Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chantell']Smallpati- czemu się nie sprawdza? coś się z nią dzieje?[/QUOTE]
traci kolor od slonca i bardzo latwo sie mechaci
mamy taka pomaranczowa ale oszczedzamy ja poporstu i sie trzyma dobrze :)

Posted

Ja kupiłam na wystawie miękką i lekką jako że nie było pomarańczowej z nitką i... już żałuję. Obroża założona może z 10 razy i już się mechaci, a podkreślę, że mój pies naprawdę nie niszczy sprzętu, nie chodzi po krzakach etc... :roll:

Posted

przez to że jest taka miękka, robią się supełki, wystarczy że ją położę do szuflady, wyciągam i już są supły, które zresztą nie tak prosto rozwiązać kiedy taśma jest taka miękka (z tym że ja mam eSke, podobno eMki są ciut twardsze, ale nie mam zamiaru już nic zamawiac z tej serii) :shake: oprócz tego zmechaciła mi się bardzo, mam kilka innych smyczy rogza z innych serii i z nimi się nic nie stało, a ta wygląda jakbym ją wycierała papierem ściernym :razz: Jeśli chodzi o użwyanie na spacerach to tez fajna nie jest, w ręce źle mi się ją trzyma. Po za tym jest bardzo lekka, mój pies nie ciągnie ale potrafi wyciągnąc głowę przez obroże, więc nigdy nie wiem czy mam jeszcze psa na smyczy czy już nie :evil_lol: ale ogólnie nie jetsem z niej zadowolona, a to jedyny produkt rogza (a mam tego sporo) który się nie sprawdził

Posted

[quote name='chi23']Ja też się wyleczyłam:):) i jestem z tego bardzo zadowolona:):) A obrożo-holicy co kupujecie na Święta???[/QUOTE]
Miałam Sabie kupić Lupine, ale nie wiem moze w styczniu to zrobię.
Dla Benka chyba Lupinke też jakaś wezmę, bo on chodzi praktycznie ciągle w tej samej obrozy - RD :loveu:

Posted

[quote name='chi23']Gops o ile się nie mylę Twojej kolekcji jeszcze nie widzieliśmy....;)[/QUOTE]
moja kolekcja jest ruchoma ;D
ciagle cos znika i sie pojawia
jak dojdzie nowy komplet i pitman to wstawie wszystko razem :)

Posted

[url]http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/ezy.jpg[/url]
Wygląda super!
mówią, że czerwony na czarnym oklepany, a mi sie i tak bardzo takie zestawienie podoba :eviltong:

Posted

[quote name='Marta_Ares']szersze obroze duzo ladniej na niej wygladaja ;) :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Ja sie jeszcze nie moge przyzwyczaić, ale na pewno jest jej wygodniej. Ezydog ma takie fajne miękkie podszycie.

[quote name='Iza.'][url]http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/ezy.jpg[/url]
Wygląda super!
mówią, że czerwony na czarnym oklepany, a mi sie i tak bardzo takie zestawienie podoba :eviltong:[/QUOTE]
Mnie też zawsze wydawało się, że czerwona obroża to takie nudne, wszyscy mają, nieoryginalne... ale coś zawsze mnie ciągnęło do czerwonego. Ta obrożą, jest czerwona z przypadku, bo nie było fioletowej... ale teraz ciesze sie że tak wyszło.

Posted

No ślicznie! A jak z kółeczkiem, nie za małe?
No i na przylegającej sierści zupełnie inaczej ta obroża wygląda :)

Marleyowi też pasuje! Super kontrast :loveu:

Posted

[quote name='anetta']No ślicznie! A jak z kółeczkiem, nie za małe?
No i na przylegającej sierści zupełnie inaczej ta obroża wygląda :)

Marleyowi też pasuje! Super kontrast :loveu:[/QUOTE]
Nie, kółko akurat tylko grube strasznie i nie każdy karabinek pasuje, ale spoko, to też da sie jakoś załatwić.