Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leni356']Dziewczyny, macie może transport do Brodnicy?[/QUOTE]

Nie mamy transportu do Brodnicy, małabiała na razie czeka na decyzję DS, czy ją chce, a potem być może pójdzie do Madalleny.

[quote name='mshume']Dziewczyny, to umowcie juz tego fryzjera lokalnie, ja dam 40 zl.Tylko podajcie na PW konto.[/QUOTE]

Wysłałam PW, dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='mshume']Przelew posłany :)[/QUOTE]

Dziękujemy :) Jesteśmy umówieni w czwartek do fryzjera, z kąpielą będzie całe upiększanie kosztować 40 zł :)

Posted

[quote name='mshume']To super.Zróbcie potem zdjecia ksiezniczce :)[/QUOTE]

Wezmę ze sobą aparat, zrobimy przed i po :) Dla porównania. Evl nas umawiała i mówiła, że kobieta bardzo sympatyczna i ucieszyła się, jak usłyszała, że wyciągamy ją ze schroniska :)

Posted

[quote name='ladySwallow']Zapytamy, ile konkretnie - możliwe, że puścilibyśmy dwie suki... koszty sie rozłożą, bo jedzie kilka psów[/QUOTE]
Czekam już na odpowiedź ;) Jak nam policzę za km z Wawy do Katowic, to ok. Ale jak za całość, którą ona przejedzie, to kiepsko to widzę.
Aaa - a będzie transport do Wawy?

Posted

[quote name='ladySwallow']Wezmę ze sobą aparat, zrobimy przed i po :) Dla porównania. Evl nas umawiała i mówiła, że kobieta bardzo sympatyczna i ucieszyła się, jak usłyszała, że wyciągamy ją ze schroniska :)[/QUOTE]

błagam nie pozwól ogolić całej :modla: bo ja wiem, że fryzjerzy lubią takie zaniedbane psiaki zjechać maszynką nie zostawiając ani kapki brody czy kudełków na łapkach - a to niestety potem rzutuje na szukanie domu... bo jak nie ma brody to ludzie już nie widzą, że sznupek :shock: nawet jakby miało więcej kosztować to ja dopłacę - żeby tylko nie była ogolona na zero :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']błagam nie pozwól ogolić całej :modla: bo ja wiem, że fryzjerzy lubią takie zaniedbane psiaki zjechać maszynką nie zostawiając ani kapki brody czy kudełków na łapkach - a to niestety potem rzutuje na szukanie domu... bo jak nie ma brody to ludzie już nie widzą, że sznupek :shock: nawet jakby miało więcej kosztować to ja dopłacę - żeby tylko nie była ogolona na zero :lol:[/QUOTE]

Czyli ma być zgodnie ze wzorcem? :lol:

Edit: Ja znikam, dziś może mnie już nie być, więc kontakt do mnie: 519 851 337.

Posted

[quote name='zerduszko']Mam taki pomysł odnośnie transportu łączonego. Szukamy czegokolwiek do Krakowa, na Śląsk, Częstochowa, ale czy ktoś od Was mógłby ją podwieźć do Kielc np? Moze Kielce-Kraków lub Kielce-Katowice znajdzie się szybciej.[/QUOTE]

od nas do Krakowa jedzie Linssi - ale to środa lub czwartek (i tak jeżdzi raczej co tydzień) - w razie co pytajcie jej na pw

Posted

[quote name='zerduszko']Waszka - wklej zdjecie Chicken'a jako przykładowe jak sznaucera [B]nie[/B] nalezy obcinać :lol:[/QUOTE]

hahaha jemu przynajmniej kawałek brody zostawili - ale dodatkowo zostawili też beret :roflt:

tak sznaucera NIE nalezy obcinać :lol:
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/4633/czik.jpg[/IMG]

Posted

Matkobosko a ja nie wiem jak prawdziwa sznupa ma wyglądać :oops:

Słuchajcie, MałaBiała może jechać z Sandy i AmKasią i jej znajomymi w czwartek o 8 rano samochodem do Warszawy, stamtąd ewentualnie do Poznania, jeśli ania_z_poznania się zgodzi ;)

Pozostaje problem wyciągnięcia jej ze schronu[B] przed czwartkiem[/B] (sznupę wyciągamy wstępnie właśnie w czwartek).

Czy ktoś zaklepał dla nas obie suki? Byłam na egzaminie i nie wiem czy się dziewczyny dogadały, kto ma dzwonić do kierownika ;)

W piątek prawdopodobnie bierzemy sznupę i wieziemy ją do Kielc samochodem. Nie wiem czy to dobry pomysł wysyłać ją najpierw do Warszawy a potem na Śląsk, bo jak nam podliczą za benzynę to zginiemy :shake: [B]Niech ktoś kompetentny mi napisze pw[/B], kto miał ją zabrać ze Śląska i zawieźć do Krakowa, o której godzinie i czy to nadal aktualne, bo ja już zgłupiałam. No ;)

Posted

MałaBiała być może będzie miała DS - państwo z Poznania mają podjąć decyzję do jutra. Jeśli nie zdecydują się na MałąBiałą to sunia albo zostanie na DT w Warszawie albo pojedzie do Brodnicy do Ciebie, Aniu ;) Teraz ja trochę wypadłam z tematu białej :oops:, ale ladyS. pewnie będzie wiedziała. Szczerze mówiąc, wolałabym, żeby pojechała do Brodnicy, ale zobaczymy jak z transportem wyjdzie.

Tak czy inaczej, trzeba ją wyciągnąć [U]w środę najpóźniej[/U] i gdzieś przekitrać na noc... hm hm :roll: