Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnieszka24'][B]Florek, a raczej Pluto wrócił do swoich właścicieli[/B] :multi:

Były łzy radości na powitanie! Nie będę opisywać co i jak, bo to bardzo zagmatwana historia. Najważniejsze, że maluch jest z tymi, których kocha całym swoim psim serduszkiem i nie szuka już domu :) ps: nawet kot się ucieszył z powrotu Plutka :p[/QUOTE]

Aga ja Cię proszę pisz!!! ja lubię takie historię :evil_lol: przynajmniej weselej będzie :diabloti:

bo dziś fotografowałyśmy kolejne 2 przecudnej urody maluszki ..które koczują pod stertą palet.. :flaming:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aa tio w takim razie się wproszę kiedyś tam jak będziesz mieć jakiegoś gnojka na dt :eviltong:

fotki będą, u Linssi na aparacie jest ich milion..bo jak się dorwałyśmy nie mogłyśmy przestać takie cudeńka :evil_lol: jeden puchaty bielutki chłopak, a druga suczynka czarna.

byłyśmy u Lorda ślepego onka..i zaraz obok Izy pod kościołem oszczeniła się suczynka..i oto właśnie efekt :-( sunieczka genialna, taka myszka, ale przyjacielska i spragniona kontaktu z człowiekiem. chcemy całe towarzystwo zabrać..ale jak zwykle jest problem gdzie towarzystwo upchnąć

Posted

[quote name='justysiek']A jaka ona do psów? I w razie coś dałoby radę karmę załatwić? Pomyśle, popytam. Gdzie ona wogole jest?[/QUOTE]

jest gdzieś pod Kielcami, nie jest wpuszczana na podwórko tam, gdzie się przybłąkała, bo suki tej pani ja gryzą
dzisiaj była u weta, bo ma biegunkę - została odrobaczona i dostała jakieś leki, jutro powtórka z rozrywki
karmę się zorganizuje

Posted

Ja bym ja do siebie wzięła, ale ja mam psa a sunis moze miec cieczke, a mi się kastracja mojego odwlekla, a w razie cieczki cieżko by mi było, bo mój jak czuje suke z cieczke to szaleje;( zapytam znajomych moze jej kata uzycza.

Posted

Andzia69, ale to chyba nie jest ta sunia, którą kobieta zgłaszała, jako mix bernardyna, ten sam wiek i tez jej suki ja gryzą:roll:.

A co zastałysmy na plebanii napisałam na wątku ogólnym:diabloti:.

Posted

[quote name='divia_gg']Suczne z Czerwonej Gory nazywam Rita i tak ja bede oglaszac. A kiedy sie szczepi szczeniaka? W jakim wieku i jaka to szczepionka jest?
[B]Erko czy moge w ogloszeniach Twoj nr tel dac? [/B][/QUOTE]

Sorry Gosiu,że dopiero teraz Ci odpowiadam, oczywiście,że tak:).

Posted

[quote name='erka']Andzia69, ale to chyba nie jest ta sunia, którą kobieta zgłaszała, jako mix bernardyna, ten sam wiek i tez jej suki ja gryzą:roll:.

A co zastałysmy na plebanii napisałam na wątku ogólnym:diabloti:.[/QUOTE]

no właśnie to jest ta...z benia to ona ma moze kolor...

Posted

[quote name='andzia69']no właśnie to jest ta...z benia to ona ma moze kolor...[/QUOTE]
No fakt z benia ma niewiele. Miałam mieć zdjęcia, dobrze, że chociaż Ty dostałaś:)

Posted

poznajeciee???:)

[IMG]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/Koma7.jpg[/IMG]

[IMG]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/Koma6.jpg[/IMG]

[IMG]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/Koma4.jpg[/IMG]

Posted

Erko no to super, juz zaczelam male kroki w oglaszaniu jej robic. Tata tez wczoraj pokazywal jakims znajomym mala, wiec moze sie z nia cos uda zrobic:) Mieli sie naradzic z rodzinami, ale nie nastawiam sie jakos specjalnie...

Posted

szczeniątka Mirabelki można zdjąć już z pierwszej str, maluszki są w nowych domkach :lol:

tego Reksika:

[IMG]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG00324.jpg[/IMG]
myślę, że również można zdjąć..z babsztylem nie ma kontaktu , a pewnie i tak go gdzieś już wydała :mad:

mam nowe fotki małej czarnej szczeniorki teraz Nutki..ale wstawię później :oops:
co do Bigiego i Midiego, na dom czeka tylko Bigi zdaje się..dziś jak mi się uda zrobie mu nowe fotki...bo do dziewczyn przybłąkał się kolejny psiak:-(

Posted

[quote name='savahna']Odnośnie tego"poznajecie?"Czy to jest Twój tymczas Ewelinka?:ices_bla:Jeśli tak to nie tylko urosła ale i wypiękniała!:lol:[/QUOTE]

tak to moja kruszynka ..;) kiedyś chyba Ci nawet o niej opowiadałam :)
tak wyglądała u mnie:

[IMG]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_1243.jpg[/IMG]

tu jest wątek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/187795-Matka-i-szczenior-koczuj%C4%85-na-ulicy!Obie-maj%C4%85-dt..ma%C5%82a-Koma-w-CUDOWNYM-DS!-%29[/url]

Posted

[quote name='ewab']No fakt z benia ma niewiele. Miałam mieć zdjęcia, dobrze, że chociaż Ty dostałaś:)[/QUOTE]

benia to niezbyt podchodzi troszke pod azjate,ale z beni tez ma troche-na imie ma Basia i jest juz u mnie

Posted

Basia jest cudowna,przypomina wielkie zagubione ciele,jest taka ciamajdowata,ale jak kazdy psiak w jej wieku-niezgrabnie wszystko robi a poszura sie z gracja i wdziekiem slonia:)-i to jest najlepsze u basi!!!ja nie znam sie na okresleniu wieku psa ale mowia ze ma nie wiecej niz 6,gora 7 miesiecy,wiec bedzie wielka naprawde.Qpa ladna,je malo ale czesto zeby sie przyzwyczaila,chodzi pieknie bez smyczy,boi sie tylko ulic i samochodow,ale z czasem i do tego sie przyzwyczai.no i kocha dzieci,musiala miec z nimi kontakt,bo jak wczoraj wyszlam z corka i basia na spacer i chcialam sie przejsc bo cora poleciala na plac zabaw to basia siadla i wyla,doslownie plakala jak zobaczyla ze ania sie oddala,a jakie bylo przywitanie jak ania wrocila....basia nie majac swiadomosci swoich gabarytow poprostu w podskokach poleciala do ani,wywrocila ja a potem chciala zalizac na smierc:))musiala byc w domu z dzieckiem,mysle ze byla fajna zabawka jak byla mala puchata kulka,tylko basia nie rozumie ze urosla i znudzila sie dziecku wiec sie jej pozbyli i dlatego tak lgnie do dzieci.wiec 3majcie cioteczki kciuki zeby basia szybko odzyskala sily i mogla sie nacieszyc swoim dziecinstwem-bo to wielkie bo wielkie ale przeciez dziecko...

Posted

Sunia ma też problemy z nogami, tylne jej sie całkiem rozjeżdżają, wogóle są słabiutkie, To z pewnością przyczyną jest niedożywienie i niedobory. Trzeba suni koniecznie podawać preparaty wit.-mineralne, przydały sietez może Cortaflex na stawy, b.dobry, ale drogi, niestety.

Posted

[quote name='erka']Sunia ma też problemy z nogami, tylne jej sie całkiem rozjeżdżają, wogóle są słabiutkie, To z pewnością przyczyną jest niedożywienie i niedobory. Trzeba suni koniecznie podawać preparaty wit.-mineralne, przydały sietez może Cortaflex na stawy, b.dobry, ale drogi, niestety.[/QUOTE]
To koniecznie trzeba jej podać. Zwłaszcza teraz jak zacznie lepiej jeść i szybciej rosnąć.

Posted

nie znam sie na tym ale ja mysle ze to nie wina braku witamin-choc swoje tez na pewno to zrobilo,ona musi byc powypadkowa i sa to kontuzje nie leczone i zrosniete ktore jako tako jej nie juz nie przeszkadzaja bo to ja nie boli a juz sie przyzwyczaila z tym zyc