kuba123 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [SIZE="6"]TOSIEK MA DOM Tosiek jest takim przeciętnym psiakiem. ''Zmiksowany'' bokser, ot taki rudzielec niepozorny. Jednak Tosiek to kochany psiak. Uwielbia ludzi , kocha z nimi przebywać, świetnie dogaduje się z innymi psami. Nie wykazuje agresji, jest bardzo żywy, uwielbia się bawić. Tosiek błąkał się po letnisku,letnicy go dokarmiali , jednak wakacje się skończyły i ktoś się nad Tosiem zlitował i zgłosił go do nas. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> z Toneram- niewyraźne, bo latające:eviltong: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
JOMA Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Mam nadzieję poznać Tośka osobiście na akcji w Silesii :loveu: Fajnie, że zrobiłaś mu wątek, słyszałam o nim ale go nie widziałam - piękny młodzieniec :lol: Quote
HebaNova Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 fajny mały, ile on może mieć lat? raczej młodziutki? dać go na stronkę fundacji? do kogo kontakt? Quote
JOMA Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dzisiaj piątek - jutro akcja w Silesii - rozumiem, że Tosiek domu nie znalazł i pojawi się jutro ? - pytam dla formalności :loveu: Proszę o potwierdzenie Tu lub na PW - Dziękuję ! Quote
amikat Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Tosiek to pies cud-miód. Grzeczny, przyjacielski. Cała dupka mu chodzi kiedy się cieszy - czyli STALE! Quote
amikat Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Skąd wziął się Tosiek? Ano byliśmy na wystawie psów w Chorzowie. Podeszła Pani i poprosiła o pomoc. Powiedziała, że znajomi są 120 km od Katowic na "letnisku" i ze w lipcu z auta wyrzucono psiaka - Tośka. Pies bał się ludzi. Stopniowo oswajany podchodził po jedzenie, dupka cały czas się cieszyła. Był bardzo chudy. Kiedy wakacje sie skończyły zaistaniała obawa ze pies tam zimy nie prztrzyma. Poprosili o pomoc. Przywieźli go do Katowic - wykastrowaliśmy go, zaszczepili i kochamy BARDZO. Tego psa nie można nie kochać. Jest dobry, madry, rozumny . Nie lubi być bez człowieka szczególnie gdy mago w zasiegu wzroku Quote
Magnesiatko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Pocieszny, a pyszczek ma przekochany :) Quote
__Lara Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 To jutrzejsza akcja jest dla niego szansą! Quote
amikat Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No jasne! Ale oddam tylko pod specjalnym nadzorem. Bo go kocham. Quote
Guest Reyes Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Mix w Typie Boksera, psy, boksery, Chorzów http://www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=22297 http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=3503416&cid=149 http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/12969 Quote
BoUnTy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Reyes']Mix w Typie Boksera, psy, boksery, Chorzów Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Dzięki Danuś ;* ale ruszyło z kopyta xDD Quote
BoUnTy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Po zapisaniu jakoś dziwnie mi się zamazuje, no ale lepszy niż nic: Quote
kuba123 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 mogłabyś zmienić kolor słów TOSIEK PROSI z czerwonego na czarny - będzie bardziej czytelne Quote
kuba123 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 a cooo...:eviltong: Toś musi mieć wszystko naj... naj...:razz: Quote
BoUnTy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 kuba123 napisał(a):a cooo...:eviltong: Toś musi mieć wszystko naj... naj...:razz: Ja idę spać, padam na ryło ;] Jak będa lepsze zdjecia, to i lepszy baner zrobie... Quote
muro Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 wroce z pracvy w nocy to zrobie mu allegro, tymczasem, podnosze, psiak juz pewnie na akcji, mam nadzieje mu sie poszczesci;) Quote
Jasza Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jestem i ja. Piękny pies, mądry, kochany...może rzezcywiście na akcji mu sie poszczęści. Jeżeli nie, napiszę tekst Bounty. Spróbuję przynajmniej. Quote
BoUnTy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 muro napisał(a):wroce z pracvy w nocy to zrobie mu allegro, tymczasem, podnosze, psiak juz pewnie na akcji, mam nadzieje mu sie poszczesci;) Dzisaij Tosia nie było... Quote
kuba123 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts