Becia66 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 [quote name='majuska'] żeby nie był za krótki, ale też nie zniechęcał do przeczytania swoja długością, bo ludzie to lenie ;) [/QUOTE] i mniej metaforycznie bo też ograniczy grono odbiorców :razz: Quote
barb Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Kaja i Sonia mają u mnie tablicę. Którą wyróznić ? Quote
Becia66 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 [quote name='barb']Kaja i Sonia mają u mnie tablicę. Którą wyróznić ?[/QUOTE] może Kajuni bo ona najdłuższa stażem w przytulisku... Quote
barb Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 [quote name='Becia66']może Kajuni bo ona najdłuższa stażem w przytulisku...[/QUOTE] Wyrózniona do 7 kwietnia. Sonia i tak ma kilka razy wiecej wejść, niestety nie przeklada się to na telefony.... Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Wstawiłam Szarika na kundelka. Pamiętacie jak kiedyś GuniaP wstawiła nam tu link, że w Lutoryżu zginął wilczur??? Tylko że ten link już nie działa, albo znaleźli, albo nie wiem. Quote
barb Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Agula99']Wstawiłam Szarika na kundelka. Pamiętacie jak kiedyś GuniaP wstawiła nam tu link, że w Lutoryżu zginął wilczur??? Tylko że ten link już nie działa, albo znaleźli, albo nie wiem.[/QUOTE] Moze ogloszenie wygasło. Quote
karolciasz28 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Jeżeli ogłoszenia już nie ma to sprawa raczej nieaktualna.;) Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='barb']Moze ogloszenie wygasło.[/QUOTE] Też tak myślę, no i duu..blada, bo zawsze można było by zadzwonić i spytać...ech, w końcu z Lutoryża do Racławówki to nie tak bardzo daleko. Quote
barb Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Agula a czemu Ty nie odwiedziłas jeszcze bazarku Szpilki ? Tym bardziej, ze link u Ciebie od początku dobrze działał ? Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Odwiedzić odwiedziłam, tylko nic nie napisałam :) Quote
barb Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Agula99']Odwiedzić odwiedziłam, tylko nic nie napisałam :)[/QUOTE] To obecność nie udokumentowana. :mad: Quote
majuska Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 A to nie była suka ta zaginiona w Lutoryżu ? Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='majuska']A to nie była suka ta zaginiona w Lutoryżu ?[/QUOTE] Nie wiem, bo nie sprawdziłam wtedy, ale możliwe, że suczka. Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Jasna cholera, parę dni nie mogłam wejśc na dogo, myślałąm, że zepsute i wszyscy tak mają, aż dostałam mailem zaproszenie na bazarek, które zadziałało... pozmieniali coś w kodowaniu i mi zakładka przestała działać... ech. Nadrabiam zaległości... Quote
majuska Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Z postów nie wynika , że taka u nas była...ale oznajmiam, że [B]Żabka z kościoła juz w nowym domku[/B]:multi: Będzie mieszakć w bloku , w Rzeszowie z fajną rodzinką...została ich nowa " córeczką" Państwo mają przyjechać z nią na kolejne szczepienie do Boguchwały więc dowiemy się wtedy jak się miewa :) Quote
karolciasz28 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Super powodzenia mała!:multi: Kopiuje z innego wątku: Huan Administrator: "Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia. A dogo cofnęło się w czasie o ponad tydzień...:shake: Quote
baster i lusi Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 nadrabiam utracone wpisy.założyłam mu wątek na niebieskim [URL]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7486[/URL] SZPiLKA23;napisała W Boguchwale mamy takie cos.to jeszcze szczeniak, tuli sie i lgnie do czlowieka, nie przejawia jakiejsc agresji do psow. Bardzo prosze o pomoc u nas mega przepełnienie, przytulisko jest malenkie psy juz poupychane po kilka na boks [img]http://i42.tinypic.com/25ix5zk.jpg[/img] [img]http://i40.tinypic.com/333hkzm.jpg[/img] Quote
SZPiLKA23 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Super:) Ja wczoraj rozmawiałam z kierowniczka na temat akcji adopcyjnej i ustalenia sa takie: termin 3.06 - niedziela, ilosc psow 5-6 - w roznym wieku i wielkosci (psy trzeba bedzie przygotować) MH daje namiocik, robi plakat, oglasza akcje w MH i przez radio ESKA, mamy 3 firmy ktore sa chetne na zrobienie wyprawek, jezeli bedzie to filma ACANA to dodatkowo mamy szanse na jakas gwiazde (narazie mala to szansa ale jednak) smycze i obroze od CHABY (przedstawiciel powiedział ze jak firma sie nie zgodzi to sam je kupi ;) bedziemy go trzymac za slowo), dodatkowo osoba adoptująca od nas psa dostanie stały rabat w naszym sklepie. Dodatkowo akcja bedzie propagowała wieksza odpowiedzialność za zwierzęta i nauke dzieci jak z nimi postepowac + nie wyrzucania psow w okresie wakacyjnym. Z naszej strony musi byc wlozona praca w psy zeby wmiare zachowywały sie na smyczy, nie skakaly po ludziach itp. wiadomo ze nie ma co juz wybierać psow bo moga byc przemiksowania, mysle ze tak 3 tygodnie przed trzeba bedzie wybrac psy i nad nimi pracować, widomo do każdego psa wolontariusz Quote
karolciasz28 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Super Szpilka! Mam nadzieję, że namówię rodziców i może byśmy podjechali :). A wiecie, że wątek Szarika wcięło.:shake: Quote
Becia66 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 parę stron tego wątku nam wcieło, a były takie ważne informacje ....:shake: Quote
Gapka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Co to się dzieje,że nie mogę wejść na wątki piesków??:shake: u Was też tak jest? Po kilku dniach siadam do kompa a tu...:-( Quote
Dzika_Figa Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Szpilka, super! Zrobię plakaty oczywiście, ale to już przed akcją, bo przecież się może wszystko pozmieniać. No i ze wszystkich sił będę celowała, żeby tam z Wami być, pewnie się przydadzą jakieś ręce do trzymania smyczy, nie? Quote
SZPiLKA23 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Jasne ze tak :) duzo rak trzeba bedzie :) Quote
karolciasz28 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Szpilka, super! Zrobię plakaty oczywiście, ale to już przed akcją, bo przecież się może wszystko pozmieniać. No i ze wszystkich sił będę celowała, żeby tam z Wami być, pewnie się przydadzą jakieś ręce do trzymania smyczy, nie?[/QUOTE] Ja też spróbuję, nawet już prowadzę rozmowy:cool3::evil_lol:.Rodzinkę by się odesłało na zakupy, żeby nie zrzędzili;). Quote
karolciasz28 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Terri, Figa, Tobi, Budrys, Muki, Dingo, Benio, Kaja mają nowe tablicę, adopcja psa, rzeszowiak, tarnowiak, przemyślak, gumtree. Quote
Recommended Posts