A.R.S. Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 O tak! zdjęcia cudne!! Remik cudny!! :loveu::loveu: Quote
jola_li Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Powiedzieć Wam coś na dobranoc ;-)? Mamy nową deklarację :-)!!!!!!!! Od Luśki - 10 zł/mc!!!!!! Ale dzień... Ale dzień!!!! Dziękujemy!!!!!!!!!! Quote
Livka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A nie mówiłam , że[COLOR=Red][B][SIZE=4] L[/SIZE] [/B][/COLOR]jest wielkie :multi::multi::multi: Quote
jola_li Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Livka']Witam Remika z rana :)[/QUOTE] Ja też :-)! A wiecie, że w naszej zbiórce jesteśmy już z górki :)!!! Mosii - zdjęcia piękne, a jakbyś czasem parę słów o tym przystojniaku napisała to byłoby super :-)! Jak odnosi się do psów, obcych ludzi, czy lubi wyprowadzać człowieka na spacerki ;-)... Quote
Ma6da Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 jestem:) dziekuje za zaproszenie - deklaruje 10 zł Quote
TERESA BORCZ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 pies przecudowny. Cioteczki wielkie. jedni płakali z żalu, inni z radości że wątek odżył na nowo, a ja z żalu że nie mam teraz następnej kaski dla przystojniaka. ale jak tylko dojdzie coś to sie zamelduję. za to zrobię plakaciki i porozwieszam gdzie sie da. no spóbuję wybrać równie wielką literke jak L. Quote
luśka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 wieczorem wpłącę z internetowego konta męża. piękny pies, piękny :) Quote
jola_li Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Ma6da']jestem:) dziekuje za zaproszenie - deklaruje 10 zł[/QUOTE] Dziękujemy, dziękujemy, dziękujeeeemy :-)!!! Zaraz pobiegłabym zaktualizować pierwszą stronę, ale nie mam teraz dostępu do przeglądarki, która byłaby akceptowana przez dogo, a więc proszę (głównie siebie ;-)) o trochę cierpliwości :-)... Quote
jola_li Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 A jak już będę aktualizować pierwszą stronę to - UWAGA :-)!!! - dopiszę też Maash, która zadeklarowała 10 zł/mc :-)! Jak Wam się to podoba???? Bo mnie BARDZO :-)!!! Dziękujemy!!! Quote
Livka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Super - wszystko dla Remisia :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Malwi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 jola_li .... podobno już na wszystkich przeglądarkach działa edycja ... Quote
jola_li Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Malwi']jola_li .... podobno już na wszystkich przeglądarkach działa edycja ...[/QUOTE] Rzeczywiście ;-)! Dzięki za podpowiedź :)! Pierwsza strona uaktualniona! Coraz bardziej jesteśmy z górki ;-)....... Quote
Goś Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Te zdjęcia są przepiękne. I Remik śliczny, elegancki:-) Quote
Saphira Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :razz:Jest śliczny. Powinien szybko znaleźć domek Quote
jola_li Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 No i następna świetna wiadomość :-)! Lucyfrecja podarowała Remikowi 5 zł/mc!!!!!!!!!! Kolejny krok do przodu i kolejna L-ka z wielkim sercem! Dziękujemy :-)!!!! Pędzę na pierwszą stronę ;-).... Quote
jola_li Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [B]ZAJRZAŁAM NA SWOJE KONTO - A TAM -- ORANY ILE WPŁAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Żebym tylko czegoś nie pomyliła, bo nie wszędzie są nicki - i tu Was za chwilę poproszę o pomoc w rozszyfrowaniu :-). Ale to za chwilę, najpierw sama spróbuję na spokojnie to wszystko ogarnąć.... JESTEŚCIE NAPRAWDĘ KOCHANI (chlip, chlip...)..... Quote
jola_li Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 No więc tak - dla Tych, którzy nie zajrzeli na pierwszą stronę ;-)! Doszły wpłaty od: Saphiry - 50 zł (jednorazowo) :bigcool::bigcool::bigcool: Lucyny - 10 zł :bigcool::bigcool::bigcool: A.R.S. - 78 zł (63 zł długu u Mosii + 15 zł na nowy miesiąc) :bigcool::bigcool::bigcool: I - [B]TU PROŚBA O PODANIE NICKÓW NA PW[/B] - Osób o inicjałach M.B. i M.S., które wpłaciły po 10 złotych, bo nie wiem komu je przypisać ;-). :bigcool::bigcool::bigcool: Rozszyfrowanym i Nierozszyfrowanym [B]Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJĘ :-)[/B]!!!!!!! (I proszę o podawanie nicka na przelewach :-)) Quote
jola_li Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='jola_li']No i następna świetna wiadomość :-)! Lucyfrecja podarowała Remikowi 5 zł/mc!!!!!!!!!! Kolejny krok do przodu i kolejna L-ka z wielkim sercem![/QUOTE] A co więcej od razu zabrała się do roboty i znalzła już jedną osobę chętną do wsparcia Remika :-)!!! To się nazywa skuteczność działania!!! (Jak poznam szczegóły wpiszę gdzie trzeba ;-)). Quote
Goś Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ależ tu się dzieje! Same dobre wieści:-) Remik, hop do góry! Quote
Cajus JB Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Same dobre wiadomości. Mi się trochę pokomplikowało, ale ogłoszenia zrobię. Niestety dopiero w niedzielę. Quote
Ma6da Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='jola_li']No więc tak - dla Tych, którzy nie zajrzeli na pierwszą stronę ;-)! Doszły wpłaty od: Saphiry - 50 zł (jednorazowo) :bigcool::bigcool::bigcool: Lucyny - 10 zł :bigcool::bigcool::bigcool: A.R.S. - 78 zł (63 zł długu u Mosii + 15 zł na nowy miesiąc) :bigcool::bigcool::bigcool: I - [B]TU PROŚBA O PODANIE NICKÓW NA PW[/B] - Osób o inicjałach M.B. i M.S., które wpłaciły po 10 złotych, bo nie wiem komu je przypisać ;-). :bigcool::bigcool::bigcool: Rozszyfrowanym i Nierozszyfrowanym [B]Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJĘ :-)[/B]!!!!!!! (I proszę o podawanie nicka na przelewach :-))[/QUOTE] przepraszam- następnym razem podam nicka w tytule przelewu - Magda Biel z Gliwic to ja :) Quote
Recommended Posts