Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Większe rozmiary zostały wyprzedane. Gotowe rzeczy są tutaj [url]http://www.activdog.pl/forsale/[/url]

Widzę, że już niektórych kolorów taśm nośnych nie ma. Szkoda wielka.

Posted

A co myślicie o guardach z furkidz? Teraz zobaczyłam, że je wprowadzili :) I kuszą...
Miałabym tylko dylemat czy wybrać wzór English man czy Irish man...

Posted

Kesja, szelki z bawełny jakoś do mnie nie przemawiają. Nie wiem jak taki materiał by się zachowywał po kontakcie z błotem? Jednak psiak w taką pogodę brudzi się od spodu.

Posted

AnIeLa, to fakt, nie pomyślałam o tym... Potrzebuje szelek na wyjazd z Ajrą na jachty, więc kontakt z wodą będą miały częsty.
Pisałam do Marty z ds o guardy ale na razie nie odpisuje, poczekam jeszcze i zobaczę co dalej :) Na razie się rozglądam :)

Posted

[quote name='Marchewkowy']liberty, czerwona tasma, pianka 13 albo 11 (jak myliscie ktora??) i nie wiem jaka nitka :/
a zamowilam juz rock na 2,5 cm, szara tasma, 25 cm turkusowa eko i nitki[/QUOTE]

liberty jest na prawdę cudna. :loveu: my mamy takie połączenie odkupione od Ewy Dufflowej.

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-8e8prcUcioM/UQFenQgmC6I/AAAAAAAABsY/wZ-73k4Xu3A/s640/obro%25C5%25BCa.jpg[/img]

A z gotowców AD biorę na pewno te aniołki na zielonej taśmie, z różowym polarkiem, i czekam na wycenę tych żółtych maczków.

Posted

Co powiecie o takich norwegach:
kalejdoskop na rudej taśmie 2,5cm, pianka 11 i nici 7(?)

Mam teraz taki mętlik w głowie... Stanowczo za dużo jest tych cudeniek :roll:

Posted

Kesja, marynarska albo piraci. :loveu: byłoby cudnie.

a nam ktoś właśnie zwinął żółte maki z przed nosa :angryy:

edit. no i właśnie dotarł do nas listonosz z Miauhauowymi obróżkami. są cudowne, jutro może zrobię zdjęcia.

Posted

[quote name='Olson']Kesja, marynarska albo piraci. :loveu: byłoby cudnie.

a nam ktoś właśnie zwinął żółte maki z przed nosa :angryy:

edit. no i właśnie dotarł do nas listonosz z Miauhauowymi obróżkami. są cudowne, jutro może zrobię zdjęcia.[/QUOTE]

To ja ale one chyba wrócą bo jednak biorę na zamówienie liberty :)) maczki by były na nas na styk i trochę się bałam :P

Dzięki za opinie dziewczyny ale jakie nitki? jasnoniebieskie? jakies jeszcze propozycje?

Posted

aaa, rozumiem. ;) a kiedy się pytałaś? bo ja koło 10 wysłałam pytanie i do teraz nie ma odpowiedzi... choć trochę się zastanawiam czy je brać, bo może jak AD "zmieni profil działalności" to będą produkować inne cudeńka i przecież też będzie można kupować. :diabloti:

Posted

[quote name='Olson']aaa, rozumiem. ;) a kiedy się pytałaś? bo ja koło 10 wysłałam pytanie i do teraz nie ma odpowiedzi... choć trochę się zastanawiam czy je brać, bo może jak AD "zmieni profil działalności" to będą produkować inne cudeńka i przecież też będzie można kupować. :diabloti:[/QUOTE]

Jakoś wcześniej pytałam o nie :) ale jednak moje psy by mialy to tak na styk że mogło by być jednak za małe. no właśnie też jestem ciekawa co się kryje za tą zmianą profilu, bo jak będą gotowe do kupienia to całkiem spoko :)

Dotarł do nas dziś Rogzik dla Abi :)

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-wbkt4rPMM4A/USN6-2p1avI/AAAAAAAANzA/ccIwa4Ec8lI/s600/DSC_0021.JPG[/IMG]

Posted

No tak, u nas też niby na styk, a poza tym Whisky nie chodzi w zatrzaskach... Muszę to jeszcze przemyśleć.

Moim zdaniem po prostu będą mieć 20 modeli standardowych w rozmiarach 20-30, 30-40, 40-50, 50-60 i koniec.

Posted

Ja p[odszycie z pianki bardzo polecam :) Wczoraj dotarły do mnie szeleczki z pianka i jest ona podobna do tej, którą Manmaty są podszyte, a nawet fajniejsza, bo mniej szorstka.

Posted

Jak by tego jeszcze było mało to z gadżeciaków do mnie odpisali, haha, już teraz totalnie nie wiem na co się zdecyduję :-D
Do gadżeciaków pisałam o norwegi z taśmy nośnej czerwonej o szerokości 3cm, na przedni pasek naszyta szara alkantara i czerwony napis f04 "Ajra" + serduszka po obu stronach napisu. Podszycie eco skórką szarą. I chyba je jednak zamówię. Spodziewałam się dużo większej ceny niż dostałam odpowiedź, więc jestem mile zaskoczona :)

Posted

[quote name='Kesja']Jak by tego jeszcze było mało to z gadżeciaków do mnie odpisali, haha, już teraz totalnie nie wiem na co się zdecyduję :-D
Do gadżeciaków pisałam o norwegi z taśmy nośnej czerwonej o szerokości 3cm, na przedni pasek naszyta szara alkantara i czerwony napis f04 "Ajra" + serduszka po obu stronach napisu. Podszycie eco skórką szarą. I chyba je jednak zamówię. Spodziewałam się dużo większej ceny niż dostałam odpowiedź, więc jestem mile zaskoczona :)[/QUOTE]

Kesja a na jaki obwod klatki zamawiasz? i jaka cena z ciekawości :)

Posted

[quote name='Voute']Szukam odpowiedniego typu szelek dla spaniela, do roweru, biegania i czegoś na kształt dogtrekkingu. Pies ciągnie, ale nie jakoś wybitnie mocno i trasy są krótkie. Fajnie by było, jakby szelki nadawały się też na zwykły spacer. Nie widzi mi się kupowanie sledów, głównie dlatego, że mam problem ze znalezieniem rozmiaru, poza tym pies nie ciągnie całą trasę i nie wiem, czy te szelki by się nie podwijały (nie miałam nigdy, więc może wymyślam). Myślałam nad guardami, bo ponoć do 'lekkiego' ciągnięcia się nadają, co myślicie? Strasznie podobają mi się ManMaty Merhi, o takie

[IMG]http://www.pelna-miska.pl/userdata/gfx/d2ea671d577916f616ea572f23ea8471.jpg[/IMG]

Miał ktoś coś takiego albo się orientuje czy się nadaje do w/w celów? Oczywiście chętnie rozważę inny typ szelek ;)[/QUOTE]

a nie wystarczylyby Ci zwykle guardy z ManMata?

Posted

[quote name='Marchewkowy']Kesja a na jaki obwod klatki zamawiasz? i jaka cena z ciekawości :)[/QUOTE]

ja też jestem ciekawa :)

AD odpisał, że obróżka w maczki wolna... ale niestety nie wezmę jej bo jest na zatrzask i boję się, że będzie za mała...