nadira Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 2 godziny temu, Aleksandrossa napisał: Zamówię u Weeheei jak tylko ruszą :) 1 godzinę temu, Angi napisał: Ja tez czekam na Weeheei!:D A ja o niczym nie wiem :( Weeheei ??? Quote
Clavia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 6 minut temu, Niewyspana napisał: Zależy, jakie to obroże :D Jak z dużą regulacją, to może przerobić na szelki? Oryginalne będą :D 2 minuty temu, gops napisał: Jak masz obroże z dużą regulacją to możesz z niej zrobić przód do norwegów :p reszta pasków może być bez tasiemki i podszycia aby pasowała kolorem. Niestety norwegów nie cierpię, a do innych szelek te obroże się nie nadają. No nic, albo je sprzedam, albo schowam do piwnicy i będą czekać...:D Quote
Niewyspana Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 4 minuty temu, nadira napisał: A ja o niczym nie wiem :( Weeheei ??? Nowa firma - https://www.facebook.com/weeheefordogs/?fref=ts :P 1 Quote
Niewyspana Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 2 minuty temu, Clavia napisał: Niestety norwegów nie cierpię, a do innych szelek te obroże się nie nadają. No nic, albo je sprzedam, albo schowam do piwnicy i będą czekać...:D To pokaż je chociaż, może coś komuś wpadnie jeszcze do głowy :D Quote
Clavia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 19 minut temu, Niewyspana napisał: To pokaż je chociaż, może coś komuś wpadnie jeszcze do głowy :D Ciężko mi się z nimi rozstawać :P na razie są schowane w kartonie bo się przeprowadzam. Ale po przeprowadzce coś wystawie ;) Quote
Dogha Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Czy jakby temat zamówienia z luxus4dogs powrócił to byliby chętni? :) Nie ukrywam, że oferta skierowana przede wszystkim do Warszawiaków, ale jeśli komuś bardzo zależy to ew. mogę dalej wysłać. Quote
Clavia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 5 minut temu, Dogha napisał: Czy jakby temat zamówienia z luxus4dogs powrócił to byliby chętni? :) Nie ukrywam, że oferta skierowana przede wszystkim do Warszawiaków, ale jeśli komuś bardzo zależy to ew. mogę dalej wysłać. a w tym miesiącu czy w przyszłym? Quote
angineuuka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ja! :P Ale ja dopiero pod koniec marca chce zamawiac * jak ogarne jezyk * ;) Quote
Aleksandrossa Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 20 minut temu, Dogha napisał: Czy jakby temat zamówienia z luxus4dogs powrócił to byliby chętni? :) Nie ukrywam, że oferta skierowana przede wszystkim do Warszawiaków, ale jeśli komuś bardzo zależy to ew. mogę dalej wysłać. Może ja bym coś dla pudlowych zobaczyła i spokojnie, odebrałabym w Wawie ;) Quote
lucky23 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Godzinę temu, Clavia napisał: http://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_2016_03/IMG_8635male.jpg.c02a37aed4c2558d88f9386cb2aeaf5c.jpg A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell. Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D Juliusy nadal w planach, czekam na przypływ niepotrzebnej gotówki. Macie pomysł, jak pozbyć się niepotrzebnych obroży? Chodzi mi o to, że właściwie nie używam obroży, bo tą damę wszystko wyciera i ma łysy placek na szyi. No ale te obroże są takie ŁADNE :( i szkoda mi sprzedać :P potrzebuję dobrej wymówki dla mojego sumienia :)) Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P Quote
Dogha Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Raczej teraz, ale po prostu chciałybyśmy dozbierać do wysyłki za 6 euro, brakuje jeszcze 37 euro ;) Więc w sumie jednych szelek Hurtty i jakiejś pierdoły. Jak będzie to tylko jakaś pierdoła to już nie będzie problemu. Quote
angineuuka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 9 minut temu, lucky23 napisał: Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P Jakby to chciala zrobic, to zapewne nie pytalaby sie tutaj ;D Quote
Clavia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 9 minut temu, lucky23 napisał: Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P Tak serio to nie oddam. Nie te ;) Ale spokojnie, te "gorsze" obroże już oddałam ;) Quote
Milena9 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 7 godzin temu, gops napisał: Tu można się również zawieść :) miałam oryginalny HS z curoganu i brudził... To moją też pewnie będzie brudził bo ją wszystkie łancuszki i okucia brudza ;p Quote
Hill. Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 2 godziny temu, Clavia napisał: A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell. Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D Pię-knie!:) Zanim przeczytałam, po samym zdjęciu pomyślałam, że to OMP. Super jej pasują Co do norwegów - ja też nie mogłam się do takich szelek przekonać, ale z potrzeby (przy 25m lince guardy się trochę przekręcały, bo to już jednak ciężar) uszyłam, podszyłam pianką, dorobiłam obręcz żeby mi się nie wyślizgiwał, bo w zwykłych norwegach to kwestia jednego ruchu i teraz zakładam nawet na zwykłe spacery, tak się nam ich fajnie używa:) Quote
lucky23 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 58 minut temu, Clavia napisał: Tak serio to nie oddam. Nie te ;) Ale spokojnie, te "gorsze" obroże już oddałam ;) Skąd to znam :D Quote
angineuuka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Mhm, wiem ze nie ten temat, a do lata daleko... Kamizelki chlodzace, warto? Quote
Dioranne Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 O, podpinam się do pytania Angi, bom też ciekawa jak się kamizelki spisują. :) Quote
Aga*Lis Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Lis ma derkę chłodzącą z hurtty i jestem zadowolona. Nie męczy się tak szybko, lepiej znosi upały, ale derka szybko wysycha. Quote
brjagata Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 O 8.03.2016o21:18, Dogha napisał: Raczej teraz, ale po prostu chciałybyśmy dozbierać do wysyłki za 6 euro, brakuje jeszcze 37 euro ;) Więc w sumie jednych szelek Hurtty i jakiejś pierdoły. Jak będzie to tylko jakaś pierdoła to już nie będzie problemu. W przyszłym miesiącu bym była bardzo chętna, w tym trochę kiepsko Quote
REVOLUTION Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Jakie smyczy polecacie z firm handmade, chodzi mi o raczej ciemną smycz, przepinaną ok.2 m:) Quote
Milena9 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 59 minut temu, Peaceofmind napisał: Jakie smyczy polecacie z firm handmade, chodzi mi o raczej ciemną smycz, przepinaną ok.2 m:) Pawsitive ma fajne Quote
angineuuka Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 16 godzin temu, Agathee napisał: W przyszłym miesiącu bym była bardzo chętna, w tym trochę kiepsko Ja na poczatku kwietnia/koniec marca z checia bym się podpiela :P niestety moj mozg Nie daje rady z niemieckim ahaha Quote
Dogha Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 ej, obsługa tego sklepu nie jest trudna xD EzyDogi przyszły, za małe, mimo, że suka w całkowicie dolnej granicy rozmiaru :( Quote
Recommended Posts