Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny po raz kolejny ogromne dzieki za zainteresowanie i pomoc!!!

niestety Remis nie ma jeszcze zapewnionego bytu...:placz:

hotelik zgodzil sie aby nie placic 'z gory' ale w koncu trzeba bedzie zaplacic:oops:

Dlatego BARDZO WAS PROSZE pomozcie ZYC Remisiowi!!! Niech ma zapewniony byt po wyciagnieciu z tego bagna...

/// dziekuje za uwagi odnosnie podobienstwa do rasy, nie znam sie az tak:oops:

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Malwi']to ja już się zabieram za banerek

Edit
podlinkowany:

Zabko, to nie ten pies...:diabloti:

On nie ma drutow ani nic... spojrzcie na pierwszy post.

Mozesz zmienic na 450zl = zycie, bo tyle pewnie wyniesie hotel.. Na transport dzieki WAM juz mamy!!!!

Posted

eeeee.... ale jak to ....

zasugerowałam się tym heh ...
już zmieniam i podmieniam ;p

Madallena mnie w błąd wprowadziła :angryy: :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Madallena']No i git! Strasznie fajnie, ze Remik uratowany! Od razu milom zdjec jest potrzebnych i wyprowadzamy psiaka na prosta :multi:

Banerek zabieram tez do siebie :cool3: tylko trzeba juz zmienic tresc, ze poszukujemy pieniedzy na utrzymanie i lape. Moze DRUTY w lapie, bol i cierpienie...POMOCY!

Albo cos w ten desen...

Edit : poprawione :

Posted

Ninka napisał(a):
Zabko, to nie ten pies...:diabloti:

On nie ma drutow ani nic... spojrzcie na pierwszy post.

Mozesz zmienic na 450zl = zycie, bo tyle pewnie wyniesie hotel.. Na transport dzieki WAM juz mamy!!!!

Ninko,dowiedz się dokładnie ile ma kosztowac hotelik i wstaw te informacje na poczatku wątku.

Posted

Przyszly pieniazki:loveu::loveu::loveu:

Ogromne podziekowania dla:

Jolanta H...20zl
Jolanta L...30zl
Anna Maria H...70zl
Agnieszka S...40zl
Teresa Janina B-K...100zl
Aneta G...50zl
--------------------------------
310zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ninka napisał(a):
Przyszly pieniazki:loveu::loveu::loveu:

Ogromne podziekowania dla:

Jolanta H...20zl
Jolanta L...30zl
Anna Maria H...70zl
Agnieszka S...40zl
Teresa Janina B-K...100zl
Aneta G...50zl
--------------------------------
310zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co u Remika?
Czy już pojechał...ludzie,mnie dni sie już mylą...

Posted

Gos...i idea bazarku wspaniała i ...deklaracja bardzo pomocna!:lol:

Ninko...dopisz do deklaracji stałych...przyda się chłopakowi bardzo!Napisz też ile już ma pieniążków na hotelik.

Niestety nie odważę się na odległość udzielać rad...:oops:

Posted

[quote name='gos']Witajcie,
dodajcie moje 50zł stałej deklaracji.
I poproszę o konto - to przeleję od razu.

Przy okazji, polecam do wykorzystania w zbieraniu kasy mój bazarek rysunkowy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rysunkowy-bazarek-gos-zamow-portret-zwierzaka-147781/#post13070155

Idea jest taka, że ja rysuję, a zamawiający przekazuje pieniądze na wybraną przez siebie biedę.

Jestes wspaniala:loveu::loveu::loveu::loveu:

To nasza pierwsza, stala deklaracja...:-(

dziewczyny, blagam dorzuccie sie...

Posted

Dziewczyny moje Kochane!!! Remis juz caly i zdrowy w hoteliku!!!

Nie obylo sie bez problemow.. Dziewczyny po drodze mialy wypadek-na szczescie nikomu, nic sie nie stalo, ale troche strachu bylo i pol auta skasowane...

Remis jest drobnej budowy psiakiem. Oko specjalisty stwierdzilo, ze jednak nie ma domieszki moskiewskiego psa. Charakter ma silny, ale w tym sensie, ze pol roku na lancuchu, oraz miesiac w schronisku nie wplynely na jego psychike prawie wcale!

Swojemu opiekunowi dawal sie bez problemu glaskac, i widac bylo, ze sprawia mu to przyjemnosc. Obcych dotyku poki co nie lubi, nie wie czego sie po nich spodziewac-w koncu poprzedni wlasciciel zafundowal mu zycie na lancuchu...

Cala podroz przebyl bez zadnych srodkow relaksujacych, wiekszosc bez kaganca-jak tylko dziewczyny zorientowaly sie, ze nic im nie grozi-zostal zdjety.

Ponizej zamieszczam zdjecia z poczatku podrozy.

Posted

Wypadek?! Dobrze, że nic się nikomu nie stało. I wspaniale, że Remis już w hoteliku. Na zdjęciach wygląda pięknie. Niech szybko znajdzie dobrych ludzi:-)

Ninka - dzięki za numer konta.

Posted

gos napisał(a):
Wypadek?! Dobrze, że nic się nikomu nie stało. I wspaniale, że Remis już w hoteliku. Na zdjęciach wygląda pięknie. Niech szybko znajdzie dobrych ludzi:-)

Ninka - dzięki za numer konta.

To ja dziekuje za deklaracje wplat na Miska!!!

Na zywo jest cudownie puchaty, ma takie mile futerko, ze slow brak!!!

Zaraz wrzuce zdjecia z hoteliku:loveu:

Posted

A to juz Remis w hoteliku:loveu: Cieszyl sie przeogromnie na widok, i zapach trawy, po chwili wytarzal sie pod nogami dziewczyn, nastepnie dostal do swojej wylacznej dyspozycji caly wybieg-radosci nie bylo konca, widac, ze bardzo mu tego brakowalo!

A tu Remis jest w kagancu, bo po wypadku, w szoku, przesiadka do nowego auta tak jakos mu sie nie podobala, o czym poinformowal powarkujac i pokazujac zabki. Po zalozeniu kaganca, wszedl do kolejnego samochodu i tak przejechal ostatnie kilometry.

Posted

gos napisał(a):
Psi brzuch...:loveu::loveu::loveu:

(kaska właśnie poleciała)

Psi brzuch i kaska, zeby go napelnic!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: