Glutofia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Mam prośbę. Gdyby odezwał się ktoś chętny na bokserka z ogłoszeń Tośka bardzo proszę kontaktować ze mną. Koleżanka która bardzo dużo nam pomaga przywiozła skrajnie zagłodzoną i wynędzniałą bokserkę. Bokserka jest na Brynowie, jest w takim stanie ze lekarze nie chcą jej wypuścić do domu tymczasowego normalnie Heban 2. Było tak ze dziewczyna jechała pociągiem i za Opolem wypatrzyła przez okno z pociągu!!! zaraz do mnie zadzwoniła. Podałam jej namiar na Fioletowego Psa potem dziewczyny dały jej kontakt do kogoś z tamtych rejonów trzy dni szukali psiny i znaleźli na łańcuchu przy budzie u jakiegoś lumpa. Psa odebrano przez policje. To sunia jest bardzo kochana i grzeczna potrzebuje domu. Jakby ktoś dzwonił miejcie na uwadze co? Quote
kuba123 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 ok Gluciu w ogłoszeniach jest namiar na mnie i na Anetę a tak poza tym to ja se tyle namęczyłam ,wklejałam zdjęcia, a ty nie wiedziałaś,że Toś ma wątek:mad::mad::mad: nie ładnie, nie ładnie :shake::shake::shake: Quote
Glutofia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No nie wiedziałam wstyd mi ogromnie zaglądałabym do Tośka Quote
kuba123 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 za karę ominęła cię radosna wiadomość o DT u Muro:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a wklejałam link na wątku fundacyjnym Quote
Jasza Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Bardzo się cieszę! Wszystkiego dobrego Tosinku!! Quote
amikat Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja też się TAAAAAAAKKKKKKKKK cieszę. a jak sie Tosiek cieszy?!:evil_lol: I zwrotu z adopcji na bank nie bedzie hhehhhhhe:cool3: Quote
Glutofia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja zwrócę Hiena!!:evil_lol: Wczoraj z furią rzucił się jakiemuś facetowi do kostek tyle ze mu się smycz skończyła:evil_lol: on jest agresywny proszę go zabrać!!:evil_lol: Facet odskoczył ale jak po chwili zorientował się przed czym ucieka to zaczął się śmiać tym bardziej ze drugim końcu tej samej smyczy spokojnie stała Brygida. FaceT mówi do Łukasza : - Panie takiego konia pan trzymasz a ja przed wypierdkiem uciekam - a bo proszę pana ten po lewej to zaczepny a ten z prawej obronny! Hien który kocha wszystkich ludzi...nie wiem z kim ten facet mu się skojarzył ale tak ujadał ze aż charczał łobuz jeden Quote
kuba123 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 oj cieszy się, cieszy z tej radości to portfele nowym państwu zeżarł Quote
kuba123 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 oj nie tak drastycznie, w obydwu zeżarł tylko kieszonki na drobniaki, odkąd go przygarnęli czeka ich tylko dobrobyt i same grube w portfelu :evil_lol: Quote
Jasza Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ważne, że Tosiek szczęśliwy! A jak już jego mają, to po co im pieniądze! Quote
Kisiaraf Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Muro dzięki:loveu: Kuba Tobie też wielka buźka. Tosiu miej się dobrze i już nic niestosownego nie zjadaj ;) Quote
kuba123 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 ja nic wielkiego nie zrobiłam:oops: założyłam tylko wątek to Kaśka i Tomek się zakochali w Tosiu na amen Quote
__Lara Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kuba123']tosiek ma dom Super :multi::multi::multi::multi: Quote
JOMA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 muro - to ty teraz nie masz żadnego tymczasa :diabloti: Quote
kuba123 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Joma to my nie mamy tymczasu - Muro zapsiona Quote
Recommended Posts