Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prośbę. Gdyby odezwał się ktoś chętny na bokserka z ogłoszeń Tośka bardzo proszę kontaktować ze mną.
Koleżanka która bardzo dużo nam pomaga przywiozła skrajnie zagłodzoną i wynędzniałą bokserkę. Bokserka jest na Brynowie, jest w takim stanie ze lekarze nie chcą jej wypuścić do domu tymczasowego normalnie Heban 2.

Było tak ze dziewczyna jechała pociągiem i za Opolem wypatrzyła przez okno z pociągu!!! zaraz do mnie zadzwoniła. Podałam jej namiar na Fioletowego Psa potem dziewczyny dały jej kontakt do kogoś z tamtych rejonów trzy dni szukali psiny i znaleźli na łańcuchu przy budzie u jakiegoś lumpa. Psa odebrano przez policje. To sunia jest bardzo kochana i grzeczna potrzebuje domu. Jakby ktoś dzwonił miejcie na uwadze co?

Posted

ok Gluciu
w ogłoszeniach jest namiar na mnie i na Anetę

a tak poza tym
to ja se tyle namęczyłam ,wklejałam zdjęcia, a ty nie wiedziałaś,że Toś ma wątek:mad::mad::mad:
nie ładnie, nie ładnie :shake::shake::shake:

Posted

Ja zwrócę Hiena!!:evil_lol: Wczoraj z furią rzucił się jakiemuś facetowi do kostek tyle ze mu się smycz skończyła:evil_lol: on jest agresywny proszę go zabrać!!:evil_lol:
Facet odskoczył ale jak po chwili zorientował się przed czym ucieka to zaczął się śmiać tym bardziej ze drugim końcu tej samej smyczy spokojnie stała Brygida. FaceT mówi do Łukasza :
- Panie takiego konia pan trzymasz a ja przed wypierdkiem uciekam
- a bo proszę pana ten po lewej to zaczepny a ten z prawej obronny!

Hien który kocha wszystkich ludzi...nie wiem z kim ten facet mu się skojarzył ale tak ujadał ze aż charczał łobuz jeden