Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="6"]TOSIEK MA DOM

Tosiek jest takim przeciętnym psiakiem. ''Zmiksowany'' bokser, ot taki rudzielec niepozorny.
Jednak Tosiek to kochany psiak. Uwielbia ludzi , kocha z nimi przebywać, świetnie dogaduje się z innymi psami.
Nie wykazuje agresji, jest bardzo żywy, uwielbia się bawić.
Tosiek błąkał się po letnisku,letnicy go dokarmiali , jednak wakacje się skończyły i ktoś się nad Tosiem zlitował i zgłosił go do nas.
" class="ipsImage" alt="">

z Toneram- niewyraźne, bo latające:eviltong:

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję poznać Tośka osobiście na akcji w Silesii :loveu:

Fajnie, że zrobiłaś mu wątek, słyszałam o nim ale go nie widziałam - piękny młodzieniec :lol:

Posted

Dzisiaj piątek - jutro akcja w Silesii - rozumiem, że Tosiek domu nie znalazł i pojawi się jutro ? - pytam dla formalności :loveu:

Proszę o potwierdzenie Tu lub na PW - Dziękuję !

Posted

Skąd wziął się Tosiek?
Ano byliśmy na wystawie psów w Chorzowie. Podeszła Pani i poprosiła o pomoc. Powiedziała, że znajomi są 120 km od Katowic na "letnisku" i ze w lipcu z auta wyrzucono psiaka - Tośka. Pies bał się ludzi. Stopniowo oswajany podchodził po jedzenie, dupka cały czas się cieszyła. Był bardzo chudy.
Kiedy wakacje sie skończyły zaistaniała obawa ze pies tam zimy nie prztrzyma. Poprosili o pomoc. Przywieźli go do Katowic - wykastrowaliśmy go, zaszczepili i kochamy BARDZO. Tego psa nie można nie kochać.

Jest dobry, madry, rozumny .
Nie lubi być bez człowieka szczególnie gdy mago w zasiegu wzroku

Posted

kuba123 napisał(a):
a cooo...:eviltong:
Toś musi mieć wszystko naj... naj...:razz:

Ja idę spać, padam na ryło ;] Jak będa lepsze zdjecia, to i lepszy baner zrobie...

Posted

Jestem i ja.
Piękny pies, mądry, kochany...może rzezcywiście na akcji mu sie poszczęści.
Jeżeli nie, napiszę tekst Bounty.
Spróbuję przynajmniej.

Posted

muro napisał(a):
wroce z pracvy w nocy to zrobie mu allegro, tymczasem, podnosze, psiak juz pewnie na akcji, mam nadzieje mu sie poszczesci;)

Dzisaij Tosia nie było...