Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pradze południe wychodzi "mieszkaniec" Tu podaje linkahttp://mieszkaniec.pl/kontakt.htmlNie mam pojęcia co wychodzi w innych dzielnicach, być może w "mieszkańcu" będą wiedzieli

Posted

[quote name='Awit']Na pradze południe wychodzi "mieszkaniec" Tu podaje linkahttp://mieszkaniec.pl/kontakt.htmlNie mam pojęcia co wychodzi w innych dzielnicach, być może w "mieszkańcu" będą wiedzieli[/QUOTE]

Posłuchajcie - ewidentnie poszukujemy kogoś, kto pomoże nam w robieniu ogłoszeń internetowych i osób które tak jak Awit podadzą nam kontatkty do prasy lokalnej gdzie też koniecznie trzeba będzie uderzyć z tematem.

Posted

29.11.2009 Park Krasińskich (przy Pl.Krasińskich)śliczny rudy pies(nie określę płci)średni wzrost, sierść ładna ,falująca, ogon chyba długi, ale z przerażenia pies chowa go pod pupę , prawdopodobnie przenocował w krzakach w parku- nocne wybuchy pod Arsenaem musiały go przestraszyć.Krąży w okół parku.tel.601387586

Posted

[quote name='Awit']29.11.2009 Park Krasińskich (przy Pl.Krasińskich)śliczny rudy pies(nie określę płci)średni wzrost, sierść ładna ,falująca, ogon chyba długi, ale z przerażenia pies chowa go pod pupę , prawdopodobnie przenocował w krzakach w parku- nocne wybuchy pod Arsenaem musiały go przestraszyć.Krąży w okół parku.tel.601387586[/QUOTE]

jedzcie tam szybciutko może chociaż Miszkę uda si ę znaleźć .....

Posted

Zdenerwowałam się, ona mówiła że pies bojaźliwy, ogon podkulony, z daleka ją widziała, jej piesek chcial podejść i że dziś już nie widziała. Plac Krasińskich to centrum, więc niedaleko. ;-(

Posted

[quote name='Awit']29.11.2009 Park Krasińskich (przy Pl.Krasińskich)śliczny rudy pies(nie określę płci)średni wzrost, sierść ładna ,falująca, ogon chyba długi, ale z przerażenia pies chowa go pod pupę , prawdopodobnie przenocował w krzakach w parku- nocne wybuchy pod Arsenaem musiały go przestraszyć.Krąży w okół parku.tel.601387586[/QUOTE]
Trzymam kciuki mocno mam nadzieje, że to ona i że tam jest :)

Posted

Słuchajcie to prawdopodobnie ona!!! Roleczka już wie, ma tam jechać, trzymam kciuki!! Jak jej nie będzie dziś, Pani ma jutro w okolicy rozlepić plakaty. Pani mówiła, że w tym parku często przybłąkują sie psy. O Boże, żeby ją znaleźli;-(

Posted

[quote name='lilk_a']tylko roleczka tam jedzie ? a ophra ? może bardziej na nią zareaguje bo dłużej i niej była ?[/QUOTE]

Orpha nie da rady. Roleczka jedzie do niej po Niyę - może pojedzie córka Orphy.

To na 100% Miszka - rozmawiałam z tą Panią i przesłałam Jej zdjęcia.

BOŻE _ POMÓŻ NAM !!!

Posted

Żeby tam była, Mój Boże maleńka przerażona, sypiająca pod krzakami;-( Znajdź się Miszeńko, pozwól sie znależć. W każdym razie biedactwo znajduje się gdzieś tam w okolicy, o ile to ona wogóle

Posted

[quote name='Awit']Modlę się. Jest noc, spokojniej niz w dzień, mogłaby spać gdzieś w krzakach, Boże niech tam będzie[/QUOTE]
Aż normalnie serce mi mocniej bije - OBY SIĘ ZNALAZŁA! Oby skończyła się jej tułaczka i wróciła do kochających ją ludzi! Trzymam mocno kciuki!

Posted

Cały czas myślę o Miszuni i trzymam kciuki. Czas mam, niestety, dopiero w weekend, ale mam nadzieję, że już wtedy będzie od dawna w ciepełku...

Miszko kochana, daj sobie pomóc!!!!