Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Aleksandrossa napisał:

Zamówię u Weeheei jak tylko ruszą :)

1 godzinę temu, Angi napisał:

Ja tez czekam na Weeheei!:D

A ja o niczym nie wiem :( Weeheei ???

Posted
6 minut temu, Niewyspana napisał:

Zależy, jakie to obroże :D
Jak z dużą regulacją, to może przerobić na szelki? Oryginalne będą :D

2 minuty temu, gops napisał:

Jak masz obroże z dużą regulacją to możesz z niej zrobić przód do norwegów :p reszta pasków może być bez tasiemki i podszycia aby pasowała kolorem. 

Niestety norwegów nie cierpię, a do innych szelek te obroże się nie nadają. No nic, albo je sprzedam, albo schowam do piwnicy i będą czekać...:D

Posted
2 minuty temu, Clavia napisał:

Niestety norwegów nie cierpię, a do innych szelek te obroże się nie nadają. No nic, albo je sprzedam, albo schowam do piwnicy i będą czekać...:D

To pokaż je chociaż, może coś komuś wpadnie jeszcze do głowy :D

Posted
19 minut temu, Niewyspana napisał:

To pokaż je chociaż, może coś komuś wpadnie jeszcze do głowy :D

Ciężko mi się z nimi rozstawać :P na razie są schowane w kartonie bo się przeprowadzam. Ale po przeprowadzce coś wystawie ;)

Posted

Czy jakby temat zamówienia z luxus4dogs powrócił to byliby chętni? :) Nie ukrywam, że oferta skierowana przede wszystkim do Warszawiaków, ale jeśli komuś bardzo zależy to ew. mogę dalej wysłać.

Posted
5 minut temu, Dogha napisał:

Czy jakby temat zamówienia z luxus4dogs powrócił to byliby chętni? :) Nie ukrywam, że oferta skierowana przede wszystkim do Warszawiaków, ale jeśli komuś bardzo zależy to ew. mogę dalej wysłać.

a w tym miesiącu czy w przyszłym?

Posted
20 minut temu, Dogha napisał:

Może ja bym coś dla pudlowych zobaczyła i spokojnie, odebrałabym w Wawie ;)

Posted
Godzinę temu, Clavia napisał:

http://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_2016_03/IMG_8635male.jpg.c02a37aed4c2558d88f9386cb2aeaf5c.jpg

A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell.

Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D

Juliusy nadal w planach, czekam na przypływ niepotrzebnej gotówki.

Macie pomysł, jak pozbyć się niepotrzebnych obroży? Chodzi mi o to, że właściwie nie używam obroży, bo tą damę wszystko wyciera i ma łysy placek na szyi. No ale te obroże są takie ŁADNE :( i szkoda mi sprzedać :P potrzebuję dobrej wymówki dla mojego sumienia :))

Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P 

Posted

Raczej teraz, ale po prostu chciałybyśmy dozbierać do wysyłki za 6 euro, brakuje jeszcze 37 euro ;) Więc w sumie jednych szelek Hurtty i jakiejś pierdoły. Jak będzie to tylko jakaś pierdoła to już nie będzie problemu.

Posted
9 minut temu, lucky23 napisał:

Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P 

Jakby to chciala zrobic, to zapewne nie pytalaby sie tutaj ;D

Posted
9 minut temu, lucky23 napisał:

Tak serio to nie oddam. Nie te ;) Ale spokojnie, te "gorsze" obroże już oddałam ;)

Posted
7 godzin temu, gops napisał:

Tu można się również zawieść :) miałam oryginalny HS z curoganu i brudził... 

To moją też pewnie będzie brudził bo ją wszystkie łancuszki i okucia brudza ;p

Posted
2 godziny temu, Clavia napisał:

A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell.

Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D

Pię-knie!:) Zanim przeczytałam, po samym zdjęciu pomyślałam, że to OMP. Super jej pasują

Co do norwegów - ja też nie mogłam się do takich szelek przekonać, ale z potrzeby (przy 25m lince guardy się trochę przekręcały, bo to już jednak ciężar) uszyłam, podszyłam pianką, dorobiłam obręcz żeby mi się nie wyślizgiwał, bo w zwykłych norwegach to kwestia jednego ruchu i teraz zakładam nawet na zwykłe spacery, tak się nam ich fajnie używa:)

Posted
O 8.03.2016o21:18, Dogha napisał:

Raczej teraz, ale po prostu chciałybyśmy dozbierać do wysyłki za 6 euro, brakuje jeszcze 37 euro ;) Więc w sumie jednych szelek Hurtty i jakiejś pierdoły. Jak będzie to tylko jakaś pierdoła to już nie będzie problemu.

W przyszłym miesiącu bym była bardzo chętna, w tym trochę kiepsko

Posted
16 godzin temu, Agathee napisał:

W przyszłym miesiącu bym była bardzo chętna, w tym trochę kiepsko

Ja na poczatku kwietnia/koniec marca z checia bym się podpiela :P niestety moj mozg Nie daje rady z niemieckim ahaha