martka1982 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 [quote name='Laima']:-( Czy postanowiliście coś w sprawie dt? Można by zebrać deklaracje... Czy w Koninie nie ma szans na bezpłatny dt? Może ktoś z wolontariuszy schroniska?... Dzięki niteczce Lanka ma od dziś wyróżnioną alegratkę! a co my możemy postanowić...nie ma takich pieniędzy szukamy jej cały czas domu poprzez ogłoszenia lokalne ale zero odzewu u nas wolontariuszy jest garstka - w większości są to osoby nieletnie a więc niedecyzyjne a z tych starszych to już wszyscy mamy zwierzaki:( gdybym mogła to przecież ja bym ją wzięła przede wszystkim. Namawiałam również kolegę wolontariusza ale ciężko jest.... a zbaczając z tematu - dogomania wariuje, znowu nic nie można znaleźć.... Quote
Laima Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 martka1982, zadziałajmy marketinkowo. ;) Dajcie jakieś ładne zdjęcie Lanki na rękach u człowieka, albo przytulonej. Wrzucimy do ogłoszeń. Quote
martka1982 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Niestety nie. Jeśli tylko będę miała jakieś wieści, to oczywiście zaraz napiszę. Nawet mimo tego,że wyróżniłam allegro jest cisza:( Quote
Laima Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Laneczko, jest śliczna sobota - pewnie biegasz teraz na spacerze. Jakby tak ktoś cię wypatrzył i wziął do domu... Quote
Laima Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Laneczko, jak już tak tkwię cały dzień przy kompie, to cię choć na górę strony podrzucę. Śpij dobrze, psinka. Quote
martka1982 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Mam zdjęcia suczki na rękach ale niestety nie mogę ich wkleić bo chyba dogomanii coś się nie podoba:( Quote
Laima Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Widać i to jak! Lanuś, no najszczęśliwszej miny ty na tych rękach nie masz, ale nic to. Wykorzystamy. Jest co nosić i przytulać, prawda? :lol: Byłyście dziś na spacerze? Quote
niteczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Laima napisał(a):Widać i to jak! Lanuś, no najszczęśliwszej miny ty na tych rękach nie masz, ale nic to. Powiedziałabym, że to wytrzeszcz oczu :) Quote
Laima Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 niteczka napisał(a):Powiedziałabym, że to wytrzeszcz oczu :) Może Lana pierwszy raz miała okazję patrzeć na innych z góry ;). Martka1982, ogłoszenia w lokalnej prasie były? Jaki jest koszt? Quote
Laima Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Laneczko, popatrz znów na wszystkich z góry. Drapanka za uszkiem przesyłam. Quote
niteczka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cudne te jej rude piegi! Laleczka :) Quote
Laima Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 niteczka napisał(a):Cudne te jej rude piegi! Laleczka :) Chciałabym jeszcze zobaczyć ją uśmiechniętą od ucha do ucha. Ona wygląda, jakby była cały czas onieśmielona. A nie, jest takie zdjęcie: na łóżku :). Tylko jak jej takie łóżko na stałe znaleźć? Jak to możliwe, że przy tylu ogłoszeniach nikt się nie odezwał?? Quote
martka1982 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Laima napisał(a):Może Lana pierwszy raz miała okazję patrzeć na innych z góry ;). Martka1982, ogłoszenia w lokalnej prasie były? Jaki jest koszt? ogłoszenia lokalne w tych miejscach, w których ma je Lana są za darmo Quote
Laima Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Cześć, Lanka ;). Tak nas tu mało, że musze dawać post pod postem. hop! hop! Quote
martka1982 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Sprawdziliśmy Lankę na koty. Nie obchodziły ją wcale. Po prostu je ignorowała. Quote
Laima Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 martka1982 napisał(a):Sprawdziliśmy Lankę na koty. Nie obchodziły ją wcale. Po prostu je ignorowała. Kochana sunia. Czy ona ma jakieś wady? ;) Quote
martka1982 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Ma wadę : boi się huku, wystrzałów i wtedy po prostu ucieka pod bramę schroniska,żeby się schować i nie słucha, gdy się ją woła:) Quote
Daga&Maks Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 to dobrze że nie reaguje na koty.Może to zwiększy jej szansę na dom.Wystrzałów boi się wiele psów.Do tego można psa trochę przyzwyczaić ale najlepiej przydałby się właściciel który wie jak nauczyć psa by nie bał się huków. Quote
Recommended Posts