Linssi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Zarowno malusze, jak i mamusia z Lopuszna, to chodzacy urok!! Malutka, poczatkowo niesmiala, potem chetnie przychodzila z merdaniem ogonka. Mamusia natomiast bardzo ruchliwa (ale bez ADHD ;) ), pewnie troszke zaniepokojona nasza obecnoscia. A ludzie, ktorzy zgalszali sunieczki - no comment. Strasznie bylo nam zal zostawic tam mamusie, ale jak tylko pojawi sie szansa na jakis tymczas - wracamy po nia!! Quote
Owieczka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Linssi']Zarowno malusze, jak i mamusia z Lopuszna, to chodzacy urok!! Malutka, poczatkowo niesmiala, potem chetnie przychodzila z merdaniem ogonka. Mamusia natomiast bardzo ruchliwa (ale bez ADHD ;) ), pewnie troszke zaniepokojona nasza obecnoscia. A ludzie, ktorzy zgalszali sunieczki - no comment. Strasznie bylo nam zal zostawic tam mamusie, ale jak tylko pojawi sie szansa na jakis tymczas - wracamy po nia!![/QUOTE] No gdybym tylko miała jakiś kawałek miejsca.... :( Nawet w hoteliku u Izy wszystko zapchane.... :( Biedna mamuśka, jest śliczna i na pewno zaciążona. Quote
Owieczka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='andzia69']Owieczka...wypluj te słowa:(:([/QUOTE] Niestety jak złapałyśmy Azę z Nowego Miasta ( jej szczyle były w podobnym wieku co ta mała ) to się okazało ze już była w 3 tyg ciąży !!! :( Ja nie chcę krakać ale... Quote
Owieczka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='erka']A nie dałoby rady zabrać do tego hotelu równiez mamuśki? Jest cudna, szczeniorka również, ale strasznie sie zmieniła. A może jakimś cudem uda się wydac malutką u nas , a na jej miejsce pojechałaby mamusia? Jutro zadzwonie do kobiety, która miała oglądać Misię, może by wzięła tą.[/QUOTE] Nie możemy wziaśc dorosłej suki ... niestety :( U Izy hotel zapchany :( Nie mamy nawet dla niej budy ani bezpiecznego miejsca. Szczyl to szczyl dogada sie z wszystkimi. erka to działaj szybko bo moze by się małej udąło od razu do domu pojechać a moze by mamuśkę wzięła... ? Quote
Rudzia-Bianca Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Podniosę , bo sunieczka przepięna, trzeba ją złapać tylko gdzie ją dać :( Ja zrobię na dniach bazarek dla suni... Quote
Owieczka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Cioteczki trzymajcie kciuki bo wysłałam małą ( juz nie taka małą) do sprawdzonego domku w Końskich .... Oby się spodobała :) Domek był sprawdzany dla małej Lady a że Lady idzie do Grodziska to domek wolny i wart wykorzystania . Trzymajcie kciuki !!! Quote
ewelinka_m Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Maleństwo zostaje u mnie na dt...doszłyśmy do wniosku, że szkoda jej zawozić do hotelu..spała całą noc ze mną na łóżku.. i jak ja mam tego skrzata wysłać do boksu? :diabloti: później napiszę więcej..założę jej i mamusi też wątek. Quote
ewelinka_m Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 założyłam wątek suni i szczeniorkowi ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187795-Matka-i-szczenior-koczuj%C4%85-na-ulicy%21-Szczeniak-ju%C5%BC-w-dt..mamusia-nadal-czeka-na-POMOC%21?p=14904782#post14904782"]http://www.dogomania.pl/threads/187795-Matka-i-szczenior-koczuj%C4%85-na-ulicy!-Szczeniak-ju%C5%BC-w-dt..mamusia-nadal-czeka-na-POMOC!?p=14904782#post14904782[/URL] Quote
ewab Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Szczeniaczek 10-11 miesięcy, jeszcze siusia jak dziewczynka choć to chłopczyk, wielkości kucyka, maluszek:evil_lol: [IMG]http://img188.imageshack.us/img188/6554/20100619010.jpg[/IMG] tel. kontaktowy 660 663882 Quote
andzia69 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='ewab']Szczeniaczek 10-11 miesięcy, jeszcze siusia jak dziewczynka choć to chłopczyk, wielkości kucyka, maluszek:evil_lol: [IMG]http://img188.imageshack.us/img188/6554/20100619010.jpg[/IMG] tel. kontaktowy 660 663882[/QUOTE] Ewa...wydaje mi się, ze on jest młodszy...wg mnie na oko to ona ma max 7 mies...skoro jeszcze sika jak paniena to moze mieć 6 mies...i będzie kawał psa z niego:p i chyba bardziej nie w typie benka a moskiewskiego... Quote
erka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Czyli dalszy ciąg wysypu beniowatych. Ale urodę ma oryginaną :) On jakiś dt ma w tej chwili, czy zupełnie pod chmurką? Quote
ewab Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='andzia69']Ewa...wydaje mi się, ze on jest młodszy...wg mnie na oko to ona ma max 7 mies...skoro jeszcze sika jak paniena to moze mieć 6 mies...i będzie kawał psa z niego:p i chyba bardziej nie w typie benka a moskiewskiego...[/QUOTE] Nie będę się spierała. Fryzura mu streczy śmisznie. Może to taki benek moskiewski:) Quote
ewab Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='erka']Czyli dalszy ciąg wysypu beniowatych. Ale urodę ma oryginaną :) On jakiś dt ma w tej chwili, czy zupełnie pod chmurką?[/QUOTE] Jest na podwórku u chłopa. Quote
mag.da Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Szczeniątko rzeczywiście maleńkie :eek2: Quote
ewelinka_m Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 szczeniorek od Justysiek znalazł już domek :lol: Quote
Linssi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='mag.da']Szczeniątko rzeczywiście maleńkie :eek2:[/QUOTE] No kruszynka! Maluszek :loveu::painting: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='ewelinka_m']Maleństwo zostaje u mnie na dt...doszłyśmy do wniosku, że szkoda jej zawozić do hotelu..spała całą noc ze mną na łóżku.. i jak ja mam tego skrzata wysłać do boksu? :diabloti: później napiszę więcej..założę jej i mamusi też wątek.[/QUOTE] Hehe skończycie jak my z Bazylem ;) [quote name='andzia69']Ewa...wydaje mi się, ze on jest młodszy...wg mnie na oko to ona ma max 7 mies...skoro jeszcze sika jak paniena to moze mieć 6 mies...i będzie kawał psa z niego:p i chyba bardziej nie w typie benka a moskiewskiego...[/QUOTE] No właśnie Bazyl ma ok. 6 mies. i sika jak sunia ;) Quote
erka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 A czarna szczeniorka, ju z niedługo 5mies. nadal czeka:(. A dt juz sie niecierpliwi i mówi,że czas suni sie skończył. Została zaszczepiona drugi raz, pieniądze oddałam za szczepienie, fakura na AFN, mam nadzieję,że bedzie z czego rozliczyc. Quote
Linssi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Erka, czy chodzi o te sunieczke? [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/5185/dsc00445p.jpg[/IMG] Quote
erka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Tak, to ta sunieczka. Taka ładna , a nie ma szczęścia, raz już wróciła z adopcji, było kilka pytan, ale nikt się potem nie odezwał. Quote
ewelinka_m Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Hehe skończycie jak my z Bazylem ;) [/QUOTE] ciekawe jak szybko by mnie z domu wyrzucili jakbym im taką nowinę wypowiedziała:evil_lol::evil_lol: ta czarna szczeniorka cudna..ja nie wiem co z tymi ludźmi, przecież o nią się powinni bić :-( Quote
Bazyliszek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Zapraszam do wklejenia piesków w typie owczarka na wątek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187840-Owczarki-i-owczarkowate-w-potrzebie-w%C4%85tek-zbiorowy?p=14908798#post14908798"]http://www.dogomania.pl/threads/1878...8#post14908798[/URL] Quote
Zuzka2 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='erka']Tak, to ta sunieczka. Taka ładna , a nie ma szczęścia, raz już wróciła z adopcji, było kilka pytan, ale nikt się potem nie odezwał.[/QUOTE] A czemu wróciła z adopcji?Niszczy przedmioty czy ma ADHD?Mój pies był klonem tego i miał ADHD.Dosłownie pies,który czuł,że żyje tylko kiedy był w szczerym polu cały dzień.Tylko na noce by wracał.Jakie ma wady ta sunieczka,że i adopcja i DT nie daje z nią rady? Quote
andzia69 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='Zuzka2']A czemu wróciła z adopcji?Niszczy przedmioty czy ma ADHD?Mój pies był klonem tego i miał ADHD.Dosłownie pies,który czuł,że żyje tylko kiedy był w szczerym polu cały dzień.Tylko na noce by wracał.Jakie ma wady ta sunieczka,że i adopcja i DT nie daje z nią rady?[/QUOTE] dt miał być tylko chwilowy i rodzice dziewczyny sie niecierpliwią...a wróciła bo szczekała na kota i kot się obraził!~no po prostu ludzie są taboretami i tyle... Quote
Recommended Posts