie zielone szeleczki! Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To ja też muszę wiedzieć co i jak z tą umową, bo paczki muszę podwieźć, jeśli Rodzice Maciusia dadzą radę je zabrać. Ewa Quote
golf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 przeslijcie mi link do bazarku z przetworami.Przegapilam ta akcje, a ciekawa jestem czym handlowałyście. Quote
E-S Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='golf']przeslijcie mi link do bazarku z przetworami.Przegapilam ta akcje, a ciekawa jestem czym handlowałyście.[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/177104-Wykradzione-lasom-pasiekom-i-ogrodom-dla-Fabiana-wykradzionego-A-mierci-ZAKOA-CZONY[/url] Quote
Recommended Posts