Ana04 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [img]http://img7.imageshack.us/img7/5013/ana1p.jpg[/img] Ja od Taks mam z takim odblaskiem. ;) Quote
Diora Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='jo_ann']Piekne. A mozecie mi powiedziec, z ilu warstw sklada sie obroza? /tzn ile warstw jest zszytych ze soba i czy to jest sztywne/[/QUOTE] Teoretycznie z 3 warstw - czarna tasma od spodu, potem jest odblask i fioletowa taśma. Mój egzemplarz nie jest sztywny. Taki umiarkowany ;) Quote
konikowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Darianna - ale to szelki i to tylko do samochodu;) W podróż do Francji napewno nie wybrałabym się bez odpowiedniego zabezpieczenia, a nie mam możliwości dać psa do klatki, bo za mało auto. Swoją drogą czekam na 2 obroże od Taks:P i kaganiec;) Quote
jo_ann Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Czyli -w tym pasku-zacisku-poczworna? Marta-Twoje obrozki z tasmy rurowej tej kolorowej z czarnymi brzegami fajnie sie nosza, ale tasma zaczyna sie wysnuwac spod nitu /nie wiem, jak to sie nazywa, to cos metalowego, co wykancza dziurke w obrozy/ w dziurce, na ktora jest zapinana i ktora pewnie mocniej pracuje przez to ;) wiec nie polecam kontynuacji tego patentu z ta tasma :) Quote
kasia_1982 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ja mam taka sama jak Diora, i czekam na kolejną - trochę inną - powinna być bardziej miękka bo na innej czarnej taśmie [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/1421/kasia1982.jpg[/IMG] Quote
Diora Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Tak, w pasku- zacisku jest poczwórna i tam jest naprawdę sztywna. Cała obroża jest OK pod tym względem Quote
Marta_Ares Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='jo_ann']Czyli -w tym pasku-zacisku-poczworna? Marta-Twoje obrozki z tasmy rurowej tej kolorowej z czarnymi brzegami fajnie sie nosza, ale tasma zaczyna sie wysnuwac spod nitu /nie wiem, jak to sie nazywa, to cos metalowego, co wykancza dziurke w obrozy/ w dziurce, na ktora jest zapinana i ktora pewnie mocniej pracuje przez to ;) wiec nie polecam kontynuacji tego patentu z ta tasma :)[/QUOTE] dziewczyny mają w szelkach taką samą taśmę i nic sie chyba nie dzieje :) jak coś wychodzi to przypal, zeby dalej sie nie siepało ;) Quote
kasia_1982 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='jo_ann']Czyli -w tym pasku-zacisku-poczworna? Marta-Twoje obrozki z tasmy rurowej tej kolorowej z czarnymi brzegami fajnie sie nosza, ale tasma zaczyna sie wysnuwac spod nitu /nie wiem, jak to sie nazywa, to cos metalowego, co wykancza dziurke w obrozy/ w dziurce, na ktora jest zapinana i ktora pewnie mocniej pracuje przez to ;) wiec nie polecam kontynuacji tego patentu z ta tasma :)[/QUOTE] ja mam tak samo ;( zaraz przypale te nitki i zobacze jak to bedzie wyglądać Quote
konikowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jo_ann - ja też tak mam. To kółeczko prawie całe wyłazi i jeszcze koniec obroży się pruje... A w obróżce byłam zaledwie 4 razy na spacerze. Quote
Ewa&Duffel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Zamawiał ktoś z was coś w Wozie ? Ile czekaliście na przesyłkę ? Quote
Agnes Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 To ja jeszcze ad dziurek w obrozach/szelkach - mam kilka obrozy i szelki od Tz Marty - tylko w szelkach w jednej dziurce odpalo od wew "kolko" To w niczym nie przeszkadza. Mam tez obroze od innej osoby i stalo sie to samo. Mam tez paski do spodni z takimi dziurkami i tez tak sie dzieje - ja akurat jestem tego swiadomo i problemu nie widze ;) Obroze zawsze biore grube co tez na pewno ma wplyw na wytrzymalosc dziurek. Quote
jo_ann Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Czy przeszkadza.. no troche przeszkadza, bo koleczko lada moment wypadnie i estetyka mi sie sypnie ;) a wysnuwac sie zaczelo po 3 dniach, wiec nie jest to kwestia zuzycia, a uzywania i tyle ;) Co do zaciskow Taks-za sztywne w takim razie ;) dzieki za info Quote
Agnes Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 To nie chodzi o zuzycie - a sprobuj podkleic pod to koleczko klejem typu super glu ;) Mam zacisk taks co prawda nie odblask i sztywne to to nie jest a niby z dwoch tasm szyte Quote
kasia_1982 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ja mam jedna obroze od Taks, waśnie odblaskową i jest sztywna - dla mnie nawet trochę za sztywna. Ale następna powinna być bardziej miękka. W obroży od Marty jedna dziurka mi się odkształciła - jest prawie kwadratowa - ale wiedziałam że tak się może stać - tak samo jak w paskach od spodni. Nie przeszkadza to w użytkowaniu, tylko estetyka troszę spadła (na psie tego nie widać) I dalej jestem zachwycona tymi wyrobami ;) Quote
gops Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Zamawiał ktoś z was coś w Wozie ? Ile czekaliście na przesyłkę ?[/QUOTE] jesli na zamowienie robia a nie to co maja na sklepie to tydzien ja czekalam dokladnie 5 dni Quote
Unbelievable Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 a nam poszło kółeczko w smyczy- to znaczy, że już czas na nową :diabloti: dingo, 17zł, przetrwała bez uszkodzeń jakieś 1,5 roku ;) Quote
Ewa&Duffel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='gops']jesli na zamowienie robia a nie to co maja na sklepie to tydzien ja czekalam dokladnie 5 dni[/QUOTE] No własnie na zamowienie, ale jeszcze dzis pisala do mnie pani upewnic sie o kolor obrozy, wiec przed weekendem nie ma szans dojsc... dzieki za odpowiedz ;) Quote
Molli Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='jo_ann']Kto ma obroze z odblaskiem od Taks? przyznac sie!! /gdzie widzialam fioletowa u kogos..:razz:/[/QUOTE] [IMG]http://img22.imageshack.us/img22/5224/1009474n.jpg[/IMG] [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/2592/1009475.jpg[/IMG] [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/3234/1009483.jpg[/IMG] [IMG]http://http://img443.imageshack.us/img443/3234/1009483.jpg[/IMG] Quote
Ewa&Duffel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Fiolecik ładny, ale czekam na zdjęcie w różu :diabloti: Quote
Justa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Unbelievable']a nam poszło kółeczko w smyczy- to znaczy, że już czas na nową :diabloti: dingo, 17zł, przetrwała bez uszkodzeń jakieś 1,5 roku ;)[/QUOTE] Ja już 2 lata mam rogzową przepinaną którą kupiłam za 40zł i nic jej nie jest :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Justa']Ja już 2 lata mam rogzową przepinaną którą kupiłam za 40zł i nic jej nie jest :diabloti:[/QUOTE] ja właśnie się czaję na rogzową, tylko nie wiem jaką ;) no i nie ma szans za 40zł :placz: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Talia']I tak masz dobrze, bo Szczurek niewielki.[/QUOTE] ale ja wymagająca :evil_lol: Quote
Talia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Phi :p To już inna sprawa. Ps:Wam też tak dogo zamula? Quote
gops Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Talia']Phi :p To już inna sprawa. Ps:Wam też tak dogo zamula?[/QUOTE] starsznie zmaula ;/ ja nadal czekam na 3 obroze z 3rd pole ;D jakby ktos mial cos taniego w siensie smycz,obroze to prosze o pw chetnie kupie do schroniska Quote
Recommended Posts