Nayantara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Spróbuje wydziergać banerek, za kilka, kilkanaście minut okaże się co mi wyszło, tylko ja też za dobra nie jestem. Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kochane,ale my tu pojedynczo rzadko kiedy jesteśmy miszczami,ale RAZEM...o,to już co innego!!!:multi: Mistrzostwo świata murowane!Dziergajcie,dziergajcie...banerek naprawdę się przyda! Ogoneczku...Clifford już REMIKIEM został i ...niech już sobie jest!OK?:lol: ...tak troszku z przekory!...dla schroniskowego agresora..:evil_lol:...REMIK! (cisza...bo nam się cioteczka Madallena rozbuszuje i każe zmieniać...cichutko...cichutko!) Quote
Madallena Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A niech Remik bedzie, wazne zeby KIMS byl! :cool3: Banerek MEGA pilnie potrzebny. Kurcze moglby mnie ktos nauczyc je robic... kiedys... Quote
Nayantara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zrobiłam 2, mam dosyć słaby program, ale na wstępie może być, potem ktoś zrobi lepsze. Nie jestem pewna czy ten 2 nie jest ciut za duży. Miałam prblem z dobraniem koloru, bo są kraty i musiało być widoczne na kratach i na tle, mogę to jeszcze zmeinić na ciemną czerwień, też widać. Jak już mówiłam mój program jest ubogi w czcionki i jest to baner przejściowy. Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Przypominam,ze mamy na razie...140zł na transport! Deklaracji stałych na razie jeszcze nie mamy...bardzo ich potrzebujemy...dla benka jedyne 400zł... to nie drogo,choć zawsze sporo! Tu każde 5zł...10zł...na wagę jego być,albo nie być! Quote
t_kasiek Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dziekuje za kciuki :) no i prosze o numer konta - wysle jutro :) Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='t_kasiek']dziekuje za kciuki :) no i prosze o numer konta - wysle jutro :) Ninko,na jakie konto zbierane będą pieniążki? To ważne! Prześlij je i do mnie- wyślę Agnieszce i Cioteczce A.:lol: Kasiu...nieustająco!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cioteczki,jeśli macie miejsce...częstujcie się banerkami!:multi::multi::multi: Ninko...przeklej banerki też na początku wątku...niech łatwo je wszystkie znaleźć będzie! Quote
ania_to_ja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ode mnie 70 złociszy a co tam rodzicielów też oskubię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A od nich 20 złotych:multi::evil_lol: Quote
spajkus74 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witam , obliczcie ile jeszcze brakuje , ja reszte dodam. Quote
Ninka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='zuzlikowa']Ninko,na jakie konto zbierane będą pieniążki? To ważne! Prześlij je i do mnie- wyślę Agnieszce i Cioteczce A.:lol: Kasiu...nieustająco!:loveu: Umowilam sie z dziewczynami, ze to ja im zaplace przed podroza, tak wiec na moje. Prowadzilam ostatnio watek finansowy Zumisia http://www.dogomania.pl/forum/f85/zumis-w-domu-138709/, i nawet bez netu dobrze sobie poradzilam, dlatego prosze o zaufanie. Wszystkie wplaty beda od razu odnotowane na watku. DZIEWCZYNY, JA WAS KOCHAM ZA TO CO ROBICIE DLA REMISIA!!! Quote
Lidan Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Poczęstowałam się banerkiem bo chyba niewiele moge pomóc. Trzymam kciuki za pwodzenie akcji Rekik :kciuki: Quote
Ninka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='spajkus74']Witam , obliczcie ile jeszcze brakuje , ja reszte dodam. Z moich obliczen wynika, ze brakuje 70zl. Bede bardzo wdzieczna!!! A Remis... Remik bedzie wniebowziety!!!!!!:multi::multi::multi: Deklaracje na transport: jola_li (Tata)...30zł cioteczka A...50zł Agnieszka...40zł t-kasiek...20zł ania_to_ja...70zl ania_to_ja (rodzice)...20zl spajkus74...70zl ----------------------- razem ...300zł!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ania_to_ja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Pieniążki wpłacone powinny być jutro rano:loveu: pozdrawiam:loveu: Quote
Anna_33 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ech, jestem juz tak oskubana ((( nie dam rady, moge 10 zl dorzucic..przykro mi. Quote
Malwi Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 zrobiłam banerek bardziej widoczny i czytelniejszy dla Remika: (podlinkowany) wrzucam go od razu sobie do podpisu Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Ninka']Z moich obliczen wynika, ze brakuje 70zl. Bede bardzo wdzieczna!!! A Remis... Remik bedzie wniebowziety!!!!!!:multi::multi::multi: Deklaracje na transport: jola_li (Tata)...30zł cioteczka A...50zł Agnieszka...40zł t-kasiek...20zł ania_to_ja...70zl ania_to_ja (rodzice)...20zl spajkus74...70zl ----------------------- razem ...300zł!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i niech mi ktoś powie,że się nie da!!! NIGDY W TO NIE UWIERZĘ!!!! Powodzenia Remiku...już na transport w życie będziesz miał! Cioteczki...nie oklnijcie:oops:,ale pora nazbierać i na to życie! Benio i jeść potrzebuje,a i hotelik opłacić trzeba...każda złotówka pomoże!!! Quote
Doda_ Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 super, że udało się uzbierać :multi: to kiedy psiak pojechałby ? Quote
TERESA BORCZ Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 WITAM, :loveu::loveu: JAK NARAZIE SUPER AKCJA, NIE USTAWAĆ AŻ DO SUKCESU SZYBCIUTKO PROSZE NUMER KONTA. POZDRAWIAM :lol::lol: Quote
Ninka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Doda_ napisał(a):super, że udało się uzbierać :multi: to kiedy psiak pojechałby ? Dzieki WAM!!!! Remis pojedzie w sobote o 5 rano. Aniu, Tereso-stokrotne dzieki!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Madallena Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 No i git! Strasznie fajnie, ze Remik uratowany! Od razu milom zdjec jest potrzebnych i wyprowadzamy psiaka na prosta :multi: Banerek zabieram tez do siebie :cool3: tylko trzeba juz zmienic tresc, ze poszukujemy pieniedzy na utrzymanie i lape. Moze DRUTY w lapie, bol i cierpienie...POMOCY! Albo cos w ten desen... Quote
TERESA BORCZ Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witam,:multi::multi: Działamy, kasiorka poszła około 13.oo.dzięki za konto. Los tego psa spędza mi sen z powiek od samego pojawienia się wątku, oby się udało wszystko. Będzie mu potrzebny ortopeda, jest w Katowicach doskonały, ale to daleko, pozdrawiam:lol: Quote
dosia.wil Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dziewczyny, to NIE JEST BERNARDYN! To jest pies w typie moskiewskiego stróżującego. Ludzie myślą, że biorą bernardyna, a tymczasem mają psa o zupełnie innych cechach i potrzebach i stąd tyle podobnych psów ląduje w schronach. Moskale są cudownymi psami, zrównoważonymi, wiernymi i lojalnymi, bardzo przywiązanymi do swojej rodziny i miejsca, ale wymagają zupełnie innego prowadzenia niż benie! Nie wolno ludziom mówić, że adoptują bernardyna. Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='dosia.wil']Dziewczyny, to NIE JEST BERNARDYN! To jest pies w typie moskiewskiego stróżującego. Ludzie myślą, że biorą bernardyna, a tymczasem mają psa o zupełnie innych cechach i potrzebach i stąd tyle podobnych psów ląduje w schronach. Moskale są cudownymi psami, zrównoważonymi, wiernymi i lojalnymi, bardzo przywiązanymi do swojej rodziny i miejsca, ale wymagają zupełnie innego prowadzenia niż benie! Nie wolno ludziom mówić, że adoptują bernardyna. Fakt...i dobrze,że teraz już o tym mówimy...mnie osobiście to różnicy nie sprawia,jednak powyższe jest faktem i dobrze o tym pamiętać przy ogłaszaniu...może już nawet zacząć teraz... Wpadłam nacieszyć serducho i oka...Remik...piękny moskiewski stróżujący! A przy okazji poproszę o wspieranie Remika deklaracjami na hotelik!!! Quote
Recommended Posts