Adriana. Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 My mamy L. Nie mierzyłam szelek, ale na psa są dobre czyli wymiary się zgadzaj. W porównaniu do innych sledów te według mnie są najładniejsze :). Quote
Marta_Ares Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Adzia123']My mamy L. Nie mierzyłam szelek, ale na psa są dobre czyli wymiary się zgadzaj. W porównaniu do innych sledów te według mnie są najładniejsze :).[/QUOTE] Ok dziękuje, czyli chyba dla nas jednak Mka, zmierzyłam go lepiej teraz i powinno być ok (szyja 42cm,a klata ok 63cm), wyglądają super :loveu: Quote
lucky23 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Czy ktoś wie może gdzie kupię piankę / sportową siateczkę w różnych kolorach? Quote
Squ Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='Adzia123']Nasze szelki Na razie tylko zdjęcie z przodu, bo nie udało mi się temu wiercipięcie zrobić zdjęcia kiedy spoi ładnie bokiem. Muszę zatrudnić kogoś do pomocy kto mi go ustawi i skupi na sobie ;). Tutaj niezbyt to widać, ale szelki są czarno-pomarańczowe, mają bardzo fajny neonowy kolorek który jednak ładnie wygląda na podpalanej sierści Kemita :). Stresowałam się, że będą miały za mały otwór na głowę, ale chyba są dobre. Kiedy Kermit w nich ciągnie to dobrze się układają, gdyby były niżej na szyi to opadałyby na barki. Patrząc na nie z przodu myślicie, że dobrze układają się na szyi? Nigdy nie miałam sledów więc nie wiem jak dokładnie powinno być.[/QUOTE] Zrób zdjęcie z boku i jak ciągnie, żeby sprawdzić jak wtedy się układają ;) Fajnie, że trafiłaś z rozmiarem :) Mnie się niestety nie udało, ale na whippeta ciężko dobrać coś szytego fabrycznie. Teraz mam ZeroDC Short i jest ok, choć i tak obwód szyi mógłby być mniejszy, ale psu jest wygodnie, więc je zostawiłam :) Quote
Rosiczka Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='rashelek']Ja pytałam :D Pomogło tak jak dziewczyny pisały trochę go przeczesać. A do tego po wypraniu rzeczy płukałam smycz w płynie do płukania i wracał do stanu mięciutkiego. Ale taki futerkowy to już nie będzie :<[/QUOTE] Żeby minky był futerkowy tot trzeba nie używać płynu do płukania. Bo ma on tendencje do zbijania "włosa" minky. Przy praniu w delikatnym proszku etc, minky jest wciąż miękki, a nawet go szczotkować nie trzeba :) Quote
Adriana. Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='Marta_Ares']Ok dziękuje, czyli chyba dla nas jednak Mka, zmierzyłam go lepiej teraz i powinno być ok (szyja 42cm,a klata ok 63cm), wyglądają super :loveu:[/QUOTE] Mój ma szyję 44 cm, klatę 70 cm i długość 60 cm. Czyli dla was L będzie za duża. Quote
Pawss Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='Squ']Zrób zdjęcie z boku i jak ciągnie, żeby sprawdzić jak wtedy się układają ;) Fajnie, że trafiłaś z rozmiarem :) Mnie się niestety nie udało, ale na whippeta ciężko dobrać coś szytego fabrycznie. Teraz mam ZeroDC Short i jest ok, choć i tak obwód szyi mógłby być mniejszy, ale psu jest wygodnie, więc je zostawiłam :)[/QUOTE] A wstawiłabyś zdjęcie swojego psa w ZeroDC Short? Chciałabym zobaczyć jak wyglądają na psie ;) Quote
lucky23 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Halo! Czy nikt nie wie jak owa siateczka się nazywa? Quote
lucky23 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='Kasi i Lena']Siatka albo tkanina dystansowa?[/QUOTE] Szukałam, nic.. Quote
Kasi i Lena Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Na allegro znalazłam tylko taką aukcję to chyba to. Kiedyś była i z kolorowymi. [url]http://allegro.pl/siatka-dystansowa-odziezowa-sportowa-dresowa-i4083533127.html[/url] Quote
lucky23 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Tot to ja widziałam.. :( Potrzebuje jakiś żywych.. Quote
Vailet Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) A próbowałas zapytac sie np Marty od ds albo jakiejs innej firmy ktora robi rzeczy z takimi siateczkami? Moze oni pomogą. Napisz do ohmydog odpisali mi bardzo szybko na emila wiec nie bedziesz dlugo czekac Edited March 29, 2014 by Vailet Quote
gops Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Z tego co wiem te kolorowe siateczki ściągane są spoza kraju . Quote
Kasi i Lena Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Na allegro była kiedyś aukcja z takimi kolorowymi siateczkami. wiem bo sama szukałam ale w końcu nie zdecydowałam się na zakup. A w sklepach z materiałami nie będzie? w stacjonarnych albo w sieci? Quote
lucky23 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Pisałam do Marty od Aresa, ale nie jest upoważniona do udzielania takich informacji.. Moja znajoma kupiła u siebie ponoć neonowa zieloną... A u mnie nie ma nawet taśm nośnych... Quote
rashelek Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Żadna firma Wam nie poda skąd ściąga swoje materiały ;) Choćby z tego względu, że możecie iść przedstawić te informacje konkurencji. Po niecałym tygodniu używania plecionych smyczy, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że są fenomenalne! Na początku co prawda są twarde i sztywne, teraz zaczynają się wyrabiać i coraz lepiej leżą w dłoni, zdecydowanie będą moimi ulubionymi :grins: Quote
lucky23 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Ale ja chcę wiedzieć nazwę to sobie poszukamm.. A szukałam już jako: Siatka kaletnicza Siatka dystansowa Siatka odzieżowa Siatka3d Siatka oddychajac Ale nic konkretnego.. Tylko czarne... Quote
lucky23 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Dobrze, wiem.. :( A drogie jest takie zamawianie spoza kraju? Quote
IZMADO Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='lucky23']Dobrze, wiem.. :( A drogie jest takie zamawianie spoza kraju?[/QUOTE] Tak :p A już na pewno nie opłaca się dla jednej obroży dla małego pieska... Chociaż. Kto bogatemu zabroni? :cool3: Quote
gops Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Kupiłam plecionke z DS , mam nadzieje że faktycznie jest taka fajna jak wszyscy mówią :) Kolory bez szału żeby do wszystkiego pasowało , jasny szary i ciemny . Quote
rashelek Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Uważasz, że jak pójdziesz do restauracji i poprosisz o przepis na jedno z ich dań, bo "Ty sobie zrobisz w domu", to Ci go podadzą? Zastanów się troche... :roll: Gops, nie przestrasz się na początku, bo są dosyć sztywne. Ja się obawiałam, że będą mnie ręce od niej bolały, ale bardzo szybko się wyrabiają i są super wygodne. Ciekawe, jakie będą po dłuższym użytkowaniu :) Quote
gops Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='rashelek'] Gops, nie przestrasz się na początku, bo są dosyć sztywne. Ja się obawiałam, że będą mnie ręce od niej bolały, ale bardzo szybko się wyrabiają i są super wygodne. Ciekawe, jakie będą po dłuższym użytkowaniu :)[/QUOTE] Chyba wrzuce na noc do płynu zmiękczającego poprostu , to ma być smycz głównie do roweru . [quote name='Vailet']a po ile w ds są te plecione smycze?[/QUOTE] Na allegro mają wystawione, 32zł chyba . Quote
Recommended Posts