Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Remiku,potrzebujesz pomocy ,więc nie spadaj...nie spadaj,chyba,ze do domku!!!!

[B][SIZE=3]Bardzo potrzebna pomoc na utrzymanie Remika...niech ma czas pokazać jak wspaniałym jest psiakiem!!!...pomóżcie...[/SIZE][/B]

Posted

Wczoraj nie dałam rady, ale dziś wieczorem biorę się za literkę L.
Mam nadzieję, ze jeszcze nie obrobiona?
Bela51, czy dostałaś odpowiedź jak to się robi?

Posted

akcja super, dawno mnie tu nie bylo, nie udzielalam sie, a na maila dostalam widomosc ze cos do mnie przyszlo:loveu:, podoba mi sie pomysl bardzo.
poprosilam juz o dane do przelewu, zbyt duza kwota niestety nie moge pomoc:-(, ale kazdy gorsz sie liczy;)

Posted

[quote name='ladygab']akcja super, dawno mnie tu nie bylo, nie udzielalam sie, a na maila dostalam widomosc ze cos do mnie przyszlo:loveu:, podoba mi sie pomysl bardzo.
poprosilam juz o dane do przelewu, zbyt duza kwota niestety nie moge pomoc:-(, ale kazdy gorsz sie liczy;)[/QUOTE]

DZiekujemy bardzo serdecznie!!! :loveu::loveu::loveu:

Juz wysylam PW!!

Posted

[quote name='A.R.S.']Ja dziś przelałam swoją deklarację. Proszę o potwierdzenie, gdy dojdzie.[/QUOTE]

Pieniazki dotarly!!! Dziekujemy!!!:loveu::loveu::loveu:

Aktualizacja pierwszej strony-zapraszam!

Posted

Dziewczyny, napiszcie jakie literki są już "zajęte", dobrze?

Właśnie dostałam zapytanie jak się za to zabrać - mamy chętną do pomocy (Teresko, dzięki :-)!), więc odpowiadam:

na ciemnoniebieskim pasku na górze strony trzeba wybrać "Community"
a potem "Listę użytkowników".
Potem wybieramy literkę (Teresce zaproponuję "T", więc zapisz Ją, Ninko, dobrze? A mnie do "L") i pojawia się lista nicków. Na każdy po kolei trzeba kliknąć i zobaczyć datę ostatniej wizyty na dogo - "ostatnio aktywny xx/xx/xxxxx".
Ja wysyłam maile tylko do osób aktywnych nie wcześniej niż w połowie września 2009.
Przy czym osoby, które mają na koncie 0-2 maile zwykle pomijam.

Posted

To ja jeszcze podpowiem, jak to uprościć. W użytkownikach wybierzcie "wyszukiwanie zaawansowane" i tam wpiszcie że ostatni post powinien być nie wcześniej niż 1.10 (albo jakaś jeszcze świeższa data - 15.10?).

Pojawi się lista wszystkich takich użytkowników od a do z, wtedy trzeba sobie z listy wyszukać swoją literkę i najlepiej skopiować nicki do jakiegoś pliku. Ja sobie wrzuciłam do txt i ctrl+x pobierałam kolejne nicki. A treść PW z innego pliku. Można to wtedy robić prawie mechanicznie, jedyny problem to 30s oczekiwania między wiadomościami.

Posted

Melduje się kolejna literka L:)

Kurcze...juz nie wiem gdzie mam pieniadze wysyłać....:shake:Ostatnio nieco się spłukałam. Znaleźliśmy bokserkę w lesie i jej utrzmanie na DT nieco mnie kosztowało, wcześniej transport bidy do hotelu na mój koszt, w nastepnym tygodniu kolejna psina jedzie do nowego domu na mój koszt (a to nie są małe kwoty). Mogę zadeklarować 20 złotych miesięcznie stałych deklaracji. Przy czym obiecuję, ze w razie możliwości będę podsyłać więcej. Proszę o namiary na konto.

Posted

Witam,:loveu:

Literkujemy w nadziei na odzew. Niewiele juz trzeba aby psik był po bezpiecznej stronie. :shake:

Dziękujmy Taks za przesłane poczta wsparcie, pewno wnet dojdzie na konto.

jaką literką mogę zadysponować?

pozdrawiam:lol:

Posted

Od jakiegoś czasu ten psik nie dawał mi spokoju.
A raczej moje deklaracje.
W końcu przejrzałam cały wątek i znalazłam moje pierwsze wypowiedzi. I już wiem, jak było!
Cieszę się, że nie przeszłam obojętnie, głupio mi że zapomniałam dokładnie co zdeklarowałam:oops: A dokładnie było 50 miesięcznie, a nie 30. Brakujące w tym miesiącu za chwilę doślę. A w kolejnych miesiącach będę już na pewno pamiętać.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Witam,:loveu:

Literkujemy w nadziei na odzew. Niewiele juz trzeba aby psik był po bezpiecznej stronie. :shake:

Dziękujmy Taks za przesłane poczta wsparcie, pewno wnet dojdzie na konto.

jaką literką mogę zadysponować?

pozdrawiam:lol:[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy, Teresko, może teraz "S"?
Chyba nie zajęta :-).
Ninko, proszę zapisz w pierwszym poście, które literki są obrobione, jak będziesz mogła, dobrze?
Ja wrócę do wysyłania maili dopiero jutro wieczorem...

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie Ninka i przekazała,że ma znowu problem z komputerem i jest odcięta od netu na razie na dobre...utrzymuje kontakt z hotelikiem telefonicznie.Prosiła by przekazać jej informacje o Remiku...

Remik został już wykastrowany,w środę odbędzie się wizyta przedadopcyjna ds.,zapłaciła za hotel 410zł...został jeszcze do wpłacenia 40zł plus 250zł za zabieg kastracji!
Bardzo prosi,by nie zostawiać Remika,choć jej teraz nie ma...prosi też o pomoc w uzbieraniu brakujących 290zł...chłopak ma realną szansę na dom...niech nie odchodzi z widmem długu...

[B]POTRZEBUJEMY JESZCZE 290ZŁ...by Remik odszedł do domku bez obciążeń...jek najszybciej odszedł!

Trzymajcie kciuki !
[/B]

Posted

Hej, podbijam oczywiscie!
Dzieki za PW, bo rzadko bywam teraz na dogomanii. Nie mam czasu, szczerze powiedziawszy.
Wrzuce jakis grosik, ale prosze o wszystkie dane do przelewu zagranicznego.
I jesli moglabym prosic na PW albo prywatnego maila.

Dzieki i pozdrawiam

p.s mam nadzieje, ze szybko i pozytywnie sie sprawa zakonczy

Posted

[quote name='jola_li']Bardzo dziękujemy, Teresko, może teraz "S"?
Chyba nie zajęta :-).
Ninko, proszę zapisz w pierwszym poście, które literki są obrobione, jak będziesz mogła, dobrze?
Ja wrócę do wysyłania maili dopiero jutro wieczorem...[/QUOTE]

To jeśli TERESA dostała S to ja jestem w Szoku.

A poważnie jestem z deklaracją.