Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ilka21'][B][COLOR=red]Czy ktoś ma 2 miejsca z Warszawy na Sobotę[/COLOR][/B] ?(dwie osoby i 3 grzywki, zajmujemy mało miejsca ;) )[/QUOTE]

Ja jadę z białym owczarkiem szwajcarskim. My wystawiamy sie w niedziele plan miałam aby jechać już w sobotę tylko, że później... Ale jak jest ktoś chętny i dołoży się do kosztów to pojedziemy tak żeby być na rozpoczęciu wystawy :)

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jagoodka'][B]cordia [/B]na dworzec jest niecałe 30 min na piechotkę. I idziesz praktycznie cały czas prosto.[/QUOTE]

Szczerze mówiąc wydaje mi się, że nie ma sensu iśc na piechotę...

Nie jest jakoś bardzo daleko, ale jednak spacer dość konkretny.
A każdy tramwaj jadący od dworca w stronę Nowej Huty podwiezie pod samą wystawę
Trzeba wysiąść na piątym przystanku - łatwo rozpoznać gdzie, bo po jednej i drugiej stronie ulicy jest park
Po lewej stronie, koło przystanku jest Politechnika
Od przystanku to dosłownie parę kroków - trzeba się kierować w prawo

Można kupić taki bilet za 1,8 zł - to są bilety na 15 minut

ah teraz doczytałam, że chodzi o drogę powrotną :)

Dawno nie jeździłam z psem, trzeba by było zapytać czy płaci

Posted

No oczywiście, jeśli ma się ochotę na spacer to jak najbardziej :)

A jeszcze przyjemniej pospacerować w tym parku, który jest obok wystawy.
Moje psiaki uwielbiają tam biegać

Posted

Witajcie!
Może ma ktoś miejsce na SOBOTE z Warszawy -1 osoba i mała panienka???
Dziś byłam po bilecik na pociąg i dowiaduje się ze są remonty i pociągi opóźnione wiec nie wiadomo czy byśmy dojechały na czas.
Gdyby ktos miał miejsce proszę o sms lub tel:508761231 bo jutro nie bedzie mnie na dogo.
A jak się nie uda to pociąg będzie.
Do zobaczenia na wystawie!

Posted

dzieki, za odpowiedzi, wlasnie sie zastanawiam, spacer dobra rzecz, tylko Cordia jest po nich zmeczona a ja resztki jej baterii chcialabym zachowac, wiec moze zobacze ten tramwaj. Jeszcze zalezy od pogody bo jak bedzie nieciekawie to nie bede sie meczyc z futrem po dworze :)

Posted

[quote name='fizia']No oczywiście, jeśli ma się ochotę na spacer to jak najbardziej :)

A jeszcze przyjemniej pospacerować w tym parku, który jest obok wystawy.
Moje psiaki uwielbiają tam biegać[/QUOTE]

Tylko nie wiem czy tam nie będzie błocka, więc jeśli już to PO wystawie. Oto jak wyglądały nasze psy po wizycie w parczku :D
[url]http://tollers.wordpress.com/2010/08/31/zawody-spacery/[/url]

Posted

[quote name='fronucha']Ja jadę z białym owczarkiem szwajcarskim. My wystawiamy sie w niedziele plan miałam aby jechać już w sobotę tylko, że później... Ale jak jest ktoś chętny i dołoży się do kosztów to pojedziemy tak żeby być na rozpoczęciu wystawy :)[/QUOTE]
Dziękuję ale już nie aktualne, wlaśnie przed wejściem w temat wystawy odebrałam pw i umówiłam się telefonicznie.

Posted

[quote name='ajcka']Witajcie!
Może ma ktoś miejsce na SOBOTE z Warszawy -1 osoba i mała panienka???
Dziś byłam po bilecik na pociąg i dowiaduje się ze są remonty i pociągi opóźnione wiec nie wiadomo czy byśmy dojechały na czas.
Gdyby ktos miał miejsce proszę o sms lub tel:508761231 bo jutro nie bedzie mnie na dogo.
A jak się nie uda to pociąg będzie.
Do zobaczenia na wystawie![/QUOTE]

Ajcki prośba nie aktualna już ma transport.

Posted

Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w wystawieniu pieska lub przy porównaniach [U]w sobotę[/U] to chętnie pomogę. Swojego wystawiam o 10:00, do 11:00 powinno się zakończyć, a potem cały dzień jestem wolna, bo jadę ze znajomymi, którzy na finały zostają.... :)

Posted

Czy ktoś z Krakowa jest mi w stanie powiedzieć jakie linie autobusowe, czy inne, jeżdżą na osiedle CZERWONY PRĄDNIK? Jak jeszcze ktoś wie jak nazywa się przystanek w okolicy ul.Kwartowej (właśnie w tej dzielnicy) to będę bardzo wdzięczna :D

Posted

Wiem, że jest taka strona, ale nie znam nazw przystanków, z którego miałabym jechać czy wysiąść. Nie znam też numeru linii, którą miałabym jechać, gdybym miała te informacje, to nie prosiłabym o pomoc ;)

Posted

Kisses, musisz zejść w dół ul. Kwartowej. Dojdziesz do ul. Dobrego Pasterza. Tam powinnaś zauważyć duży, charakterystyczny budynek z wielkim parkingiem- Park Wodny. Jest tam przystanek o takiej właśnie nazwie. Wsiadasz w autobus 129 albo 142 i wysiadasz na przystanku "Stella- Sawickiego". Stamtąd już na piechotkę masz jakieś 5 min do celu :-) .

Tu wysiądziesz: [url]http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Krak%F3w%2C+Stelli-Sawickiego+&Submit=Szukaj&cId=&sId=[/url] i musisz kierować się w stronę "Parku Lotników Polskich" <taka nazwa jest na tej mapie zumi, ale gdybyś kogoś pytała, to o park AWFu ;-) >.

Można jeszcze kombinować z przesiadką w tramwaje, ale to się nie opłaca. Polecam kupić bilet 15-sto minutowy, bo autobusem masz chyba 3, może 4 przystanki. Taniej wyjdzie ;-) .

Posted

a ja słyszałam, że w związku z jakimiś zawodami czy podobną imprezą nie będą czynne parkingi te co zawsze....dziwne , że na stronie oddziału tego nie piszą :(

jeśli to nie plotka to tez trzeba wziąść poprawkę na szukanie nowego miejsca

Posted

[QUOTE]będą czynne parkingi te co zawsze....dziwne , że na stronie oddziału tego nie piszą [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/QUOTE]
Jak ktoś nie ma wielu bagaży to polecam parking za free przy M1-po drugiej stronie parku AWF.
Spacerkiem przez park jakieś 15-20 minut od AWF.

A o te parkingi co były zawsze to myślę że nie ma co się martwić.
ZK Kraków napewno zadbał o to żeby było gdzie zaparkować ;)