Dzika_Figa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Banerki nowe, dwa, może być więcej: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/149096-Bezdomne-psiaki-z-BoguchwaA-y-pilnie-szukajAE-domkA-w-pomA-A-cie-ogA-aszaAE"][IMG]http://img253.imageshack.us/img253/342/boguchwaabanerek.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/149096-Bezdomne-psiaki-z-BoguchwaA-y-pilnie-szukajAE-domkA-w-pomA-A-cie-ogA-aszaAE"][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/2406/przytulisko.jpg[/IMG][/URL] Quote
majuska Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Superowskie !!!! niebawem podmieniam;) Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Majuska napisz przy Lisku że wrócił z adopcji,a przy Skubim,że adoptowany, jeśli możesz oczywiście;);) Quote
majuska Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 No tak chciałam to kiedys zrobić i nawet wydawało mi się, że zrobiłam...ale dogo wtedy wysiadło... Ciotki tragedia!!!...Lisek uciekł wczoraj:-( strasznie sie martwimy, właściwie to nie wiadomo gdzie go szukac...poza tym śnieżyce i zawieje, nie bardzo jest jak jeździć drogami bocznymi i go szukać, trzymajcie , żeby wrócił, ostatnio po paru godzinach wrócił sam.... Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jejku:-(:-(:-(:-( I jak tu takiego do domu wydać?:placz::placz: Quote
Dzika_Figa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Oj Lisku, urwisie... Oby się ta przygoda dla Ciebie dobrze skończyła, obyś szybciutko wrócił cały i zdrowy do przytuliska... Quote
majuska Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Matko , tyle co napisałam a tu Justynka do mnie zadzwoniła...znalazł się łobuz, ale nie jest do końca sobą, albo przemarznięty, albo cos innego , jakis obolały i bardzo spokojny jest...dostał jakis zastrzyk na wzmocnienie i antybiotyk...no ale kamień z serca, bałyśmy sie , że może nawet trafic na jakiegos " myśliwego" któremu sprawia frajde strzelanie do psiaków.... Quote
figa33 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 to powsinoga jedna , dobrze ,ze sie znalazł ... Quote
majuska Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 o to super określenie dla niego Powsinoga:evil_lol: ale nam krwi napsuł, zamartwiałyśmy się z Becią od wczoraj... Quote
figa33 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ja sobie wyobrażam , w taka pogodę ... ale on mądry jest jednak, wie ,ze ma wrócić:razz: Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Powsinoga ole zarazem cwaniaczek z niego. A jak już dojdzie do siebie, to Majuska daj znać bo się tak zmartwiłam że coś.:roll: Quote
halcia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Moze oberwał od kogos...mam nadzieje,ze nie potracony,kierowcom teraz ciężko hamowac.Zgłodniał wycieczkowicz,to wrócił.Pogoda tez nie na spacery. Quote
Becia66 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Byłam dzisiaj w przytulisku, jakoś tak smutno i cicho bez Liska było, zaspy, wiatr piżdził dookola , a mnie sto mysli w glowie co się z tą łajzą dzieje. Dobrze że wrócił bo Emilka za nim strasznie tęskni, co chwile wpada do jego boksu, zagląda do budy i skuczy co sił w głosie. Ewidentnie go szukała, biegała po wszystkich budach jak szalona, zaglądała we wszystkie zakamarki. A to dziewczynka się ucieszy że [B]powsinoga[/B] wrócił....no i nam kamień z serca spadł bo już widzialysmy z majuską czarne scenariusze jego ucieczki. Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Emilka może zakochana w POWSINODZE:eviltong::cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='karolciasz28']Emilka może zakochana w POWSINODZE:eviltong::cool3::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Kto wie?, przecież to przystojniak - pierwyj sort:) Quote
figa33 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 moja mama mówi ,że suczki to sie pilnują właściciela , a psy to takie [I]powsinogi:evil_lol:[/I] i właściwie to tak jak mężczyźni ( nie wypominając):eviltong: Quote
majuska Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Juz Figuś przylgnęło do Liska na amen, powsinoga będzie i koniec:) wszystkim sie podoba:) Ładuje filmiki z Mirka i Martinem, więc zapraszam niebawem na ich wątek Quote
Dzika_Figa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 a ja dodam, że w moim mniemaniu on nie tylko powsinoga jest, ale i wsiowy burek - taka piękna powłoka się marnuje na taki beznadziejny egzemplarz... :evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Dzika_Figa']a ja dodam, że w moim mniemaniu on nie tylko powsinoga jest, ale i wsiowy burek - taka piękna powłoka się marnuje na taki beznadziejny egzemplarz... :evil_lol:[/QUOTE] Ciotko Dzika_Figo, wypraszamy sobie nazywanie Liska wsiowym burkiem. Ten beznadziejny egzemplarz - jak go nazywasz - jeszcze wszystkich nas zaskoczy i czerwona zrobisz sie ze wstydu ze tak go okrutnie pohańbiłaś...:eviltong: Quote
Dzika_Figa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ależ on jest burek. Taki brat-łata, poczciwy, sympatyczny i w pięknym opakowaniu, ale burek. Czerwona to ja się chcętnie zrobię - ale nie ze wstydu - a z radości, jak się dla Liska znajdzie dom wspaniały. Z kochającymi ludźmi, z ogrodem, z zasiekami solidnymi, kojcem dodatkowym na czas nieobecności ludzi w domu, ciepłą budą, michą pełną pysznego żarełka i dużymi pokładami cierpliwości. Wtedy to ja będę kwiczeć ze szczęścia! (o ile wcześniej nie strace głosu, gardło mnie boli jak zaraza) Quote
Reksiu21 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dluzej tu na watku niebylam, i sie teraz gubie. To jakie psy sa teraz tam? Z pierwszego watku to wyglada na to ze jeszcze sa tylko Lisek, mirka i martin. tak? A Zenus tez adoptowany, czy ma swoj watek? Quote
majuska Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Reksiu! Jak na razie nadążyłam i pierwszy post jest aktualny to wszystkie obecna teraz w przytulisku psiaki, Zenuś i Cekinka wciąż są, Lisek był jeden dzień w adopcji i wrócił, Emilka weteranka również wciąż siedzi, no i najnowsze nabytki Mirka i Martin....Na razie mają wątki Lisek oraz Mirka i Martin....reszta nie ma jeszcze....to straszne dzikusy, ciężko będzie z domkami dla nich:-( Quote
Becia66 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Cekinka z Emilką to dzikusy, będzie nam bardzo cięzko domek dla nich znależć. Natomiast Zenek to słodziak tylko strasznie smutny, widać że w deprechę wpada odkąd znalazł się w przytulisku po smierci wlaściciela. Quote
Reksiu21 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zenus jest piekny. co o nim wiesz, Beciu? Ile ma lat? Podobny na zdjeciu do Bordera. Jaki ma charakter? Quote
Becia66 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Reksiu21']Zenus jest piekny. co o nim wiesz, Beciu? Ile ma lat? Podobny na zdjeciu do Bordera. Jaki ma charakter?[/QUOTE] jest bardzo spokojny, zrównoważony. Kiedy otwieramy mu boks to nie wypada jak inne psiaki tylko czeka, wychodzi powoli, rozgląda sie , siku i niebawem wraca z powrotem sam. Nie narzuca się, jest bardzo smutny, zrezygnowany. Trafil do przytuliska w grudniu z Celinką i Cekinką po śmierci właściciela. Z Celinką był bardzo zżyty / ma watek/, lizał ją i nie opuszczał na krok. Ale Celince [B]majuska[/B] dom znalazła i Zeniu od tej pory juz całkiem załamany. Siedzi w budzie z Cekinką ale to Celinka była jego muzą. Quote
Recommended Posts