Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście, przydałoby się jakieś "natychmiastowe" źródło cienia. Myślałam kiedyś o takich lekko zużytych zadaszeniach ogrodowych (tzn. takich lekko podniszczonych, które już nie za bardzo można używać dla gości w ogrodzie). Może ktoś ma i chciałby się pozbyć? Psiakom posłużyłyby za doraźne schronienie przed upałami...

Posted

ariete2503 napisał(a):
Zapomniałam napisać, że Państwo Narzeczeństwo odebrali dziś puszkę weselną. Teraz czekamy na rozwój wypadków...

fajnie że sie nie rozmyślili.

Posted

Dziewczyny pilna sprawa!
Domu szuka maleńki kocurek Rudek. Został podrzucony do pewnej rodziny, ale nie może tam zostać. Dlatego pilnie szuka domu.
Kociak ma około 4 tygodnie. Jest śliczny a do tego bardzo towarzyski, lubi kontakt z człowiekiem. Niestety Rudek jeszcze sam nie je i trzeba go karmić strzykawką, ale to kwestia dni i kotek sam będzie jadł.
Kontakt w sprawie adopcji:
609 837 904

Rudek przebywa w Żurawicy pod Przemyślem.

Jeśli znajcie kogoś kto mógłby dać mu dom, błagam dajcie znać.

Posted

Agula99 napisał(a):
A ja widzę zdjęcie, nawet majuska ma je skopiowane w wiadomości, no nic nie kumam, jeszcze raz , tego gościa!!!! :)

Ja w pierwszej wersji też nic nie widziałam;teraz widzę, ale niestety, chyba nie znam tego uroczego pana.

Posted

karolciasz28 napisał(a):

Domu szuka maleńki kocurek Rudek.

Karolciu masz szczęśliwą rękę do kotków, ostatnio też Rudaskowi znalazłaś świetny domek w Rzeszowie. Może ogłoś go i weź namiary na siebie. On śliczny jest i pewnie długo domku szukał nie będzie.

Posted

Becia66 napisał(a):
Karolciu masz szczęśliwą rękę do kotków, ostatnio też Rudaskowi znalazłaś świetny domek w Rzeszowie. Może ogłoś go i weź namiary na siebie. On śliczny jest i pewnie długo domku szukał nie będzie.

Już ogłoszony, namiary na mnie, tu na dogo też ;). On nie ma czasu... O Rudzie dzwonili od razu, teraz cisza.

Posted

Agula na zdjęciu jest mały szczeniaczek, którego tymczasowałaś, czyż nie ??? :))) ( już widac foty )

A mała sunia powypadkowa została dziś zabrana ze schroniska przez swoich właścicieli. Nie obyło sie bez awantury typu " jakim prawem takie koszty??? oddamy sprawe do prokuratury " i takie tam :) zero skruchy, że pies lata luzem niepilnowany i potrąconej suni leżącej przy bardzo ruchliwej trasie udzielono pomocy po wypadku..a że koszty były to trudno, łaskawie po tygodniu się zgłosili po nią...No coments:roll:..takie okreslenie mi się jedynie nasuwa " buractwo":shake: