nenya Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Bardzo chętnie kupiłabym dwie smyczę, ale trochę się boję, że skończę jak Illusion :/ Szczególnie, że piszę czas oczekiwania 20 dni, a rzekomo mają przyjść do 7 :/ Quote
Victoria Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 kurcze a ja nie dostałam żadnego mejla, nie wiem też co z moją zareklamowaną smyczą.. Quote
Illusion Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 A ja chyba się skuszę haha. Trzymam podglądowo 3 obroże w koszyczku, mój zdrowy rozsądek podpowiada mi, żebym jeszcze zastanowiła się czy na pewno ich wszystkich potrzebuję. Quote
angineuuka Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 A ja chyba się skuszę haha. Trzymam podglądowo 3 obroże w koszyczku, mój zdrowy rozsądek podpowiada mi, żebym jeszcze zastanowiła się czy na pewno ich wszystkich potrzebuję. Potrzebujesz tylko dwóch! :D Quote
Illusion Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Ej no weź, bo właśnie zastanawiałam się czy nie zaprzestać na 2, ale boję się, że jak zrezygnuję z tej trzeciej to potem będę tego żałować. Czysto teoretycznie gdybym jednak nie chciała jej zostawić, to mogłabym sprzedać. Quote
Illusion Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Myślę nad zwykłą pomarańczową, Sea Glass i mam dylemat czy brać biedronki. Quote
nenya Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 A ja chyba się skuszę haha. Trzymam podglądowo 3 obroże w koszyczku, mój zdrowy rozsądek podpowiada mi, żebym jeszcze zastanowiła się czy na pewno ich wszystkich potrzebuję. a nie boisz się? Bo ja mam trochę pietra;P Quote
angineuuka Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 a nie boisz się? Bo ja mam trochę pietra;P Raz się żyje! :D Quote
nenya Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Raz się żyje! :D hahaha jak będę wyznawała tę zasadę, to już niedługo nie będę miała za co :D:D:D Quote
Illusion Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Raz się żyje! :D No właśnie, poza tym coś mi się wydaje, że możliwość kupienia Lupine u nas może się więcej nie powtórzyć, a nie chce mi się cackać ze sprowadzaniem tego zza granicy szczerze mówiąc :/. Brać te biedronki? xD Quote
Pepper-oni Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Brać, brać, śliczne są. Ja myślę nad jelly roll albo wet paint i nie umiem się zdecydować. Quote
rashelek Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Ja się tylko zastanawiam, jak oni chcą zorganizować tą sieć sprzedaży. Wydaje mi się, że już w tych mailach o rewolucji powinni napisać, że produkty będą teraz dostępne tu, tu i tu a nie dopiero zachęcać sklepy do współpracy. No i ciekawe, jak będzie rozwiązana sprawa dostaw - czy sklepy współpracujące będą otrzymywały produkty od nich, czyli raz na kwartał czy może będą miały możliwość zamówienia, kiedy wystąpią braki i szybkiej dostawy? Quote
Illusion Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Poszło, teraz módlmy się, żeby wszystko było w porządku :D. Ja się tylko zastanawiam, jak oni chcą zorganizować tą sieć sprzedaży. Wydaje mi się, że już w tych mailach o rewolucji powinni napisać, że produkty będą teraz dostępne tu, tu i tu a nie dopiero zachęcać sklepy do współpracy. No i ciekawe, jak będzie rozwiązana sprawa dostaw - czy sklepy współpracujące będą otrzymywały produkty od nich, czyli raz na kwartał czy może będą miały możliwość zamówienia, kiedy wystąpią braki i szybkiej dostawy? Też mi się tak zdaje, że jakoś tak dziwnie się za to zabierają. W ogóle ciekawa jestem dlaczego w futrzakowie i prodogu zniknęły swego czasu lupine. Quote
Pepper-oni Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Według was przy częstym używaniu kompletu szybciej zniszczy się obroża czy smycz? Quote
nadira Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 W sumie od psa to też zależy. Zakładając, że piesek nie niszczy obróż, to zdecydowanie szybciej niszczeją smycze Quote
Clavia Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ja do biegania luzem mam obroże biothane, która jest niezniszczalna, a do zwykłych spacerów mam szelki albo ładniejsze obroże i zdecydowanie szybciej zużywa się smycz w takim wypadku Quote
Pepper-oni Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Dziękuję, ja zawsze starałam się dobierać akcesoria tak żeby dwie obroże do jednej smyczy pasowały. Jednak wychodzi na to że nie ma to sensu. Quote
Daredevil Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Mi się smycze nie niszczą xD Oprócz tego, że tracą kolor to nic się z nimi nie dzieje. No w jednej po iluś latach wyrobił się karabińczyk ^^ Natomiast obróżek mam sporo więcej na zmianę i niszczą się dużo bardziej. No i brudzą się szybciej niż smycz więc częściej lądują w praniu co też im nie pomaga. A mój pies niszczycielski nie jest - w dodatku trzyma się z daleka od wody ^^ No i obroża jest na psie podczas spaceru 100% czasu natomiast smycz nie. Quote
nadira Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 To w naszym przypadku odwrotnie- pies też ma cały czas podczas spaceru obrożę na sobie i ona po prostu sobie tam jest i zero śladów zużycia. Za to ze smyczą "dzieją się różne rzeczy"- jest zwijana, czasem się poplącze, związywana, nie raz rzucona tu i ówdzie ;) Żadna z naszych smyczy nie jest zużyta czy zepsuta, po prostu widać, że używana. Mój kolega za to ma tą samą smycz przez całe życie psa (ok.5lat) i wygląda prawie jak nówka, za to obroże musi zmieniać co jakiś czas, bo pies uwielbia się tarzać, ocierać o krzaczyska i inne drzewa, uwielbia wodę. Po paru miesiącach jego obroże są w opłakanym stanie :D Wychodzi na to, że u każdego może to wyglądać trochę inaczej ;) Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Lupine tak mnie lubi, ze wyslalo mi dwa mejle. :P a jedynie co zdarzylam to zalozyc konto :p Quote
XdamianX Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Angi, mi też dwa :D Jutro pewnie też przyjdzie, że "Już ostatni dzień rewolucji" Quote
Recommended Posts