MakS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Zawsze serdecznie zapraszamy [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Najlepsi lekarze potwierdzają, że jedna tabletka remisiozacu dziennie to rewelacyjna kuracja [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]! nadmierne spożycie grozi wybuchem niepohamowanej euforii;) Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='MakS']Zawsze serdecznie zapraszamy [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Najlepsi lekarze potwierdzają, że jedna tabletka remisiozacu dziennie to rewelacyjna kuracja [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]! nadmierne spożycie grozi wybuchem niepohamowanej euforii;)[/QUOTE] Przed spożyciem nie należy się z nikim konsultować ;-)! Quote
Livka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 i asolutnie nie wstrząsać przed użyciem hi hi ;) Quote
marqs68 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 czy on ma ogłoszenia a jak nie to na kogo namiary Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='marqs68']czy on ma ogłoszenia a jak nie to na kogo namiary[/QUOTE] Ma :-)! Dzięki Cajusowi JB :-)! Lista jest na stronie 43. I jeszcze ogłoszenia zrobiła też Maja602 :-) Wielkie dzięki za ukryte w Twoim pytaniu dobre chęci :-)! Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Piątek zaczął się wspaniale i wspaniale się kończy :-). I to dubeltowo! Przyszły wpłaty: od Maggot 5 złotych!!! :bigcool: od Magdalenas 5 złotych!!! :bigcool: Aha i dopisałam Maggot do stałych deklaracji :-)!!! No i nie musicie mi życzyć "dobrej nocy", bo po takim dniu inna być nie może ;-)! Quote
mosii Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 o matko swięta!!!!!!!! co sie tutaj dzieje???!!! jako ze ja zdecydowanie preferuje działnie bezposrednie, sporadycznie tylko zagladam na dogo, a jak niektorzy wiedza i sie smieja, jestem raczej oszczedna w słowach i wypracowania na forach nijak mi nie wychodzą ale musze to napisać: [B]jola_li jesteś wspaniała!!!!!!!!!!!!!!![/B] dzieki Twojej pracy i zaangazowaniu ten watek kreci sie w sposób niesamowity! nie moge uwierzyc w to co widzę! i tyle wpłacających osób, i takie zainteresowanie,tyle ogłoszeń, no jestem zawstydzona i dumna jednoczesnie. [B]SUPER![/B] Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='mosii']o matko swięta!!!!!!!! co sie tutaj dzieje???!!! jako ze ja zdecydowanie preferuje działnie bezposrednie, sporadycznie tylko zagladam na dogo, a jak niektorzy wiedza i sie smieja, jestem raczej oszczedna w słowach i wypracowania na forach nijak mi nie wychodzą ale musze to napisać: [B]jola_li jesteś wspaniała!!!!!!!!!!!!!!![/B] dzieki Twojej pracy i zaangazowaniu ten watek kreci sie w sposób niesamowity! nie moge uwierzyc w to co widzę! i tyle wpłacających osób, i takie zainteresowanie,tyle ogłoszeń, no jestem zawstydzona i dumna jednoczesnie. [B]SUPER![/B][/QUOTE] Hmm.... no... ten tego.... jakby tu powiedzieć...... Do tej pory nie miałam kłopotu z wyborem emotikonek, ale teraz, żeby na to odpisać muszę znaleźć coś całkiem innego -------- poczekajcie!............... Nie było to łatwe - straszny tam tłum ;-) ----- ale mam! -------------- :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Dzięki Mosii... Ale to zdecydowanie powinno być w liczbie mnogiej -------------- [B]Szanowni Członkowie Elitarnego Klubu Przyjaciół Remika Pięknolicego[/B] (EKPRP) ------ [B]JESTEŚCIE WSPANIALI!!!!!!!![/B] Quote
natalijo Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Zgadzam się w 100% z mosii. Jola_li, Ty jesteś tak....nie wiem jak to określić....pozytywna, że aż chce się pomagać! :) Przyciągasz ludzi jak magnes. Aż mi wstyd, że dałam za małą deklarację ;) Dopisz tam jeszcze 30 zł/m-c ode mnie, niech będzie całe okrągłe 50 zł,a co ;) I z tego wszystkiego idę zaraz jeszcze przelać Remisiowi jakieś pieniążki, tak w prezencie świątecznym. I wiesz co Ci powiem? Ja na wątkach bywam zwykle ze względu na psy potrzebujące pomocy. Remiś jest cudowny, ale w równej mierze wchodzę tu też po to, żeby poczytać co też znowu fajnego napisała nasza zakręcona cioteczka Jola_li ;) Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='natalijo']Zgadzam się w 100% z mosii. Jola_li, Ty jesteś tak....nie wiem jak to określić....pozytywna, że aż chce się pomagać! :) Przyciągasz ludzi jak magnes. Aż mi wstyd, że dałam za małą deklarację ;) Dopisz tam jeszcze 30 zł/m-c ode mnie, niech będzie całe okrągłe 50 zł,a co ;) I z tego wszystkiego idę zaraz jeszcze przelać Remisiowi jakieś pieniążki, tak w prezencie świątecznym. I wiesz co Ci powiem? Ja na wątkach bywam zwykle ze względu na psy potrzebujące pomocy. Remiś jest cudowny, ale w równej mierze wchodzę tu też po to, żeby poczytać co też znowu fajnego napisała nasza zakręcona cioteczka Jola_li ;)[/QUOTE] No to teraz będzie mi łatwiej, bo już wiem gdzie szukać ;-): :oops::oops::oops::oops::oops: Natalijo ------- pięknie Ci dziękujemy za remikowy prezent świąteczny, ale Twojej miesięcznej deklaracji na razie nie podwyższę ;-). Hough! (A o wstydzie, że obecna jest za mała to nawet mi nie mów, bo to nieprawda -- każda - [B]NAPRAWDĘ!!![/B] - jest wielka! A że możliwości mamy różne - to zupełnie inna sprawa!) Miałam napisać o tym jutro, ale skoro "się zgadało" to napiszę dzisiaj.... Bo myślałam, myślałam (czasem mi się zdarza ;-)) i --- wymyśliłam! Brakuje nam wprawdzie jeszcze 125 złotych miesięcznych deklaracji, ale było w tym miesiącu sporo wpłat jednorazowych i sądzę, że razem z deklaracjami stałymi spokojnie pokryje to Remikowy wikt i opierunek ;-). Być może w przyszłym miesiącu trzeba będzie poszukać nowych Członków EKPRP, ale --- tym będziemy się martwić w odpowiednim czasie ;-). Przy tylu potrzebujących biedakach nie możemy gromadzić zapasów.... Dlatego serdecznie dziękuję za gotowość podwyżki deklaracji Natalijo - zapisuję to w głowie, w sercu (i dla pewności w komputerze ;-)) i - jeśli pozwolisz, a zaistnieje taka potrzeba, skorzystamy z Twojej wspaniałej propozycji :-). Wielkie, wielkie dzięki :-)! Quote
natalijo Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Pfffff, i tak będę wysylać 50 zł, więc jeśli chcesz mieć problemy z rozliczaniem to Twoja sprawa :diabloti: Quote
Malwi Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dziewczyny ... widzę że remika wątek się rozkręca ... zajrzyjcie proszę do opery z mojego podpisu , pomóżcie rozreklamować wątek ... Opera od marca nie wychodziła z budy , tydzień temu pojechała do DT u Leny ... pierwszy miesiąc hoteliku mamy za sponsorowany przez stowarzyszenie ... ale nie wiemy co będzie dalej :( brakuje nam 215 zł deklaracji stałej ... jeśli nie uzbieramy jej w ciągu tego miesiąca opera prawdopodobnie wróci do schroniska ... a tego nikt by nie chciał .. błagam pomóżcie ... :(:(:( Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='natalijo']Pfffff, i tak będę wysylać 50 zł, więc jeśli chcesz mieć problemy z rozliczaniem to Twoja sprawa :diabloti:[/QUOTE] Już myślałam, że pójdę spać, a tu wychodzi na to, że muszę lecieć na pierwszą stronę ;-)! To chociaż szlafrok założę ;-). Dzięki ogromne, Natalijo!!! :bigcool: (Co tu dużo mówić - lubię to księgowanie ;-)) Quote
natalijo Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Załóż szlafrok, żebyś się nie przeziębiła, bo dużo stron musisz "przelecieć", żeby na pierwszą trafić ;) A pogoda dziś lataniu nie sprzyja :):):) Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Malwi']dziewczyny ... widzę że remika wątek się rozkręca ... zajrzyjcie proszę do opery z mojego podpisu , pomóżcie rozreklamować wątek ... Opera od marca nie wychodziła z budy , tydzień temu pojechała do DT u Leny ... pierwszy miesiąc hoteliku mamy za sponsorowany przez stowarzyszenie ... ale nie wiemy co będzie dalej :( brakuje nam 215 zł deklaracji stałej ... jeśli nie uzbieramy jej w ciągu tego miesiąca opera prawdopodobnie wróci do schroniska ... a tego nikt by nie chciał .. błagam pomóżcie ... :(:(:([/QUOTE] Zaraz zajrzę do Maleńkiej... Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='natalijo']Załóż szlafrok, żebyś się nie przeziębiła, bo dużo stron musisz "przelecieć", żeby na pierwszą trafić ;) A pogoda dziś lataniu nie sprzyja :):):)[/QUOTE] Leciałam aż kapcie pogubiłam ;-)! A że przed Świętami wszyscy mają mało czasu i nie każdy zagląda na pierwszą stronę to informuję wszem i wobec, że brakuje już tylko (po dzisiejszej "dokładce" od Natalijo :-)) 95 zł deklaracji stałych, co w najbliższym miesiącu będziemy łatać wpłatami jednorazowymi :-)! Jednorazowiczom i Wielorazowiczom --- raz jeszcze dziękuję najpiękniej i -- do jutra :-)!!!!!! Quote
LACRIMA Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dzisiaj rano dzwoniła Rodzina w sprawie Remika. [B]Dowiedzieli się z ogłoszeń!!![/B] Jesteśmy w trakcie organizowania wizyty przedadopcyjnej. Jeśli dzisiaj zdążymy i wszystko będzie ok, to jutro Państwo przyjadą poznać się z psem. Od rana jesteśmy na telefonach. Ludzie sensowni, doświadczeni, warunki świetne. Zależy im bardzo właśnie na takim psie! Chcemy najpierw wszystko dograć, bo mają ponad 200 km w jedną stronę. [B]Trzymajcie kciuki.[/B] Quote
Lucyna Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: Och jej ... trzymam kciuki :thumbs: Byłoby cudnie, gdyby znalazł domek. Oby szczęście ie mu dalej sprzyjało :lol::loveu::lol: Quote
jola_li Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='LACRIMA']Dzisiaj rano dzwoniła Rodzina w sprawie Remika. [B]Dowiedzieli się z ogłoszeń!!![/B] Jesteśmy w trakcie organizowania wizyty przedadopcyjnej. Jeśli dzisiaj zdążymy i wszystko będzie ok, to jutro Państwo przyjadą poznać się z psem. Od rana jesteśmy na telefonach. Ludzie sensowni, doświadczeni, warunki świetne. Zależy im bardzo właśnie na takim psie! Chcemy najpierw wszystko dograć, bo mają ponad 200 km w jedną stronę. [B]Trzymajcie kciuki.[/B][/QUOTE] Ja wcale się nie cieszę :siara:... fiuuuu-fiuuuu-fiuuuuuuu... Jak wyjdzie to wyjdzie :siara: fiuuuuuuuu-fiuuu-fiuuuuuu.... A kciuki owszem, potrzymam...... :siara: fiu-fiuuuu-fiuuuu.... Bigos może poczekać...:siara:........ [B][SIZE=3]KURCZE!!!!!! [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]JAKBY TO WYSZŁO TO BYM MIAŁA NAJLEPSZE ŚWIĘTA POD SŁOŃCEM!!!![/SIZE][/B] Quote
jola_li Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='lacrima']dzisiaj rano dzwoniła rodzina w sprawie remika. [B]dowiedzieli się z ogłoszeń!!![/B] jesteśmy w trakcie organizowania wizyty przedadopcyjnej. Jeśli dzisiaj zdążymy i wszystko będzie ok, to jutro państwo przyjadą poznać się z psem. Od rana jesteśmy na telefonach. Ludzie sensowni, doświadczeni, warunki świetne. Zależy im bardzo właśnie na takim psie! Chcemy najpierw wszystko dograć, bo mają ponad 200 km w jedną stronę. [B]trzymajcie kciuki.[/B][/quote] [B][SIZE=6][COLOR=red]Mikołaaaaajuuuuuu!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Ja chcę taki preeeezeent!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
maja602 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 ................................................ Quote
Paulina_mickey Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='LACRIMA']Dzisiaj rano dzwoniła Rodzina w sprawie Remika. [B]Dowiedzieli się z ogłoszeń!!![/B] Jesteśmy w trakcie organizowania wizyty przedadopcyjnej. Jeśli dzisiaj zdążymy i wszystko będzie ok, to jutro Państwo przyjadą poznać się z psem. Od rana jesteśmy na telefonach. Ludzie sensowni, doświadczeni, warunki świetne. Zależy im bardzo właśnie na takim psie! Chcemy najpierw wszystko dograć, bo mają ponad 200 km w jedną stronę. [B]Trzymajcie kciuki.[/B][/QUOTE] o jeju, żeby chociaż jemu się udało!Bo teraz adopcje benków- z resztą nie tylko-stoją całkiem :( Trzymam mocno mocno kciuki :kciuki: Quote
Cajus JB Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Do mnie doszło pytanie nie wiem czemu z ogłoszeń w sprawie Remika dwa dni temu, ale dopiero dziś sprawdzałem pocztę dokładnie. Pytanie było "za ile". Nie wiem kto to. Trzymam kciuki za Remika i za państwa oby się w Nim zakochali. Quote
natalijo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 To ja w takim razie trzymam kciuki z całych sił i czekam na wieści...:) Quote
Recommended Posts