NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='mpati123']Gratuluję, założony... :)[/QUOTE] komus tu sie piwko nalezy ;) Quote
mpati123 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='NiJaSe']komus tu sie piwko nalezy ;)[/QUOTE] Hehe... Ja chętnie... :) Ale mogą cię oskarżyć o namawianie na alkohol nieletnich... :P Ale ja z tym problemu nie mam... :razz::razz::razz: Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='mpati123']Hehe... Ja chętnie... :) Ale mogą cię oskarżyć o namawianie na alkohol nieletnich... :P Ale ja z tym problemu nie mam... :razz::razz::razz:[/QUOTE] o tam raz sie zyje ;) Quote
mpati123 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Raz raz... :) dlatego nie mam z tym problemu... :) Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='mpati123']Raz raz... :) dlatego nie mam z tym problemu... :)[/QUOTE] i bardzo prawidlowo hehe jak slowo przez dogo mozna w alko wpasc po same uszy ;p , ja jus sie boje tego oblewania Miszki ,potem nasze psy moga sie przestac do nas przyznawac ;p Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='NiJaSe']i bardzo prawidlowo hehe jak slowo przez dogo mozna w alko wpasc po same uszy ;p , ja jus sie boje tego oblewania Miszki ,potem nasze psy moga sie przestac do nas przyznawac ;p[/QUOTE] No ładnie Raptem chwile mnie tu nie było, a tu widzę "proceder pijacki" kwitnie :) Quote
mpati123 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Będą się przyznawać będą... W końcu kto inny jeść im da? :P Quote
Awit Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Psu chyba obojętne w jakim stanie upojenia bądź nie, jest Pani, przynajmniej moim:-) Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Awit']Psu chyba obojętne w jakim stanie upojenia bądź nie, jest Pani, przynajmniej moim:-)[/QUOTE] Jak Pan jest szczęśliwy - to pies tym bardziej :) Quote
Awit Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A szczególnie wieczorkiem, gdy już po spacerze pies śpi w łóżku i czeka na Pana:-) Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Awit']A szczególnie wieczorkiem, gdy już po spacerze pies śpi w łóżku i czeka na Pana:-)[/QUOTE] taaa szczegolnie jak na lozku spia 4 psy a pani kombinuje jak sie miedzy nie wcisnac ;p Quote
Awit Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ups, takiej ilości nie brałam pod uwagę, ja mam połowe mniej sztuk Quote
Awit Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Miszeczka już drugą nockę spędzi w domku, ale z tego co czytam to ona chyba na razie ma dobowy rytm dnia przestawiony, jakby to była jedna wielka noc. Quote
mru Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 wybaczcie, że dopiero teraz się cieszę :) ale to nie znaczy, że sie mniej cieszę :) możecie sobie pogratulować wytrwałości, naprawdę tylko dzięki niej Miszka się odnalazła! kosu - wielkie dzięki za telefon :) Quote
roleczka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 NIjase, a gdzie na fotce Nikonik , moja niunia? w łóżeczku? Miszka się na mnie obraziła bo ponieważ ze swojego wyra nie wstaje , to nie miałam jak jej go poprawić , a tak je skozaczyła od tych śpiacych pozycji, że jeden wielki barłog sie zrobił , więc ja wyprosiłam żeby jej poscielić i sie zbulwersowała i poszła kontynuować spanie do swojego pokoju - pracowni, taka przewrażliwiona jest na tym swoim punkcie, królowa jedna. Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='roleczka']NIjase, a gdzie na fotce Nikonik , moja niunia? w łóżeczku? Miszka się na mnie obraziła bo ponieważ ze swojego wyra nie wstaje , to nie miałam jak jej go poprawić , a tak je skozaczyła od tych śpiacych pozycji, że jeden wielki barłog sie zrobił , więc ja wyprosiłam żeby jej poscielić i sie zbulwersowała i poszła kontynuować spanie do swojego pokoju - pracowni, taka przewrażliwiona jest na tym swoim punkcie, królowa jedna.[/QUOTE] Podeslij mi na maila te wczorajsze fotki prosze :) a Nikona zeby zobaczyc to trzeba sie przez ten link wpakowac bo ja nijak fotek wstawiac nie moge Quote
roleczka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dobra kochana, tylko to już jutro ok? padam, juz w przeciwieństwie do Miszki , to ja odkąt powróciła w ogóle nie spałam prawie.... Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 spoko spoko moze byc jutro :))) no pieknie , a ja myslalam ze wreszcie sobie odespisz zarwane noce , spadowa spac bo zleje pupe Quote
Rudzia-Bianca Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mam nadzieję że się nie obrazicie :( ale kolejny Biszkopto Rudzielec potrzebuje pomocy [CENTER][B][COLOR=Red]Zapraszam na bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony na ratowanie Biszkopcika [/COLOR] [/B][U][url]http://www.dogomania.pl/threads/175114-Uratujmy-Biszkopta-do-18-XII-adresownik-notesiki-rAE-cznie-robione-OTWARTE-ZAPRASZAM?p=13644827#post13644827[/url] [/U] [/CENTER] [B][IMG]http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/SxxDV4nTJYI/AAAAAAAABiI/ofRZx2srVSM/P1310045.JPG[/IMG] [/B] Quote
Vlk Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Super, że się znalazła :) Udało się Wam ją złapać czy sama przyszła? Jeszczenie udało mi się doczytać, nie wiem, czy mi się uda bo strasznie dużo postów się pojawiło podczas mojej krótkiej nieobecności. No w każdym razie trzymam kciuki za psinkę, coby jej więcej takie pomysły eskapad w łepetynie nie powstawały Quote
Agmarek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witam z rana. Buziole dla Miszeczki słodziutkiej. Kiedy Orpha do mnie zadzwoniła z wiadomością że rudzielec się odnalazł to był wspaniały prezent na weekend :multi: Nie dziwię się że do niej podeszła. Po tak donośnym i siarczystym głosie to i ja bym poznała że to Orpha idzie na spacer ze swoją bandą :evil_lol: Aj low ju Kosu :loveu: Quote
NiJaSe Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 heheh ja tam nie wiem , ale jak bym sama siebie uslyszala to uciekalbym w dzikim poplochu jak najdalej ;p Quote
roleczka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dziwie się że jeszcze kariery w wokalistyce nie zrobiłaś! Miszka super , nie ma sladu po smutku, zachwycona , ogon chodzi jak nazeży. dzis idziemy do weta( kleszcz niestety odrósł) , jak wróce zdam relacje, ale muszę teraz zupełnie wyjatkowo troche byc w pracy....Buźka Quote
kosu32 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='roleczka']Dziwie się że jeszcze kariery w wokalistyce nie zrobiłaś! Miszka super , nie ma sladu po smutku, zachwycona , ogon chodzi jak nazeży. dzis idziemy do weta( kleszcz niestety odrósł) , jak wróce zdam relacje, ale muszę teraz zupełnie wyjatkowo troche byc w pracy....Buźka[/QUOTE] Czekamy, czekamy - i dajcie jakieś fotki ciotki !!! Buziole dla Was !!! Quote
Recommended Posts