Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pinesk@
My mamy z eko skórką, pies biega właśnie po krzaczorach, kilka razy kąpał się w nich w morzu i jak na razie wytrzymuje wszystkie szaleństwa Lastiego :)

Posted

[quote name='AjdaTola']Czy ma ktoś z Was do zbycia komplet ferplast ergoconfort (smycz plus obroża), lub obroże z Wozy 43cm?[/QUOTE]

Ja mam smycz + szelki (M).

Posted

[quote name='Naklejka']Szele super! Marta, dzięki!
Zabawka też się spodobała :)
Ale ludzie na ulicy się na nas patrzeli :D Paczkę rozpakowałam jak u weta byłam, hehe :)[/QUOTE]

Zdjęcia, zdjęciaaa :D

Posted

Mam pytanie, czy obroża Muscat MacLeather 25mm na zatrzask wytrzyma dosyć częste mocne szarpnięcia? :) Ogólem, czy jest wytrzymała? :)
edit: I czy farbuje sierść? ;)

Posted

A mnie się podoba bardzo ta smyczka
[img]http://p.animalia.pl/img/produkty/zoomy/zolux/466260g.jpg[/img]
z Zoolux.
Powiedzcie mi, czy jest wytrzymała? Nada się dla Augie? Pies ze zrywami strachowymi xD

Posted

[quote name='monika15']Mam pytanie, czy obroża Muscat MacLeather 25mm na zatrzask wytrzyma dosyć częste mocne szarpnięcia? :) Ogólem, czy jest wytrzymała? :)
edit: I czy farbuje sierść? ;)[/QUOTE]
odp. na pyt. 1. Myślę, że tak, ale nie mam psa który mocno szarpie.

odp. na pyt. 2. nie wiem, mam czarnego psa.

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]fajne te wzorki ale szkoda, że małe.[/COLOR][/QUOTE]
Mi się też bardzo podobają, tylko, że właśnie nie ma większych rozmiarów:/
Ezy Dog na bazarku;) Rozmiar L:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206618-Bazar-ciuchowo-kosmeyczno-biżu-pso-)-na-Opcia-i-Mielec-do10.05.-do-22.00[/URL]

Posted

[quote name='Chantell']są szersze też.
Przynajmniej w zoo widziałam porządne[/QUOTE]

Właśnie szukam w necie, Trixie ma ten wzór ale chyba tylko pomarańczowy(tylko taki mi się udało w necie wyszukać) a niebieski jest ładniejszy.

Posted

Po raz pierwszy i ostatni skusiłam sie na rogzy.Po 3 miesiącach wychodzą nitki,są wytarte,wyglądają poprostu niechlujnie.Natomiast red dingo po roku-pies pływał w nich w morzu,w jeziorze,były upaćkane od błota,piachu,wytarzał się w nich w kupie konika i wyglądają jak nowe-nic nie wyłazi,jestem baaardzo zadowolona.Teraz chcę jeszcze dobić rogzyi pewnie za pół roku pojadą do schroniska:roll: