Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska'] żeby nie był za krótki, ale też nie zniechęcał do przeczytania swoja długością, bo ludzie to lenie ;) [/QUOTE]

i mniej metaforycznie bo też ograniczy grono odbiorców :razz:

Posted

[quote name='Becia66']może Kajuni bo ona najdłuższa stażem w przytulisku...[/QUOTE]
Wyrózniona do 7 kwietnia.
Sonia i tak ma kilka razy wiecej wejść, niestety nie przeklada się to na telefony....

Posted

Wstawiłam Szarika na kundelka. Pamiętacie jak kiedyś GuniaP wstawiła nam tu link, że w Lutoryżu zginął wilczur??? Tylko że ten link już nie działa, albo znaleźli, albo nie wiem.

Posted

[quote name='Agula99']Wstawiłam Szarika na kundelka. Pamiętacie jak kiedyś GuniaP wstawiła nam tu link, że w Lutoryżu zginął wilczur??? Tylko że ten link już nie działa, albo znaleźli, albo nie wiem.[/QUOTE]
Moze ogloszenie wygasło.

Posted

[quote name='barb']Moze ogloszenie wygasło.[/QUOTE]

Też tak myślę, no i duu..blada, bo zawsze można było by zadzwonić i spytać...ech, w końcu z Lutoryża do Racławówki to nie tak bardzo daleko.

Posted

Agula a czemu Ty nie odwiedziłas jeszcze bazarku Szpilki ?
Tym bardziej, ze link u Ciebie od początku dobrze działał ?

Posted

[quote name='Agula99']Odwiedzić odwiedziłam, tylko nic nie napisałam :)[/QUOTE]

To obecność nie udokumentowana. :mad:

Posted

Jasna cholera, parę dni nie mogłam wejśc na dogo, myślałąm, że zepsute i wszyscy tak mają, aż dostałam mailem zaproszenie na bazarek, które zadziałało... pozmieniali coś w kodowaniu i mi zakładka przestała działać... ech. Nadrabiam zaległości...

• 2 weeks later...
Posted

Z postów nie wynika , że taka u nas była...ale oznajmiam, że [B]Żabka z kościoła juz w nowym domku[/B]:multi: Będzie mieszakć w bloku , w Rzeszowie z fajną rodzinką...została ich nowa " córeczką" Państwo mają przyjechać z nią na kolejne szczepienie do Boguchwały więc dowiemy się wtedy jak się miewa :)

Posted

Super powodzenia mała!:multi:
Kopiuje z innego wątku:
Huan Administrator:
"Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.

A dogo cofnęło się w czasie o ponad tydzień...:shake:

Posted

nadrabiam utracone wpisy.założyłam mu wątek na niebieskim [URL]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7486[/URL]

SZPiLKA23;napisała
W Boguchwale mamy takie cos.to jeszcze szczeniak, tuli sie i lgnie do czlowieka, nie przejawia jakiejsc agresji do psow. Bardzo prosze o pomoc u nas mega przepełnienie, przytulisko jest malenkie psy juz poupychane po kilka na boks

[img]http://i42.tinypic.com/25ix5zk.jpg[/img]

[img]http://i40.tinypic.com/333hkzm.jpg[/img]

Posted

Super:)

Ja wczoraj rozmawiałam z kierowniczka na temat akcji adopcyjnej i ustalenia sa takie: termin 3.06 - niedziela, ilosc psow 5-6 - w roznym wieku i wielkosci (psy trzeba bedzie przygotować) MH daje namiocik, robi plakat, oglasza akcje w MH i przez radio ESKA, mamy 3 firmy ktore sa chetne na zrobienie wyprawek, jezeli bedzie to filma ACANA to dodatkowo mamy szanse na jakas gwiazde (narazie mala to szansa ale jednak) smycze i obroze od CHABY (przedstawiciel powiedział ze jak firma sie nie zgodzi to sam je kupi ;) bedziemy go trzymac za slowo), dodatkowo osoba adoptująca od nas psa dostanie stały rabat w naszym sklepie. Dodatkowo akcja bedzie propagowała wieksza odpowiedzialność za zwierzęta i nauke dzieci jak z nimi postepowac + nie wyrzucania psow w okresie wakacyjnym.
Z naszej strony musi byc wlozona praca w psy zeby wmiare zachowywały sie na smyczy, nie skakaly po ludziach itp. wiadomo ze nie ma co juz wybierać psow bo moga byc przemiksowania, mysle ze tak 3 tygodnie przed trzeba bedzie wybrac psy i nad nimi pracować, widomo do każdego psa wolontariusz

Posted

Szpilka, super!
Zrobię plakaty oczywiście, ale to już przed akcją, bo przecież się może wszystko pozmieniać.
No i ze wszystkich sił będę celowała, żeby tam z Wami być, pewnie się przydadzą jakieś ręce do trzymania smyczy, nie?

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Szpilka, super!
Zrobię plakaty oczywiście, ale to już przed akcją, bo przecież się może wszystko pozmieniać.
No i ze wszystkich sił będę celowała, żeby tam z Wami być, pewnie się przydadzą jakieś ręce do trzymania smyczy, nie?[/QUOTE]
Ja też spróbuję, nawet już prowadzę rozmowy:cool3::evil_lol:.Rodzinkę by się odesłało na zakupy, żeby nie zrzędzili;).