Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawsze serdecznie zapraszamy [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
Najlepsi lekarze potwierdzają, że jedna tabletka remisiozacu dziennie to rewelacyjna kuracja [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]!
nadmierne spożycie grozi wybuchem niepohamowanej euforii;)

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MakS']Zawsze serdecznie zapraszamy [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
Najlepsi lekarze potwierdzają, że jedna tabletka remisiozacu dziennie to rewelacyjna kuracja [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]!
nadmierne spożycie grozi wybuchem niepohamowanej euforii;)[/QUOTE]

Przed spożyciem nie należy się z nikim konsultować ;-)!

Posted

[quote name='marqs68']czy on ma ogłoszenia
a jak nie to na kogo namiary[/QUOTE]

Ma :-)!
Dzięki Cajusowi JB :-)! Lista jest na stronie 43.
I jeszcze ogłoszenia zrobiła też Maja602 :-)

Wielkie dzięki za ukryte w Twoim pytaniu dobre chęci :-)!

Posted

Piątek zaczął się wspaniale i wspaniale się kończy :-).

I to dubeltowo! Przyszły wpłaty:

od Maggot 5 złotych!!! :bigcool:
od Magdalenas 5 złotych!!! :bigcool:
Aha i dopisałam Maggot do stałych deklaracji :-)!!!

No i nie musicie mi życzyć "dobrej nocy", bo po takim dniu inna być nie może ;-)!

Posted

o matko swięta!!!!!!!! co sie tutaj dzieje???!!!

jako ze ja zdecydowanie preferuje działnie bezposrednie, sporadycznie tylko zagladam na dogo, a jak niektorzy wiedza i sie smieja, jestem raczej oszczedna w słowach i wypracowania na forach nijak mi nie wychodzą ale musze to napisać:

[B]jola_li jesteś wspaniała!!!!!!!!!!!!!!![/B]

dzieki Twojej pracy i zaangazowaniu ten watek kreci sie w sposób niesamowity! nie moge uwierzyc w to co widzę!
i tyle wpłacających osób, i takie zainteresowanie,tyle ogłoszeń, no jestem zawstydzona i dumna jednoczesnie.
[B]SUPER![/B]

Posted

[quote name='mosii']o matko swięta!!!!!!!! co sie tutaj dzieje???!!!

jako ze ja zdecydowanie preferuje działnie bezposrednie, sporadycznie tylko zagladam na dogo, a jak niektorzy wiedza i sie smieja, jestem raczej oszczedna w słowach i wypracowania na forach nijak mi nie wychodzą ale musze to napisać:

[B]jola_li jesteś wspaniała!!!!!!!!!!!!!!![/B]

dzieki Twojej pracy i zaangazowaniu ten watek kreci sie w sposób niesamowity! nie moge uwierzyc w to co widzę!
i tyle wpłacających osób, i takie zainteresowanie,tyle ogłoszeń, no jestem zawstydzona i dumna jednoczesnie.
[B]SUPER![/B][/QUOTE]

Hmm.... no... ten tego.... jakby tu powiedzieć......

Do tej pory nie miałam kłopotu z wyborem emotikonek, ale teraz, żeby na to odpisać muszę znaleźć coś całkiem innego -------- poczekajcie!...............

Nie było to łatwe - straszny tam tłum ;-) ----- ale mam! --------------

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Dzięki Mosii...

Ale to zdecydowanie powinno być w liczbie mnogiej --------------

[B]Szanowni Członkowie Elitarnego Klubu Przyjaciół Remika Pięknolicego[/B] (EKPRP) ------
[B]JESTEŚCIE WSPANIALI!!!!!!!![/B]

Posted

Zgadzam się w 100% z mosii.
Jola_li, Ty jesteś tak....nie wiem jak to określić....pozytywna, że aż chce się pomagać! :)
Przyciągasz ludzi jak magnes.
Aż mi wstyd, że dałam za małą deklarację ;)
Dopisz tam jeszcze 30 zł/m-c ode mnie, niech będzie całe okrągłe 50 zł,a co ;)
I z tego wszystkiego idę zaraz jeszcze przelać Remisiowi jakieś pieniążki, tak w prezencie świątecznym.
I wiesz co Ci powiem? Ja na wątkach bywam zwykle ze względu na psy potrzebujące pomocy. Remiś jest cudowny, ale w równej mierze wchodzę tu też po to, żeby poczytać co też znowu fajnego napisała nasza zakręcona cioteczka Jola_li ;)

Posted

[quote name='natalijo']Zgadzam się w 100% z mosii.
Jola_li, Ty jesteś tak....nie wiem jak to określić....pozytywna, że aż chce się pomagać! :)
Przyciągasz ludzi jak magnes.
Aż mi wstyd, że dałam za małą deklarację ;)
Dopisz tam jeszcze 30 zł/m-c ode mnie, niech będzie całe okrągłe 50 zł,a co ;)
I z tego wszystkiego idę zaraz jeszcze przelać Remisiowi jakieś pieniążki, tak w prezencie świątecznym.
I wiesz co Ci powiem? Ja na wątkach bywam zwykle ze względu na psy potrzebujące pomocy. Remiś jest cudowny, ale w równej mierze wchodzę tu też po to, żeby poczytać co też znowu fajnego napisała nasza zakręcona cioteczka Jola_li ;)[/QUOTE]

No to teraz będzie mi łatwiej, bo już wiem gdzie szukać ;-):

:oops::oops::oops::oops::oops:

Natalijo ------- pięknie Ci dziękujemy za remikowy prezent świąteczny, ale Twojej miesięcznej deklaracji na razie nie podwyższę ;-). Hough!
(A o wstydzie, że obecna jest za mała to nawet mi nie mów, bo to nieprawda -- każda - [B]NAPRAWDĘ!!![/B] - jest wielka! A że możliwości mamy różne - to zupełnie inna sprawa!)

Miałam napisać o tym jutro, ale skoro "się zgadało" to napiszę dzisiaj....
Bo myślałam, myślałam (czasem mi się zdarza ;-)) i --- wymyśliłam!
Brakuje nam wprawdzie jeszcze 125 złotych miesięcznych deklaracji, ale było w tym miesiącu sporo wpłat jednorazowych i sądzę, że razem z deklaracjami stałymi spokojnie pokryje to Remikowy wikt i opierunek ;-).
Być może w przyszłym miesiącu trzeba będzie poszukać nowych Członków EKPRP, ale --- tym będziemy się martwić w odpowiednim czasie ;-).
Przy tylu potrzebujących biedakach nie możemy gromadzić zapasów....

Dlatego serdecznie dziękuję za gotowość podwyżki deklaracji Natalijo - zapisuję to w głowie, w sercu (i dla pewności w komputerze ;-)) i - jeśli pozwolisz, a zaistnieje taka potrzeba, skorzystamy z Twojej wspaniałej propozycji :-).
Wielkie, wielkie dzięki :-)!

Posted

dziewczyny ... widzę że remika wątek się rozkręca ... zajrzyjcie proszę do opery z mojego podpisu , pomóżcie rozreklamować wątek ... Opera od marca nie wychodziła z budy , tydzień temu pojechała do DT u Leny ... pierwszy miesiąc hoteliku mamy za sponsorowany przez stowarzyszenie ... ale nie wiemy co będzie dalej :( brakuje nam 215 zł deklaracji stałej ... jeśli nie uzbieramy jej w ciągu tego miesiąca opera prawdopodobnie wróci do schroniska ... a tego nikt by nie chciał .. błagam pomóżcie ... :(:(:(

Posted

[quote name='natalijo']Pfffff, i tak będę wysylać 50 zł, więc jeśli chcesz mieć problemy z rozliczaniem to Twoja sprawa :diabloti:[/QUOTE]

Już myślałam, że pójdę spać, a tu wychodzi na to, że muszę lecieć na pierwszą stronę ;-)!
To chociaż szlafrok założę ;-).

Dzięki ogromne, Natalijo!!! :bigcool:

(Co tu dużo mówić - lubię to księgowanie ;-))

Posted

[quote name='Malwi']dziewczyny ... widzę że remika wątek się rozkręca ... zajrzyjcie proszę do opery z mojego podpisu , pomóżcie rozreklamować wątek ... Opera od marca nie wychodziła z budy , tydzień temu pojechała do DT u Leny ... pierwszy miesiąc hoteliku mamy za sponsorowany przez stowarzyszenie ... ale nie wiemy co będzie dalej :( brakuje nam 215 zł deklaracji stałej ... jeśli nie uzbieramy jej w ciągu tego miesiąca opera prawdopodobnie wróci do schroniska ... a tego nikt by nie chciał .. błagam pomóżcie ... :(:(:([/QUOTE]

Zaraz zajrzę do Maleńkiej...

Posted

[quote name='natalijo']Załóż szlafrok, żebyś się nie przeziębiła, bo dużo stron musisz "przelecieć", żeby na pierwszą trafić ;)
A pogoda dziś lataniu nie sprzyja :):):)[/QUOTE]

Leciałam aż kapcie pogubiłam ;-)!

A że przed Świętami wszyscy mają mało czasu i nie każdy zagląda na pierwszą stronę to informuję wszem i wobec, że brakuje już tylko (po dzisiejszej "dokładce" od Natalijo :-)) 95 zł deklaracji stałych, co w najbliższym miesiącu będziemy łatać wpłatami jednorazowymi :-)!

Jednorazowiczom i Wielorazowiczom --- raz jeszcze dziękuję najpiękniej i -- do jutra :-)!!!!!!

Posted

Dzisiaj rano dzwoniła Rodzina w sprawie Remika. [B]Dowiedzieli się z ogłoszeń!!![/B]

Jesteśmy w trakcie organizowania wizyty przedadopcyjnej.

Jeśli dzisiaj zdążymy i wszystko będzie ok, to jutro Państwo przyjadą poznać się z psem.
Od rana jesteśmy na telefonach.
Ludzie sensowni, doświadczeni, warunki świetne. Zależy im bardzo właśnie na takim psie!
Chcemy najpierw wszystko dograć, bo mają ponad 200 km w jedną stronę.

[B]Trzymajcie kciuki.[/B]

Posted

[quote name='LACRIMA']Dzisiaj rano dzwoniła Rodzina w sprawie Remika. [B]Dowiedzieli się z ogłoszeń!!![/B]

Jeśli dzisiaj zdążymy i wszystko będzie ok, to jutro Państwo przyjadą poznać się z psem.
Ludzie sensowni, doświadczeni, warunki świetne. Zależy im bardzo właśnie na takim psie!

[B]Trzymajcie kciuki.[/B][/QUOTE]

Ja wcale się nie cieszę :siara:... fiuuuu-fiuuuu-fiuuuuuuu... Jak wyjdzie to wyjdzie :siara: fiuuuuuuuu-fiuuu-fiuuuuuu.... A kciuki owszem, potrzymam...... :siara: fiu-fiuuuu-fiuuuu.... Bigos może poczekać...:siara:........

[B][SIZE=3]KURCZE!!!!!! [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]JAKBY TO WYSZŁO TO BYM MIAŁA NAJLEPSZE ŚWIĘTA POD SŁOŃCEM!!!![/SIZE][/B]

Posted

[quote name='lacrima']dzisiaj rano dzwoniła rodzina w sprawie remika. [B]dowiedzieli się z ogłoszeń!!![/B]

jesteśmy w trakcie organizowania wizyty przedadopcyjnej.

Jeśli dzisiaj zdążymy i wszystko będzie ok, to jutro państwo przyjadą poznać się z psem.

[B]trzymajcie kciuki.[/B][/quote]

[B][SIZE=6][COLOR=red]Mikołaaaaajuuuuuu!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Ja chcę taki preeeezeent!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='LACRIMA']Dzisiaj rano dzwoniła Rodzina w sprawie Remika. [B]Dowiedzieli się z ogłoszeń!!![/B]

[B]Trzymajcie kciuki.[/B][/QUOTE]
o jeju, żeby chociaż jemu się udało!Bo teraz adopcje benków- z resztą nie tylko-stoją całkiem :(
Trzymam mocno mocno kciuki :kciuki:

Posted

Do mnie doszło pytanie nie wiem czemu z ogłoszeń w sprawie Remika dwa dni temu, ale dopiero dziś sprawdzałem pocztę dokładnie. Pytanie było "za ile". Nie wiem kto to.

Trzymam kciuki za Remika i za państwa oby się w Nim zakochali.