Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Niestety nikt się z ogłoszeń nie odzywał:(
Co gorsza Lanka była tak poniewierana przez inne psy,że od teraz jest zmuszona spać na korytarzu, tam też się kręcą psy ale już mniej. Ale to miejsce i tak nie jest dla niej odpowiednie:(

Przykro to czytać. :shake: A może ktoś by jej zaoferował dt? Może udałoby się uzbierać na płatny?

Posted

martka1982 napisał(a):
Niestety nikt się z ogłoszeń nie odzywał:(
Co gorsza Lanka była tak poniewierana przez inne psy,że od teraz jest zmuszona spać na korytarzu, tam też się kręcą psy ale już mniej. Ale to miejsce i tak nie jest dla niej odpowiednie:(

trzeba szybko coś zrobić :-(
Lana ma tylko te trzy ogłoszenia które są w pierwszym poście? Jutro dorobię więcej

Posted

Daga & Maks napisał(a):
trzeba szybko coś zrobić :-(
Lana ma tylko te trzy ogłoszenia które są w pierwszym poście? Jutro dorobię więcej

nikt więcej nie zgłaszał mi,że coś zrobił,więc tak, te 3.

Posted

Martka1982, napisz mi jeszcze, proszę, jaka Lanka jest na wielkość, tzn. ile ma w kłębie. Ona wygląda na sporego psa, ale może to przez tuszę i "owczarkowaty" pysk.

Posted

Laima napisał(a):
Martka1982, napisz mi jeszcze, proszę, jaka Lanka jest na wielkość, tzn. ile ma w kłębie. Ona wygląda na sporego psa, ale może to przez tuszę i "owczarkowaty" pysk.

Lanka jest malutka choć pulchna. Nie wiem jak sie mierzy psa w kłębie, więc po prostu napiszę,że sięga zaledwie do połowy łydki. Jest wielkości jamnika.

Posted

Daga & Maks napisał(a):

Dziękujemy bardzo! Z pewnością taka ilość ogłoszeń zwiększa szanse Lanki na znalezienie domu.
Z newsów dodam,że wczoraj Lanka dostała od wolontariusza koszyk, który ma być tylko dla niej (skoro jest na korytarzu). Mam nadzieję,że dzisiejszą noc spędziła już w swoim własnym, nowym koszyku.
Niestety jestem chora,więc nie odwiedzę dziś Lanki, a szkoda bo miałam zamiar nakręcić filmik,żebyście zobaczyły jak mała i kochana z niej suńka:(

Posted

[quote name='Daga & Maks']ludzie obserwują i robią niepotrzebne nadzieje :-([/QUOTE]

Dokładnie, choć w każdej aukcji piszę,żeby nie obserwowali jeśli nie mają zamiaru adoptować.

Posted

Lanka to cudowna psina... Wiem co mówię.
Ona jak pokocha to już do końca życia, zabieramy ją z Martką1982 na spacery tak często jak tylko się da - czyli codziennie - i dopiero podczas tych wycieczek Laneczka pokazuje jaka jest radosna i szczęśliwa ;). Na zewnątrz schronu, kiedy nie słychać już ujadania i szczekania Lanka jest sobą ;). Podskakuje na tych swoich krótkich nóżkach, domaga się pieszczot i widać gołym okiem, że jest sobą - wtedy dopiero widać jaka jest naprawdę... A jest naprawdę THE BEST !