Kocurkotka Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 no czerwony bardzo! ale teram zastanawiam się czy nie kupić ful kompletu czyli - obroża szelki i smycz dla obu to w tedy te różowe i zielone każda miała by to samo ale inny kolor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leokadia Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Kurczę, musze opuścić ten wątek, bo za bardzo kusi :D Myślę o norwegach od Kudłatego, już mam upatrzony wzorek , a trzeba czekac do wypłaty :( Do tego poczwarzynie przydałoby się już kupić jakąś porządniejszą obrożę.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Bowskie te owce!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carey Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Czerwone owce są genialne. Czy KudłatyArt jest łatwy w praniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Kocurkotka- absolutnie zdecydowanie czerwone na pewno na pewno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Nie myślałam że kiedykolwiek to napiszę ale- uff, całe szczęście że nic nie potrzebuję bo wszystkiego nadmiar :D Kocur- czerwone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Może ktoś wie ile się czeka na szelki norweskie z superdoga ? ew. czy jest jakaś firma lub gotowiec gdzie wyślą mi szelki w ciągu 2-3 dni ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurkotka Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Nie myślałam że kiedykolwiek to napiszę ale- uff, całe szczęście że nic nie potrzebuję bo wszystkiego nadmiar :D Kocur- czerwone! czerwone będą wglądać bosko! ale potrzebne mi są i obroża i szelki dla obu i jak już to i smycz i myślę nad tymi bliźniaczymi dla obu lasek :D choć te czerwone ! kuszą bo na białej będą boskie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Bierz czerwone! :D Najwyżej będą różne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katasza1 Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Chce zamówić chłopakom obroże hurtty. Jeden ma 31 cm drugi 35 cm w szyji. Jaki rozmiar wziąć? ( klamra) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper-oni Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Czy ma ktoś może obroże lub smycz z serii Rogz rope? Kusi mnie zwłaszcza smycz ale nie wiem jak duże są karabińczyki w rozm M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzior_ka Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 czy jest jakiś sposób na kontakr z prodogiem żeby odpisali? pisałąm przez formularz na stronie i zero odzewu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper-oni Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 czy jest jakiś sposób na kontakr z prodogiem żeby odpisali? pisałąm przez formularz na stronie i zero odzewu Niestety u nich to ruletka z odpisywaniem. Trzeba się uzbroić w cierpliwość a i tak człowiek często odpowiedzi nie doczeka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niewyspana Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 czy jest jakiś sposób na kontakr z prodogiem żeby odpisali? pisałąm przez formularz na stronie i zero odzewu Polecam pisać przez Facebooka, może nie odpowiadają błyskawicznie, ale w miarę szybko, choć czasem trzeba się dopominać o odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzior_ka Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 faktycznie odpisali mi na facebooku dosc szybko:) choc i tak niewiele mi to dało bo średnio umieją sprecyzować czas oczekiwania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulaa. Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Nowy zakup, ciekawa jestem jak się sprawdzą ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carey Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Ale ten róż cudnie wygląda na Free. *.* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kesja Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Tyle czekania na powrót Kudłatego i w końcu można zamówić! :D Czekamy na obroże w świnki z pianką neonowo zieloną dla Ajry i dla buldożka przyjaciół :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenya Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 A my po semi nie potrafiliśmy się oprzeć pokusie, i wpadły nam do koszyka 2 x obróżki :P Ale za to minus przesyłka! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Nenya- jakie tym razem? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenya Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Nenya- jakie tym razem? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kesja Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Zdecydowanie przekonałam się do akcesoriów Rogza :D Przepiękny kolor! Świetnie wygląda :D nenya, piękne :D jak wrażenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w deszczu rosnę Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Nowy zakup, ciekawa jestem jak się sprawdzą ;) piękny stwór! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w deszczu rosnę Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 jakie cuda ♥ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w deszczu rosnę Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Zdecydowanie przekonałam się do akcesoriów Rogza :D ja też lubię ten ich turkus :) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fd/he/bcf6/t4aucPWbekEfOLI2SB.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts