figa33 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 tak sobie myślę ,że Luna skoro cieczkę juz miała , to przecież dojrzała już , i pewnie nie urośnie wcale , może w szerz ...6 kg , to ona malutka jest:lol: a jaki fajny kubraczek w kropeczki ma !:lol: jej ,śliczna jest ! Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Figuś, telefon o Lenę był z Twojego allegro, więc wiesz o co chodzi:cool3:...robisz świetną robotę:loveu: Dziękujemy Ci bardzo!! Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Figa, dołączasz do fanklubu? Też byś się dała pociąć dla takiego kubraczka? A tak w ogóle to mam do Ciebie romans - założyłam sobie psie konto na allegro, ale nie bardzo umiem wystawiać aukcje... Niby ta edycja jak się na Twoim koncie podszywałam mi wyszła... ale jak próbowałam u siebie wystawić od zera to już nie było tak ślicznie... Quote
figa33 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 jej , chwalą mnie:oops: dziękuję bardzo za miłe słowa !:lol: Dzika_Figo bardzo dobrze wyszła Ci wtedy ta edycja:lol: napisz mi konkretnie jakie masz problemy , bo tam jest dużo możliwości w sumie to wolałabym się nie ciąć , choć kubraczek piękny... mojej Fidze robiłam kubraczek z podkoszulka , oj komicznie wyglądała ... Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Zapomniałam napisać jeszcze, że Justynka powalczyła trochę o powiększenie wybiegu dla psiaków i ma obiecane , że zostanie to zrobione i z tego co mi mówiła, to o dosyć spory kawał terenu:multi: To super wiadomość , zwłaszcza takie energetyczne psiaki jak Bono będą się z tego bardzo cieszyć, a nie wspomnę jak Terrusiowi się to spodoba :p Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Figa - popróbuję sama i potem się odezwę z listą problemów i wątpliwości ;-) Super, że psiaki będą miały większy wybieg Quote
Florentynka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Najbardziej by im się spodobało, jakby w momencie powiększenia wybiegu już mieszkały zupełnie gdzie indziej, w swoich własnych domach. Ale oczywiście, że większe terytorium to fajna sprawa. Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Tak, ale nawet jak wyrobimy sie z domkami dla obecnych rezydentów ( pomarzyć można , a co... ) to nie wierzę, że ich miejsca nie zajmą kolejne bidy...... Quote
figa33 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 dla Tediego [URL]http://allegro.pl/szczeniak-nieduzy-wesoly-bardzo-samotny-i1255281279.html[/URL] Quote
Becia66 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 śliczne allegro Figuniu, akurat na łikend - to może telefony sie rozdzwonią... Dziękujemy bardzo...:buzi: Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 ...Lena jest boska:loveu:..cudeńko stworzone do tulenia i całowania:placz::placz::placz: Quote
Becia66 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='majuska']...Lena jest boska:loveu:..cudeńko stworzone do tulenia i całowania:placz::placz::placz:[/QUOTE] jutro dzwonię do tej babki z samego rana bo jak to cudeńko odwieżć z powrotem do przytuliska.... Tylko 6 kg mówisz ? Była ważona ? Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Becia66']jutro dzwonię do tej babki z samego rana bo jak to cudeńko odwieżć z powrotem do przytuliska.... Tylko 6 kg mówisz ? Była ważona ?[/QUOTE] Beciu właśnie sobie uświadamiam z przerażeniem w oczach, że nie dam rady jej tam odwieźć...a nie mogę jej dłużej zatrzymać:flaming::sad: 6kg równo, Justynka ważyła ją dziś przy podawaniu narkozy.... Quote
Becia66 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='majuska']Beciu właśnie sobie uświadamiam z przerażeniem w oczach, że nie dam rady jej tam odwieźć...a nie mogę jej dłużej zatrzymać:flaming::sad:..[/QUOTE] no to już wiesz co miałam na myśli z tym zabieraniem tylko na sterylki... Quote
Florentynka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dom potrzebny w trybie natychmiastowym!!! Majuska - zawsze możesz na przykład uznać że szwy się paprzą i sunia absolutnie wymaga dalszej opieki. Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A ja wierzę, że się znajdzie dom dla dziewczynki. I to szybko. Quote
figa33 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 właśnie , fajna jest przecież bardzo jakiś kretyn ją wyrzucił , kretyn jak nic a była w ciąży? Quote
majuska Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Becia66']no to już wiesz co miałam na myśli z tym zabieraniem tylko na sterylki...[/QUOTE] wiem, dlatego nie było jak innych suczek wysterylizować .....ale z Lenką to po prostu był mus:roll: Całą noc spała grzecznie , strasznie mocno wtulając się w moja córę, ogólnie jest grzeczna i cichutka bardzo ( podejrzewam, że się ośmieli jeszcze troszkę i rozwinie, ale nie jest to na pewno żadna łobuziara ) Na spacerki ładnie chodzi, schodzi po schodkach, na smyczce idzie, spokojnie sobie wącha w trawce, nie ma z nią żadnego problemu, załatwia sie na spacerkach, w domu jej się tylko raz siusiu przydarzyło w nocy, ale to raczej incydent jest. Ogólnie to bardzo pojętna sunia. Ciotki reklamujcie ją gdzie się da!!!!! Quote
Becia66 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dzwoniłam już do Pani trzykrotnie ale nie odbiera tylko sie jakaś durna muzyczka ludowa włącza... Quote
GuniaP Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Beciu, dostałam zapytanie o Tediego - przesłałąm Ci ten list mejlem, odpisz prosze :) Quote
Becia66 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='GuniaP']Beciu, dostałam zapytanie o Tediego - przesłałąm Ci ten list mejlem, odpisz prosze :)[/QUOTE] [B]Guniu[/B] dziekuję bardzo, już odpisałam. Quote
Florentynka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Haaalo! Bo tak - mam wolny pakiecik ogłoszeń wykupiony na bazarku koosiek ( miał być dla Misti u Ulki, ale okazało się że na nią czeka dom w Niemczech) więc pakiecik do wzięcia, kto tam najbardziej potrzebujący. Quote
majuska Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 A wiesz co Asiu , myślę, że Reksiu, o niego wogóle jeszcze nie miałyśmy chyba ani jednego zapytania....może pakiecik mu przyniesie szczęście Quote
Florentynka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Okej, to ja piszę do koosiek, a Tobie zaraz podam jej maila - trzeba wysłać tekst i zdjęcia do ogłoszeń. Quote
Florentynka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Majusko - koosiek uprzedzona, wyślij jej tekst i foty Reksia na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] możesz napisać, że to zamiast Misti i opłacone przeze mnie. Quote
Recommended Posts