matrioszka2 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='mshume']Ile u was kosztuje psi fryzjer?[/QUOTE] W salonie kliniki na Stefczyka kosztuje 80 zł.Full wypas.Trzy godziny na zakupach i odbierasz maskotkę. Quote
LadyS Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Porównamy więc ceny i zobaczymy, jak to wyjdzie - myślę, że taniej będzie tam, gdzie pisała E-S. Quote
leni356 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dziewczyny, macie może transport do Brodnicy? Quote
mshume Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dziewczyny, to umowcie juz tego fryzjera lokalnie, ja dam 40 zl.Tylko podajcie na PW konto. Quote
LadyS Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='leni356']Dziewczyny, macie może transport do Brodnicy?[/QUOTE] Nie mamy transportu do Brodnicy, małabiała na razie czeka na decyzję DS, czy ją chce, a potem być może pójdzie do Madalleny. [quote name='mshume']Dziewczyny, to umowcie juz tego fryzjera lokalnie, ja dam 40 zl.Tylko podajcie na PW konto.[/QUOTE] Wysłałam PW, dziękujemy :loveu: Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='mshume']Przelew posłany :)[/QUOTE] Dziękujemy :) Jesteśmy umówieni w czwartek do fryzjera, z kąpielą będzie całe upiększanie kosztować 40 zł :) Quote
mshume Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 To super.Zróbcie potem zdjecia ksiezniczce :) Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='mshume']To super.Zróbcie potem zdjecia ksiezniczce :)[/QUOTE] Wezmę ze sobą aparat, zrobimy przed i po :) Dla porównania. Evl nas umawiała i mówiła, że kobieta bardzo sympatyczna i ucieszyła się, jak usłyszała, że wyciągamy ją ze schroniska :) Quote
zerduszko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A jest pewny transport na piątek? Obawiam się, ze ten z Wawy wyjdzie drogo, za drogo. Musiałabym to wiedzieć kapkę wcześniej, bo w pt. miało mnie nie być w domu. Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zapytamy, ile konkretnie - możliwe, że puścilibyśmy dwie suki... koszty sie rozłożą, bo jedzie kilka psów Quote
zerduszko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='ladySwallow']Zapytamy, ile konkretnie - możliwe, że puścilibyśmy dwie suki... koszty sie rozłożą, bo jedzie kilka psów[/QUOTE] Czekam już na odpowiedź ;) Jak nam policzę za km z Wawy do Katowic, to ok. Ale jak za całość, którą ona przejedzie, to kiepsko to widzę. Aaa - a będzie transport do Wawy? Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No wtedy evl zamiast do Kielc, pojechałaby do Wawy ze sznupą i białą... Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='ladySwallow']Wezmę ze sobą aparat, zrobimy przed i po :) Dla porównania. Evl nas umawiała i mówiła, że kobieta bardzo sympatyczna i ucieszyła się, jak usłyszała, że wyciągamy ją ze schroniska :)[/QUOTE] błagam nie pozwól ogolić całej :modla: bo ja wiem, że fryzjerzy lubią takie zaniedbane psiaki zjechać maszynką nie zostawiając ani kapki brody czy kudełków na łapkach - a to niestety potem rzutuje na szukanie domu... bo jak nie ma brody to ludzie już nie widzą, że sznupek :shock: nawet jakby miało więcej kosztować to ja dopłacę - żeby tylko nie była ogolona na zero :lol: Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='malawaszka']błagam nie pozwól ogolić całej :modla: bo ja wiem, że fryzjerzy lubią takie zaniedbane psiaki zjechać maszynką nie zostawiając ani kapki brody czy kudełków na łapkach - a to niestety potem rzutuje na szukanie domu... bo jak nie ma brody to ludzie już nie widzą, że sznupek :shock: nawet jakby miało więcej kosztować to ja dopłacę - żeby tylko nie była ogolona na zero :lol:[/QUOTE] Czyli ma być zgodnie ze wzorcem? :lol: Edit: Ja znikam, dziś może mnie już nie być, więc kontakt do mnie: 519 851 337. Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='ladySwallow']Czyli ma być zgodnie ze wzorcem? :lol: Edit: Ja znikam, dziś może mnie już nie być, więc kontakt do mnie: 519 851 337.[/QUOTE] chociaż odrobinę plizzzz :lol: Quote
zerduszko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Waszka - wklej zdjecie Chicken'a jako przykładowe jak sznaucera [B]nie[/B] nalezy obcinać :lol: Quote
andzia69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='zerduszko']Mam taki pomysł odnośnie transportu łączonego. Szukamy czegokolwiek do Krakowa, na Śląsk, Częstochowa, ale czy ktoś od Was mógłby ją podwieźć do Kielc np? Moze Kielce-Kraków lub Kielce-Katowice znajdzie się szybciej.[/QUOTE] od nas do Krakowa jedzie Linssi - ale to środa lub czwartek (i tak jeżdzi raczej co tydzień) - w razie co pytajcie jej na pw Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='zerduszko']Waszka - wklej zdjecie Chicken'a jako przykładowe jak sznaucera [B]nie[/B] nalezy obcinać :lol:[/QUOTE] hahaha jemu przynajmniej kawałek brody zostawili - ale dodatkowo zostawili też beret :roflt: tak sznaucera NIE nalezy obcinać :lol: [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/4633/czik.jpg[/IMG] Quote
zerduszko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zawsze mi to zdjecie poprawia humor :lol: do łez ;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ale obciachany sznup:-) na szorstkiego wyzła go robili po prostu...tylko to coś na górze głowy nawet do łyżwa nie pasi hmmm Quote
matrioszka2 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Beret, to pierdziu ..., ale zobacz na tę kozią bródkę. Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Matkobosko a ja nie wiem jak prawdziwa sznupa ma wyglądać :oops: Słuchajcie, MałaBiała może jechać z Sandy i AmKasią i jej znajomymi w czwartek o 8 rano samochodem do Warszawy, stamtąd ewentualnie do Poznania, jeśli ania_z_poznania się zgodzi ;) Pozostaje problem wyciągnięcia jej ze schronu[B] przed czwartkiem[/B] (sznupę wyciągamy wstępnie właśnie w czwartek). Czy ktoś zaklepał dla nas obie suki? Byłam na egzaminie i nie wiem czy się dziewczyny dogadały, kto ma dzwonić do kierownika ;) W piątek prawdopodobnie bierzemy sznupę i wieziemy ją do Kielc samochodem. Nie wiem czy to dobry pomysł wysyłać ją najpierw do Warszawy a potem na Śląsk, bo jak nam podliczą za benzynę to zginiemy :shake: [B]Niech ktoś kompetentny mi napisze pw[/B], kto miał ją zabrać ze Śląska i zawieźć do Krakowa, o której godzinie i czy to nadal aktualne, bo ja już zgłupiałam. No ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 To Mała Biała w końcu do kogo jedzie ? Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 MałaBiała być może będzie miała DS - państwo z Poznania mają podjąć decyzję do jutra. Jeśli nie zdecydują się na MałąBiałą to sunia albo zostanie na DT w Warszawie albo pojedzie do Brodnicy do Ciebie, Aniu ;) Teraz ja trochę wypadłam z tematu białej :oops:, ale ladyS. pewnie będzie wiedziała. Szczerze mówiąc, wolałabym, żeby pojechała do Brodnicy, ale zobaczymy jak z transportem wyjdzie. Tak czy inaczej, trzeba ją wyciągnąć [U]w środę najpóźniej[/U] i gdzieś przekitrać na noc... hm hm :roll: Quote
Recommended Posts