Hill. Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='snuszkak']na szczęście jest możliwość zwrotu, więc jak masz blisko to możesz kupić rozmiar jaki wydaje się właściwy i w razie co zwrócić, ale w głębokim szoku jestem, że ktoś był tam z psami :) może pomału zacznie się u nas kultura zmieniać i będzie można z psami wchodzić[/QUOTE] Okazały się ok, więc na szczęście nie trzeba zwracać, bo do centrum to ja mam spory kawałek ;) Oj, mam nadzieję, że zacznie. Dziś jakaś pani się niezmiernie zdziwiła, że zbieram to co psiak zostawił na trawniku, więc chyba niestety w oczach niektórych, psiarze są odrębnym gatunkiem, który ma w naturze chamstwo i ogólny brak panowania nad swoimi zwierzakami. Quote
gops Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Unbelievable']na twojego to pewnie i błękitne by się znalazły :evil_lol: chociaż nie wiem, czy 70 nie byłyby dobre, musiałabyś przymierzyć ;) inaczej się na ttb układają po prostu[/QUOTE] Przez głowe by mu mogły nie przejść z tego co widzę , a klate ma małą tzn w porównaniu do barków więc lipa totalna nie wpasowałabym go raczej w żaden rozmiar a szkoda . Blękitne najładniejsze :lol: Quote
Kasi i Lena Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 To nie tylko w tkmaxx nie wolno. Do większości galerii handlowych w których jest zoologiczny nie można z psem:shake: Ciekawe czy na moją będzie dobra ta przednia obręcz czy się w niej utopi. Szkoda ze ona nieregulowana. Quote
Hill. Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='gops']Dobrze że nie kupiłam szelek ,chciałam kupić 70tki X ale mój ma barki 56cm więc jednak by nie wszedł .[/QUOTE] W 70 przednia obręcz ma ok. 54cm, to może jakoś by się ułożyły. Quote
gops Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Hill.']W 70 przednia obręcz ma ok. 54cm, to może jakoś by się ułożyły.[/QUOTE] No to w sumie idealnie :lol: Na zdjęciach tutaj wydaję się mała (na innych psach) . Quote
Unbelievable Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Kasi i Lena']To nie tylko w tkmaxx nie wolno. Do większości galerii handlowych w których jest zoologiczny nie można z psem:shake: Ciekawe czy na moją będzie dobra ta przednia obręcz czy się w niej utopi. Szkoda ze ona nieregulowana.[/QUOTE] mnie kiedyś pan ochroniarz chciał wyprosić, jak byłam w połowie drogi między drzwiami a zoologiem, czyli po jakieś 20m :grins: powiedziałam, że chyba żartuje i poszłam dalej. No bo co może mi zrobić ;) przymierzyłam suczy kaganiec, kupiłam i wyszłam już "nienękana" ;) Quote
Hill. Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='gops']No to w sumie idealnie :lol: Na zdjęciach tutaj wydaję się mała (na innych psach) .[/QUOTE] Zmierzyłam i tyle wyszło ;) Masz możliwość przymiarki w sklepie? [quote name='Unbelievable']mnie kiedyś pan ochroniarz chciał wyprosić, jak byłam w połowie drogi między drzwiami a zoologiem, czyli po jakieś 20m :grins: powiedziałam, że chyba żartuje i poszłam dalej. No bo co może mi zrobić ;) przymierzyłam suczy kaganiec, kupiłam i wyszłam już "nienękana" ;)[/QUOTE] Ja bym też chętnie z takim podejściem poszła, gorzej jakby jednak mnie stanowczo wyprosił, bo drugi raz już by mi się nie chciało tam telepać, za daleko :P Quote
Kasi i Lena Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Unbelievable']mnie kiedyś pan ochroniarz chciał wyprosić, jak byłam w połowie drogi między drzwiami a zoologiem, czyli po jakieś 20m :grins: powiedziałam, że chyba żartuje i poszłam dalej. No bo co może mi zrobić ;) przymierzyłam suczy kaganiec, kupiłam i wyszłam już "nienękana" ;)[/QUOTE] Chyba będę musiała też tak robić :) Wybudowali nam nową galerię i ma tam być zoologiczny :) Quote
rashelek Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Tak a'propos niewchodzenia z psem, to u nas w Kakadu w galerii jest promocja, że jak się wejdzie z psem to jest chyba 10% zniżki na zakupy. Ale ogólnie do Galerii z psem wejść nie można, więc niewiadomo co zrobić :lol: Ochroniarze wypraszają i drą japy strasznie. Ale wczoraj pana z takim wielkim amstaffem wpuścili, zupełnie nie wiem czemu :hmmmm: To widzę teraz wszyscy mają Hurttę :lol: Żeby były inne kolory, to też bym się skusiła... I lepsza rozmiarówka :P Quote
gops Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Hill.']Zmierzyłam i tyle wyszło ;) Masz możliwość przymiarki w sklepie? :P[/QUOTE] Nie mam sklepu u siebie :lol: Obroże kupiła mi osoba z dogo na moją prośbe . [quote name='rashelek']Tak a'propos niewchodzenia z psem, to u nas w Kakadu w galerii jest promocja, że jak się wejdzie z psem to jest chyba 10% zniżki na zakupy. Ale ogólnie do Galerii z psem wejść nie można, więc niewiadomo co zrobić :lol: Ochroniarze wypraszają i drą japy strasznie. Ale wczoraj pana z takim wielkim amstaffem wpuścili, zupełnie nie wiem czemu :hmmmm: :P[/QUOTE] Bali się podejść :evil_lol: Quote
drzalka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Marchewkowy']z jakiej firmy są takie kolorowe smyczki? Nie widziałam wcześniej. Dla Lenki róż i pomarańcz :D [/QUOTE] [quote name='gato'][B]drzalka[/B], skąd te smycze wytrzasnęłaś? :> W sensie jaki sklep.[/QUOTE] Smyczki ze sklepu Psygoda, Od dłuższego czasi się do nich przymierzam, podobno one są takie jak podgumwane Julius, tyle że kolorowe. Nie mam pojęcia jaka to firma. [URL]http://psygoda.pl/?what=kategoria&kategoria=16[/URL] Quote
omry Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ja już sobie spisałam wymiary Kurzynki na kartce i może jutro coś kupię :razz: Jeszcze wczoraj mówiłam, że wolę obroże z superdoga, ale za dużo się tu tych szelek naoglądałam, podobają mi się :lol: Quote
Hill. Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='gops']Nie mam sklepu u siebie :lol: Obroże kupiła mi osoba z dogo na moją prośbe . Bali się podejść :evil_lol:[/QUOTE] To szkoda - zawsze najlepiej zmierzyć jak są wątpliwości. Ale myślę, że gdyby Ci nie podpasowały to szybko znalazłby się chętny za taką cenę. [quote name='rashelek']Tak a'propos niewchodzenia z psem, to u nas w Kakadu w galerii jest promocja, że jak się wejdzie z psem to jest chyba 10% zniżki na zakupy. Ale ogólnie do Galerii z psem wejść nie można, więc niewiadomo co zrobić :lol: Ochroniarze wypraszają i drą japy strasznie. Ale wczoraj pana z takim wielkim amstaffem wpuścili, zupełnie nie wiem czemu :hmmmm: To widzę teraz wszyscy mają Hurttę :lol: Żeby były inne kolory, to też bym się skusiła... I lepsza rozmiarówka :P[/QUOTE] No tak, na Amstaffa strach drzeć mordę :P A to takie kochane psiny. Wejść nie można, trzeba wnosić! :D Fajnie z tą promocją. Quote
dance_macabre Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='omry']Ja już sobie spisałam wymiary Kurzynki na kartce i może jutro coś kupię :razz: Jeszcze wczoraj mówiłam, że wolę obroże z superdoga, ale za dużo się tu tych szelek naoglądałam, podobają mi się :lol:[/QUOTE] W szczecińskim widziałam nie raz małe pieski na rękach. a totalnie rozczulił mnie mopsik jadący w wózku sklepowym :) Kurcze tylko mi się te niebieskie nie podobają:hmmmm: Quote
Kasi i Lena Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Mi się najbardziej podobają różowe i niebieskie. Te mi się nie podobały ale spodobały mi się jak na dogo zaczęły się pojawiać zdjęcia psiaków w nich:). Całkiem ładnie się prezentują i kolor praktyczny. Quote
Unbelievable Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 mi do brumy totalnie nie pasują, ale przez jakość moglabym przełknąć :diabloti: za to dla Grama kolor idealny :) Quote
gops Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 A ja lubię czerwony na każdym psie , jeszcze nie widziałam by jakiemuś nie pasował :lol: Quote
Dioranne Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Wszystkich uzależnionych od kupowania nowych obróżek, szelek itd., lojalnie informuję iż na ProDogu jest przecena -30% między innymi na Rogzy, Lupine i EzyDogi. :cool3: Quote
lucky23 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='lucky23']Czy ktoś z was ma turkusową obróżkę z OhMyPet? Jak wygląda, jak się sprawda? Bardzo się brudzi ?[/QUOTE] Ponawiam pytanie! Quote
Olson Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='lucky23']Ponawiam pytanie![/QUOTE] za nękanie to już powinien być chyba BAN. :shake: Quote
Dioranne Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Olson']za nękanie to już powinien być chyba BAN. :shake:[/QUOTE] Nawet tego nie skomentuję... :shake: Quote
trabeska Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='lucky23']Czy ktoś z was ma turkusową obróżkę z OhMyPet? Jak wygląda, jak się sprawda? Bardzo się brudzi ?[/QUOTE] Hmm, wygląda pewnie jak turkusowa obroża :))) I jak chcesz sprawdzić czy się brudzi, to może ją po prostu kup? :roll: Ale fajne te hurtty, szkoda, że u mnie nie ma (chyba) [COLOR=#000000]TKMAXXa.[/COLOR] Quote
Dioranne Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Rozumiem, że [B]lucky[/B] chwilami przeginała z ilością pytań, ale w tym momencie pyta się o konkretny produkt. Sama też wolałabym się dowiedzieć, jak sprawuje się dany produkt, zanim bym go zakupiła. Pieniądze na drzewach nie rosną... :roll: Quote
lucky23 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ja już zakupiłam, tylko się pytam użytkowników którzy mają tą obróżkę, czy się szybko brudzi i niszczy czy nie, bo chcę wiedzieć czy będę tej obróżki używała tylko na spacery bez "brudu" czy przetrwa ekstremalne warunki :P Quote
Recommended Posts