Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oo, musze obejrzeć :)

PS:Może tu znajdziesz: [URL]http://dingo.com.pl/oferta.php[/URL] :cool3:

PS2:A mi się z kolcami co poniektóre obroże podobują...;)

Posted

[quote name='Bewarka'] PS:Może tu znajdziesz: [URL]http://dingo.com.pl/oferta.php[/URL] :cool3:[/quote]
O i nawet jest tutaj link do fragmentu tego programu.
Spojrzę sobie na ich ofertę dokladnie.

Posted

[B][COLOR=green]Witam.[/COLOR][/B]

[COLOR=green][B]Przypominam o Regulaminie Forum:[/B][/COLOR]

[B]5. POSTY[/B]

a) [B]Zabrania się pisania postów o treści:[/B]
- obraźliwej
- niecenzuralnej
- niezgodnej z prawem
- [B]stanowiących reklamę[/B], ofertę matrymonialną, [B]oraz ofertę kupna–sprzedaży – nie dotyczy ofert znajdujących się w dziale Bazarek.[/B]

[B][COLOR=green]Pozdrawiam.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Magda25'] goszczono w fabryce akcesoriów DINGO.Powiem wam, że jestem w lekkim szoku.Nie wiedziałam że Dingo robi obroże i smycze z cyrkoniami.. Firma ta zawsze kojarzyła mi sie z tandetnymi obrożami i smyczami z taśmy lub skóry. A tutaj miłe zaskoczenie, wszystko elegancko szyte, wykrawane, pakowane.
[/QUOTE]
Bo dingo jeżeli chodzi o skóre to jedna z najlepszych firm polskich (wg mnie of kors) ;)

[quote] Moja suka jest energiczna, biegając w takiej obroży zabiłaby nie jednego yoraska[/quote]
Eee tam jakbym takie suczy założyła to już nie bałabym się o yorki... sama bym zwiewała gdzie pieprz rośnie:evil_lol: Przy mojej niezdarze słabo by było:evil_lol:

Posted

[quote name='Kiłi']Bo dingo jeżeli chodzi o skóre to jedna z najlepszych firm polskich (wg mnie of kors) ;)[/QUOTE]
A ja Ci powiem że WOZA wg mnie robi lepsze akcesoria, a co za tym idzie, droższe. :cool1:
Z ciekawości, przejde sie do sklepu i obadam DINGO, może faktycznie nie jest takie złe.

Posted

[quote name='Kiłi']Bo dingo jeżeli chodzi o skóre to jedna z najlepszych firm polskich (wg mnie of kors) ;)[/QUOTE]

dingo?? przeciez maja jedne z tanszych wyrobow, dostepne w prawie kazdym sklepie zoo - bardzo kiepskie to to, nie przypomina skory zdecydowanie:shake:

chyba ze piszesz o jakiejs serii dingo exclusive;)

Posted

[quote name='Agnes']dingo?? przeciez maja jedne z tanszych wyrobow, dostepne w prawie kazdym sklepie zoo - bardzo kiepskie to to, nie przypomina skory zdecydowanie:shake:

chyba ze piszesz o jakiejs serii dingo exclusive;)[/QUOTE]

a widziałaś dingo natłuszczane? do mojego miasta przyjeżdżają ludzie na jakieś konkursy psów polujących, z włoch, grecji itp. i zawsze u mojej cioci(która ma dingo) zaopatrują się w te natłuszcane akcesoria bo u siebie takich nie mają! a to o czymś świadczy ;)

Posted

Jak dla mnie Dingo ma beznadziejne wyroby, mieliśmy skorzaną obrożę i strasznie farbowała psu sierść. Jak chciałam kupić smycz i macałam w sklepie skórzaną Dingo, to była tak sztywna, że można się było pokaleczyć.
Wg Woza ma duzo lepsze wyroby, teraz mamy skorzana smycz wlasnie z Wozy, nie dosc, ze o wiele tansza byla, to jest miekka, lekka i bardzo wytrzymala.

Posted

A ja Wam napisałam takiego długiego posta i kurde wcięło:evil_lol:
My dingo kupujemy od 13-14 (jak nie dłużej) lat i jeszcze nie było z nimi problemów, smycze na początek są lekko twardawe, ale potem miękną. Nigdy żadna smycz się nie zerwała zawsze się sprawdzały, raz karabińczyk poszedł na mrozie. Obroże też bardzo fajne jak dla mnie, chociaż te dla małych psów szybko się zużywają. Co do farbowania to było tak z czerwonymi psy (a białe były) miały czerwone szyje, dlatego lepiej kupować skóre niefarbowaną. Samiec miał fajową obroże z dingo:
[IMG]http://images27.fotosik.pl/78/341b706b6f30583e.jpg[/IMG]

Ostatnio suczy zamówiłam zestaw ze skóry natłuszczanej (ponoć lepsza od zwykłej) i jest super, mały pies za to dostał mini smyczke 2m i obróżke - smyczka na początku była twardawa, ale zmiękła.

Posted

[quote name='Unbelievable']a widziałaś dingo natłuszczane?[/QUOTE]

totez zapytalam czy chodzi o tego pospolitego dingo czy o jakas lepsza wersje - ta pierwsza, bardziej znana jest beznadziejna i nie jest to skora a pseudoskora...

ale pisane ogolnie o firmie dingo, ze jest dobra - no zgodzic sie z tym nie moge;)

edit: zerknelam na szybko na strone dingo i to co jest tam sie nijak ma do sklepow w mojej okolicy. Z reguly jest to wersja standard - mialam obroze, naturalna, kiepska jakosc, fakt nie byla az tak twarda jak na poczatku, ale bardzo niefajnie wygladala po jakims czasie. Pewnie za te pieniadze nie ma oczekiwac cudow ;) Tak czy siak chetnie bym pomacala cos lepszego, ale nie wiem gdzie mozna takie dostac

Posted

[quote name='Agnes']totez zapytalam czy chodzi o tego pospolitego dingo czy o jakas lepsza wersje - ta pierwsza, bardziej znana jest beznadziejna i nie jest to skora a pseudoskora...

ale pisane ogolnie o firmie dingo, ze jest dobra - no zgodzic sie z tym nie moge;)

edit: zerknelam na szybko na strone dingo i to co jest tam sie nijak ma do sklepow w mojej okolicy. Z reguly jest to wersja standard - mialam obroze, naturalna, kiepska jakosc, fakt nie byla az tak twarda jak na poczatku, ale bardzo niefajnie wygladala po jakims czasie. Pewnie za te pieniadze nie ma oczekiwac cudow ;) Tak czy siak chetnie bym pomacala cos lepszego, ale nie wiem gdzie mozna takie dostac[/QUOTE]

ogólnie powiedzieć że jest dobra rzeczywiście nie można : P

ja też miałam obrożę naturalną 1cm, długość 35cm dla szczeniako-szczura, pomijając to że ją zjadł bo mu na to pozwoliłam:evil_lol: (znudziła mi się i brzydko wyglądała :roll: trzeba było nową kupić :diabloti:) to nie trzymała się zbyt dobrze, po paru miesiącach była powyginana i nijaka;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']obroza z Krakvetu

wogóle te materiałowe ferplasta z tym podszyciem tez sa bardzo fajne, macałam kiedys w sklepie:evil_lol:
[URL]http://www.krakvet.pl/images/ferplast/ferplast_daytona_css.jpg[/URL]

ja mam dwie takie obroże i smycz!!!Bardzo sobie chwalę:loveu:

Posted

[quote name='ariss'][quote name='Marta_Ares']obroza z Krakvetu

wogóle te materiałowe ferplasta z tym podszyciem tez sa bardzo fajne, macałam kiedys w sklepie:evil_lol:
[URL]http://www.krakvet.pl/images/ferplast/ferplast_daytona_css.jpg[/URL]

ja mam dwie takie obroże i smycz!!!Bardzo sobie chwalę:loveu:[/QUOTE]Fajne są tylko bez regulacji:cool1:

Posted

[quote name='jo_ann']fajne te obroze... ale...

Ariss, jak suka Ci sie wzmocnila:crazyeye: super:)[/QUOTE]

a gdzie Ty ją widziałaś:crazyeye:nio to jeszcze dziecko ma 2 latka dopiero;)

Posted

[quote name='jo_ann']na zdjeciach :evil_lol: zmiana na plus :)[/QUOTE]

błahahaha...nio porawiła się trochę;)

sorka za OFF:diabloti:

kiedy wejdą nowe rogzy:mad: