WeronikaM Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [QUOTE]Rogz[/QUOTE] jakieś konkretny model ??? :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Czy wie ktoś gdzie można kupić takie gładkie tasiemki? Nie wiem jak się nazywają, ale są takie cieniutkie i wąskie ( mi zależy na 10 - 12 mm) co do koloru to czerwony, żółty i zielony. U mnie w pasmanterii nie ma tych kolorów. Planuję kupić młodej jakieś szersze obroże, bo 2.5 cm to jednak dla nas za mało jest. Myślałam o EzyDogu i Pitmanie. Wyszło, że będę chciała niebieskiego Ezy i Czarnego pitmana z żółtym napisem Rastafara i na niego przyszyję te tasiemki. Quote
Kateczka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 a na allegro patrzyłaś...jak czegoś nie ma w sklepie to zawsze jest na all ;) tylko przesyłka dochodzi... a Rogz poza moimi wymarzonymi niedostępnymi nigdzie liskami funky retro ...to taki [url]http://www.as.wroclaw.pl/index.php?products=product&prod_id=217[/url] w sumie znalazłam funki rexa...ale 40mm 50-80 cm...Taniowi 54 starcza w zupełności i nie wiem czy nie będzie to głupio wyglądac jak podwójnie wokół szyi będzie miał obwiniętą...no i szerokość... Quote
Onomato-Peja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kateczka - problem w tym, ze ja nie wiem jak się te tasiemki nazywają Quote
gops Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Kateczka']a na allegro patrzyłaś...jak czegoś nie ma w sklepie to zawsze jest na all ;) tylko przesyłka dochodzi... a Rogz poza moimi wymarzonymi niedostępnymi nigdzie liskami funky retro ...to taki [url]http://www.as.wroclaw.pl/index.php?products=product&prod_id=217[/url] w sumie znalazłam funki rexa...ale 40mm 50-80 cm...Taniowi 54 starcza w zupełności i nie wiem czy nie będzie to głupio wyglądac jak podwójnie wokół szyi będzie miał obwiniętą...no i szerokość...[/QUOTE] nieeee dla mnie 4cm na takim psie to stanowczo za duzo jesli chodiz o rogza, bo jets on masywny bardzo ja zamoiwlam smycz rogza czerowna z nitka i zwykla linowa pzrepinana :) Quote
chi23 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja, kurde mam zakaz kupowania smyczy i obroży :( Chciałabym kupić jakiegoś rogza, bo Gabi nigdy nie miała... Quote
gops Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='chi23']Ja, kurde mam zakaz kupowania smyczy i obroży :( Chciałabym kupić jakiegoś rogza, bo Gabi nigdy nie miała...[/QUOTE] wiec jaki masz problem ? idziesz do zoologa i kupujesz,ale kupujac karme z neta bierzesz rogza i mowisz ze gratis ;D sparwdzony sposob myslisz ze tu komus nikt nie truje w domu ze tyle maja rzeczy ? mi rodzice, komus tam maz :) tak bedzie zawsze Quote
chi23 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Tylko że ja nigdy nie kupuję karmy w necie, bo jeszcze się za przesyłkę płaci a w zoologu naszym są tylko takie niefirmowe taśmówki :( Ja dużo rzezczy dla psa nie mam: 1 obrożę i 1 smycz, to znaczy jeszcze nie dawno były 2 obroże ale jedna była taka stara i obrzydliwa że po prostu ja wywaliłam;) Quote
MakeBelieve Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 jeju, to powiedz ze wygralas w konkursie :] Quote
Talia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Mi też mama truje ;P Dlatego zawsze sobie wymyślam z jakiej okazji :D Niedługo Tinka będzie u mnie 4 lata i chcę jej kupić obroże Pitmana ;) Quote
chi23 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Jutro pójdę do zoologicznego "po przysmaki" :diabloti: Co prawda nie ma tam rogzów ale może coś fajnego znajdę;) Quote
gops Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Talia']Mi też mama truje ;P Dlatego zawsze sobie wymyślam z jakiej okazji :D Niedługo Tinka będzie u mnie 4 lata i chcę jej kupić obroże Pitmana ;)[/QUOTE] 'mi juz zabraklo okazji a w gratisy przestali wierzyc po 5 obrozy hehe ale pitman to dobry wybor ;D Quote
chi23 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Vini.']Wiesz, ew. ja mam fajne rzeczy ;p[/QUOTE] Ale nie chcesz żebym zapłaciła przy odbiorze:eviltong: Quote
MakeBelieve Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 chi23 a czemu przelewem nie mozesz?;p Quote
chi23 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Vini.']chi23 a czemu przelewem nie mozesz?;p[/QUOTE] Nie wiem, jakoś tak wolę przy odbiorze Quote
MakeBelieve Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Napisz na PW co bys chciala, moze sie dogadamy ;] A tak zeby nie robic zbytniego OT będę miała smycz czarną i obróżkę niebieską od Marty :) Quote
Kateczka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 mi tez facet truje...ale pracuję ...mecze się wiec mi się coś nalezy i mojemu psu też :P osobiście jestem tylko i wyłącznie za kupowaniem karmy przez internet....zarówno dla psa jak i dla kotów :) o wiele wiele taniej....allegro...zwierzakowo albo zooplus....ale ostatnio znalazłam też parę innych tanich sklepów przy okzaji poszukiwania rogza ;) Hunter np nie dość, ze był przeceniony to jeszcze miałam 10 procent rabatu za większe zakupy :) Quote
Jami Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja zawszę mamie mówię prawde xd Za kaganiec mnie okrzyczała ale zbytnio się nie przejmuję :lol: Powiedz, że w konkursie wygrałaś albo chociaż że wygrałaś jakiś rabat i że obroża droga a tak to masz za grosze a jest super jakości ;p Quote
konikowa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Mi trują siostry i mama;P Ale się przyzwyczaiłam, kupuję za swoje i mogę robić co chcę;) A w ogóle to przyszły do mnie Lupinki:D Quote
Kateczka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 to jestem tu chyba najstarsza:evil_lol: Quote
Lucky. Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='konikowa']Mi trują siostry i mama;P Ale się przyzwyczaiłam, kupuję za swoje i mogę robić co chcę;) A w ogóle to przyszły do mnie Lupinki:D[/QUOTE] Fotki, fotki ! Na mnie też krzycząi i juz mi w żadne bajki nie wierzą :P Quote
Unbelievable Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Kateczka']mi tez facet truje...ale pracuję ...mecze się wiec mi się coś nalezy i mojemu psu też :P osobiście jestem tylko i wyłącznie za kupowaniem karmy przez internet....zarówno dla psa jak i dla kotów :) o wiele wiele taniej....allegro...zwierzakowo albo zooplus....ale ostatnio znalazłam też parę innych tanich sklepów przy okzaji poszukiwania rogza ;) Hunter np nie dość, ze był przeceniony to jeszcze miałam 10 procent rabatu za większe zakupy :)[/QUOTE] tylko niektórzy nie mają psów które zjadają 10kg karmy miesięcznie, a 3 :evil_lol: jeżeli zamawiam przez internet to koło 6kg, co starcza na dwa miesiące i się zbytnio nie opłaca ;) ja zamawiam tylko dla różnorodności, bo mam wybredniaka Quote
chi23 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Też mam wybredniaczkę i starcza jej 1kg Royal Canin na mięsiąc więc mnie się też nie opłaca. Konikowa-dawaj fotki! Quote
Recommended Posts