Chantell Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 kurcze... muszę kupić i to biegiem jakąś obroże przeciwkleszczową :Roll: Augie już drugiego złapała ;/ Quote
Kateczka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 proponuję dodatkowo kropelki....jak jest duzo tego paskudztwa to sama obroza czasem nie daje rady...tym bardziej u mojego wielkoluda...pewnie mu obroża zasiegiem nie starcza do dupki :P Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 która taśma na szelki dla Aresa :) myślę o fiolotowej, zeby pod brzuchem byl pasek 4cm podszyty polarem, akurat na szelki do smaochodu :) a 4cm ma akurat 4 identyczna jak 2,5 :D [IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC01237.jpg[/IMG] [IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC01238.jpg[/IMG] Quote
Cieplutkaa. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 A mi ta zieleń najbardziej sie podoba i wg mnie swietnie pasuje do Aresa : ) Ale fiolet tez jest super;) Quote
vege* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 fiolet, albo zieleń, ale zieleń bardziej mi się rzuciła w oczy i bardziej przyciągnęła moją uwagę :lol: Quote
Migori Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Marta_Ares']ech a ja chciałam fiolet :P[/QUOTE] Haha to po co sie pytasz ? Quote
Ewa&Duffel Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Zielony ;) Ale Ares ma minę na tym zdjęciu :D Quote
Cieplutkaa. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jak chciałaś fiolet to bierz fiolet :) Ale wg mnie Ares najlepiej prezentuje się w zieleni : )) Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ech no chcialam sie upewnić czy mu ladnie bedzie we fiolecie :P Quote
Tepes Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [COLOR=Blue]Marta FIOLET :evil_lol: a my w sumie zrezygnowaliśmy z kupna szelek ezydoga bo w sumie tak po przemyśleniu to 100 zł piechotą nie chodzi... tak więc jak coś to pw:evil_lol: nowa z metkami[/COLOR] [img] http://i42.tinypic.com/2gsl6io.jpg[/img] Quote
vege* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Agu.']turkusowa! :D[/QUOTE] tam nie ma raczej turkusowej taśmy :evil_lol: Quote
Diora Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Kateczka']proponuję dodatkowo kropelki....jak jest duzo tego paskudztwa to sama obroza czasem nie daje rady...tym bardziej u mojego wielkoluda...pewnie mu obroża zasiegiem nie starcza do dupki :P[/QUOTE] No coś Ty... Żartujesz?? Przecież w ten sposób można zatruć psa. Na każdej obroży/kroplach przeciw insektom jest napisane żeby stosować tylko jedno zabezpiczenie. Quote
MakeBelieve Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 U mnie jakos nigdy nie bylo napisane, zeby stosowac tylko obroze. Ja mam obroze Beaphara i kropelki Fiprexa i niezawodne zabezpieczenie, pies ma juz to ponad rok jak nie dluzej i nie ma zadnych objawów, ze to szkodzi Quote
Diora Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 To przeczytaj uważnie opakowanie. Mądry Polak po szkodzie... Zapewniam Cię, że na Fiprexie jest jak wół zaznaczone. Ale co mi tam ;) Quote
gops Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 na fiprexie pisze zeby nie stosowac z niczym innym ja rowneiz go stosuje ale to nie ten temat! Quote
Kateczka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 mi wetka kazała......i również sobie chwale...mój rudy ma uczulenie na pchły...nie mogę pozwolić żeby jakaś chociaż przelotem o jego zadek zahaczyła...a sama obroża skuteczna nie jest...tylko nie pamiętam jakie kropelki zawsze daje Quote
MakeBelieve Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 gdzie to jest napisane? przejrzalam cale opakowanie i nic nie ma. no ale to nie ten temat ja jutro jade z dziewczynami na spacer, potem do zoologicznego... boje sie, zeby wyjsc tylko z 1 rogzem, a nie wiecej ;] Quote
Asia & Ginger Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [URL]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC00496.jpg[/URL] Marta świetne te Easy Walki! :cool3: Quote
Recommended Posts