Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane,ale my tu pojedynczo rzadko kiedy jesteśmy miszczami,ale RAZEM...o,to już co innego!!!:multi:
Mistrzostwo świata murowane!Dziergajcie,dziergajcie...banerek naprawdę się przyda!

Ogoneczku...Clifford już REMIKIEM został i ...niech już sobie jest!OK?:lol:
...tak troszku z przekory!...dla schroniskowego agresora..:evil_lol:...REMIK!
(cisza...bo nam się cioteczka Madallena rozbuszuje i każe zmieniać...cichutko...cichutko!)

Posted

Zrobiłam 2, mam dosyć słaby program, ale na wstępie może być, potem ktoś zrobi lepsze.
Nie jestem pewna czy ten 2 nie jest ciut za duży.

Miałam prblem z dobraniem koloru, bo są kraty i musiało być widoczne na kratach i na tle, mogę to jeszcze zmeinić na ciemną czerwień, też widać.
Jak już mówiłam mój program jest ubogi w czcionki i jest to baner przejściowy.

Posted

Przypominam,ze mamy na razie...140zł na transport!
Deklaracji stałych na razie jeszcze nie mamy...bardzo ich potrzebujemy...dla benka jedyne 400zł...
to nie drogo,choć zawsze sporo!

Tu każde 5zł...10zł...na wagę jego być,albo nie być!

Posted

[quote name='t_kasiek']dziekuje za kciuki :) no i prosze o numer konta - wysle jutro :)

Ninko,na jakie konto zbierane będą pieniążki? To ważne!

Prześlij je i do mnie- wyślę Agnieszce i Cioteczce A.:lol:

Kasiu...nieustająco!:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ninko,na jakie konto zbierane będą pieniążki? To ważne!

Prześlij je i do mnie- wyślę Agnieszce i Cioteczce A.:lol:

Kasiu...nieustająco!:loveu:

Umowilam sie z dziewczynami, ze to ja im zaplace przed podroza, tak wiec na moje. Prowadzilam ostatnio watek finansowy Zumisia http://www.dogomania.pl/forum/f85/zumis-w-domu-138709/, i nawet bez netu dobrze sobie poradzilam, dlatego prosze o zaufanie. Wszystkie wplaty beda od razu odnotowane na watku.

DZIEWCZYNY, JA WAS KOCHAM ZA TO CO ROBICIE DLA REMISIA!!!

Posted

[quote name='spajkus74']Witam , obliczcie ile jeszcze brakuje , ja reszte dodam.

Z moich obliczen wynika, ze brakuje 70zl. Bede bardzo wdzieczna!!!

A Remis... Remik bedzie wniebowziety!!!!!!:multi::multi::multi:

Deklaracje na transport:
jola_li (Tata)...30zł
cioteczka A...50zł
Agnieszka...40zł
t-kasiek...20zł
ania_to_ja...70zl
ania_to_ja (rodzice)...20zl
spajkus74...70zl
-----------------------
razem ...300zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ninka']Z moich obliczen wynika, ze brakuje 70zl. Bede bardzo wdzieczna!!!

A Remis... Remik bedzie wniebowziety!!!!!!:multi::multi::multi:

Deklaracje na transport:
jola_li (Tata)...30zł
cioteczka A...50zł
Agnieszka...40zł
t-kasiek...20zł
ania_to_ja...70zl
ania_to_ja (rodzice)...20zl
spajkus74...70zl
-----------------------
razem ...300zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i niech mi ktoś powie,że się nie da!!!
NIGDY W TO NIE UWIERZĘ!!!!

Powodzenia Remiku...już na transport w życie będziesz miał!

Cioteczki...nie oklnijcie:oops:,ale pora nazbierać i na to życie! Benio i jeść potrzebuje,a i hotelik opłacić trzeba...każda złotówka pomoże!!!

Posted

Doda_ napisał(a):
super, że udało się uzbierać :multi: to kiedy psiak pojechałby ?

Dzieki WAM!!!! Remis pojedzie w sobote o 5 rano.

Aniu, Tereso-stokrotne dzieki!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

No i git! Strasznie fajnie, ze Remik uratowany! Od razu milom zdjec jest potrzebnych i wyprowadzamy psiaka na prosta :multi:

Banerek zabieram tez do siebie :cool3: tylko trzeba juz zmienic tresc, ze poszukujemy pieniedzy na utrzymanie i lape. Moze DRUTY w lapie, bol i cierpienie...POMOCY!

Albo cos w ten desen...

Posted

Witam,:multi::multi:

Działamy, kasiorka poszła około 13.oo.dzięki za konto. Los tego psa spędza mi sen z powiek od samego pojawienia się wątku, oby się udało wszystko.

Będzie mu potrzebny ortopeda, jest w Katowicach doskonały, ale to daleko,

pozdrawiam:lol:

Posted

Dziewczyny, to NIE JEST BERNARDYN! To jest pies w typie moskiewskiego stróżującego. Ludzie myślą, że biorą bernardyna, a tymczasem mają psa o zupełnie innych cechach i potrzebach i stąd tyle podobnych psów ląduje w schronach. Moskale są cudownymi psami, zrównoważonymi, wiernymi i lojalnymi, bardzo przywiązanymi do swojej rodziny i miejsca, ale wymagają zupełnie innego prowadzenia niż benie! Nie wolno ludziom mówić, że adoptują bernardyna.

Posted

[quote name='dosia.wil']Dziewczyny, to NIE JEST BERNARDYN! To jest pies w typie moskiewskiego stróżującego. Ludzie myślą, że biorą bernardyna, a tymczasem mają psa o zupełnie innych cechach i potrzebach i stąd tyle podobnych psów ląduje w schronach. Moskale są cudownymi psami, zrównoważonymi, wiernymi i lojalnymi, bardzo przywiązanymi do swojej rodziny i miejsca, ale wymagają zupełnie innego prowadzenia niż benie! Nie wolno ludziom mówić, że adoptują bernardyna.

Fakt...i dobrze,że teraz już o tym mówimy...mnie osobiście to różnicy nie sprawia,jednak powyższe jest faktem i dobrze o tym pamiętać przy ogłaszaniu...może już nawet zacząć teraz...

Wpadłam nacieszyć serducho i oka...Remik...piękny moskiewski stróżujący!
A przy okazji poproszę o wspieranie Remika deklaracjami na hotelik!!!