Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='macsow1']moje psy:
pekińczyk- livanda verdasco astarte gold- CWC, CACIB, BOB, BEST OF GROUP IX 2 :)
lhasa apso-Magic of elegance azurowa amhara- CWC, CACIB, BOB, BEST OF GROUP IX 5 :)

z wyników które pamiętam:
BOG II 1- czarny ruski
BOG IV 1-jamnik stand. szorstki
BOG VII 1-wyzel niemiecki kr.
BIG IX 1-pudel miniaturowy, 2-pekińczyk livanda verdasco astarte gold, 3-shih tzu- ashley tscho coca bast, 4-mops

BEST IN SHOW JUNIOR dla przepięknego shih tzu
!!!!GENIALNY GUSTAW Astarte Gold!!!!![/QUOTE]

Gratulacje! Ale na grupie to chyba tylko 4 miejsca są?

Moja Bostonka - NOVINKA Rojber FCI - CWC, CACIB, Zwycięzca :)

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonkreta']Musze pochwalic organizatorów, że mimo remotnu na wjeździe do Krakowa droga była bardzo dobrze oznakowana i to juz od samego wjazdu :)[/QUOTE]

Taaaak??? Ja od Tarnowa jadąc nic nie widziałam, w pewnej chwili znaczki się pojawiły, ale dobrze że miałam pilota :) Ale za to parkingi ok, blisko dość, hala pięknie wyłożona dywanikami, super!! I jak zwykle dużo stoisk, szkoda tylko, że mi Łuków zamknęli zanim zdążyłam się obkupić... Ale ich kiełbaski smrodki są super....

Posted

My też się pochwalmy. :D
Sobota:
Na Młodym Prezenterze wystawiałam Pudla Białego Dużego Volzhskiy Talisman EGOR. 3 lokata. Dziękuję Pani Marto za pożyczenie Igorka. ;)
Niedziela:
Wystawiana przeze mnie MOLLY z Ojcowskiej Krainy ( beagle ) 1 lokata na 7 suczek zw młodzieży!
Na Młodym Prezenterze DANCING QUEEN Lastug ( cocker spaniel angielski ) 1 lokata :)

Posted

[quote name='dancingqueen']My też się pochwalmy. :D
Sobota:
Na Młodym Prezenterze wystawiałam Pudla Białego Dużego Volzhskiy Talisman EGOR. 3 lokata. Dziękuję Pani Marto za pożyczenie Igorka. ;)
Niedziela:
Wystawiana przeze mnie MOLLY z Ojcowskiej Krainy ( beagle ) 1 lokata na 7 suczek zw młodzieży!
Na Młodym Prezenterze DANCING QUEEN Lastug ( cocker spaniel angielski ) 1 lokata :)[/QUOTE]

Saro gratuluję Ci ogromnie i bardzo mi przykro, że Igor miał taki beznadziejny dzień - nie mów, że nie, bo chyba do dziś czujesz bark :P Ja też :( Niestety, był nieznośny, będziemy pracować nad socjalizacją z halą i uspokojeniem dzikiej dzidy, może w Kielcach będzie lepiej. W końcu to młodziak, może to hormony, może nie wiem co... W każdym razie, zawtóruję sędzinie - doskonale sobie z nim poradziłaś i jesli jeszcze kiedyś będziesz chciała, to chętnie Ci go udostępnię. :)

A co do naszych wyników to nasz [B]Mł Ch Pl, Mł Ch Ukr Volzhskiy Talisman EGOR[/B] wystawiany w klasie pośredniej zdobył [B]dosk, CWC, CACIB. ZW, BOB[/B]. Co mnie dość dziwi bo był nieznośny. Jak to Igor :evil_lol:

Co dostawek, gdyby ktoś chciał, duże pudle:

[COLOR=#ee1c24][FONT=ArialNarrow]FCI 172 - Pudel du+y (apricot, srebrny) / Grand caniche[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=ArialNarrow]2247 Psy, szczeniat - BONHEUR Omne Trinum Perfectum, - wł: Mrozinska-Mróz Alina, ZABIERZÓW[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=ArialNarrow]2248 Psy, szczeniat - BOOGIE Omne Trinum Perfectum, - wł: Ingarden Maja, Myslenice[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=ArialNarrow]2249 Psy, szczeniat - Bruno Omne Trinum Perfectum, - wł: Kumorek Małgorzata, Bielsko-Biała[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ee1c24][FONT=ArialNarrow]FCI 172 - Pudel du+y (biały, brazowy, czarny) / Grand caniche[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=ArialNarrow]2250 Psy, posrednia - Volzhskiy Talisman EGOR , - wł: Lorentz Marta B., Rzeszów[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=ArialNarrow]2251 Psy, championów - Tores Prudnicki Dworek, - wł: Jung Jolanta, Prudnik[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=ArialNarrow]2252 Suki, posrednia - ALLEGRETTA Nontiscodardime, - wł: Guz Iwona, Lublin[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=ArialNarrow]2253 Suki, otwarta - MERCEDES MERMAID, - wł: MERTA EWA, KRAKÓW[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=ArialNarrow]2254 Suki, championów - Aurora Prudnicki Dworek, - wł: Jung Jolanta, Prudnik[/FONT][/COLOR]

Posted

bylam akurat w lazience wchodze na hale, patrze piekny bialy pudel, pompony pieknosci, pani w czerwonym kostiumie, czy to byl Igor??

w kazdym razie pies mnie oczarowal, pieknie biegl. pomijajac momenty kiedy chcial szalec :)

gratuluje sukcesow! wszystkim

Posted

[quote name='Cordia']bylam akurat w lazience wchodze na hale, patrze piekny bialy pudel, pompony pieknosci, pani w czerwonym kostiumie, czy to byl Igor??

w kazdym razie pies mnie oczarowal, pieknie biegl. pomijajac momenty kiedy chcial szalec :)

gratuluje sukcesow! wszystkim[/QUOTE]

Tak, to był Igor :) Dziękujemy :)

Posted

Ja właśnie dotarłam...

BIS dla Ruskiego Czarnego
II- nie pamiętam..
III - West
IV - Borzoj

BIS Baby bodajże dla Basseta

BOG I - Welsh Corgi Cardigan - Dorota Bardotkowa jeszcze raz brawo !!!!!!!
BOG VI - Rhodesian
BOG VII - Clumber

Póki co więcej grzechów nie pamiętam...

Posted

[quote name='panienkabubu']Gratulacje! Ale na grupie to chyba tylko 4 miejsca są?

Moja Bostonka - NOVINKA Rojber FCI - CWC, CACIB, Zwycięzca :)[/QUOTE]

ale jak do ścisłego finału sędzia bierze 5 psów z czego 4 idą na lokaty to ten piąty jest piąty na grupie :)

Posted

PodajLape.pl napisał(a):

zapomniała dodać:
GRATULACJE dla zwyciezców i wszystkich zadowolonych wystawców i hodowców

Posted

Moja Magia Terrierkowo - ocena doskonała, lokata 1, CWC, res.CACIB. :)

Marchewkowy, fotki wysłane. Na forum może jutro coś wstawię lub dopiero jak wrócę z urlopu.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Wróciłam, wystawiana przeze mnie Sznaucerka INKA COFFEE Mandragora V1, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA
A ja z Ofciem lokata IV na MP.

Zuzka - brawo i za sznaucerka i za MP:)

macsow1 napisał(a):
moje psy:
pekińczyk- livanda verdasco astarte gold- CWC, CACIB, BOB, BEST OF GROUP IX 2 :)
lhasa apso-Magic of elegance azurowa amhara- CWC, CACIB, BOB, BEST OF GROUP IX 5 :)

z wyników które pamiętam:
BOG II 1- czarny ruski
BOG IV 1-jamnik stand. szorstki
BOG VII 1-wyzel niemiecki kr.
BIG IX 1-pudel miniaturowy, 2-pekińczyk livanda verdasco astarte gold, 3-shih tzu- ashley tscho coca bast, 4-mops

BEST IN SHOW JUNIOR dla przepięknego shih tzu
!!!!GENIALNY GUSTAW Astarte Gold!!!!!

Brawo!!!

panienkabubu napisał(a):

Moja Bostonka - NOVINKA Rojber FCI - CWC, CACIB, Zwycięzca :)

Superowo!
Będziecie w Ch.?

dancingqueen napisał(a):
My też się pochwalmy. :D
Sobota:
Niedziela:
Na Młodym Prezenterze DANCING QUEEN Lastug ( cocker spaniel angielski ) 1 lokata :)

No, proszę, jakie sukcesy!

Shetanka napisał(a):
BLACK&WHITE Milthon Bohemia (Syriusz) - doskonała, I lokata, CWC, Najlepszy pies w rasie, CACiB, BOB :D

Chyba się juz przyzwyczaiłaś do takich super wyników, co?

Bura napisał(a):

A co do naszych wyników to nasz Mł Ch Pl, Mł Ch Ukr Volzhskiy Talisman EGOR wystawiany w klasie pośredniej zdobył dosk, CWC, CACIB. ZW, BOB. Co mnie dość dziwi bo był nieznośny. Jak to Igor :evil_lol:

Diabełek - nie daibełek, ale coś w Igorku musi być, bo zwraca uwagę sędziów:) Brawo!!!

Marchewkowy napisał(a):
Ja z moim prywatnym Prinsiastym futrem
1 lokata, ocena doskonała, CWC, CACIB i Zwycięzca :D
Może komuś wpadł pod obiektyw mój briard? :)

Gratulacje, Mercheweczko:)

katik napisał(a):
Moja Magia Terrierkowo - ocena doskonała, lokata 1, CWC, res.CACIB. :)
Marchewkowy, fotki wysłane. Na forum może jutro coś wstawię lub dopiero jak wrócę z urlopu.

Nonono, pięknie!

Pzdr.

Posted

to ja tez sie pochwalę, a co! :loveu:

wystawialam 3 grzywki z mojej hodowli (dwa mojej własności) i tak oto wyglądają wyniki:

najmłodsze pociechy powygrywały klasy szczeniąt :multi:

COOKIE MONSTER Gattaca - WO I/2, BOB Puppy i dostał się do finału BIS PUPPY :loveu:
DORIS DAY Gattaca - WO I/4 i w porównaniu przegrała z Cookiem :eviltong:

w kl.pośredniej biegał 18-nasto miesięczny Mł.Ch.Pl, Mł.Zw.Kl BRUNO BANANI Gattaca i wybiegał sobie ocenę doskonałą I/4, CWC i res.CACIB :laola: to już jego drugie CWC, teraz odstęp czasu i kończymy :cool1:

i fotki - COOKIE

BRUNO

fotek DORIS nie mam :placz:

Posted

maga18 napisał(a):
to ja tez sie pochwalę, a co! :loveu:
wystawialam 3 grzywki z mojej hodowli (dwa mojej własności) i tak oto wyglądają wyniki:
najmłodsze pociechy powygrywały klasy szczeniąt :multi:
COOKIE MONSTER Gattaca - WO I/2, BOB Puppy i dostał się do finału BIS PUPPY :loveu:
DORIS DAY Gattaca - WO I/4 i w porównaniu przegrała z Cookiem :eviltong:
w kl.pośredniej biegał 18-nasto miesięczny Mł.Ch.Pl, Mł.Zw.Kl BRUNO BANANI Gattaca i wybiegał sobie ocenę doskonałą I/4, CWC i res.CACIB :laola: to już jego drugie CWC, teraz odstęp czasu i kończymy :cool1:

Piękne wyniki naszych "dzieci" zawsze ciesza najbardziej, prawda?
Gratulacje!

pzdr.

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Ja z moim prywatnym Prinsiastym futrem
1 lokata, ocena doskonała, CWC, CACIB i Zwycięzca :D
Może komuś wpadł pod obiektyw mój briard? :)

NOOOO gratulacje:)

Prośba! Jak ma ktoś fotki wilczaków, to proszę na [email protected] ...... dobrze???