DomixX Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Angi'][URL]http://i1070.photobucket.com/albums/u485/domi926/Wakacje/P1320567.jpg[/URL] jaka to szerokość?[/QUOTE] To 3cm. ;) Quote
aganela Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='MakeBelieve']a dlaczego akurat skóra? :) większość będzie się szybko niszczyć i farbować psu sierść...[/QUOTE] Napisałam powyżej . [B]Bobryna[/B],obroża była podszyta filcem,ale tak jakby pofarbowała sierść na zewnątrz... myślałam o pitmanie w przyszłości...jest tam piękna czerwona skóra z serduszkami...ciekawe czy by może farbować?Bo cena dość spora.. [B]Domixx [/B]wg.mnie wygląda nawet ładnie na piesku,nie jest bardzo szeroka.. Quote
Demowata Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='necianeta89']Jak długo z reguły czekacie na AD?[/QUOTE] Ja czekałam tydzień. :shake: Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Demowata']2 i 4. :loveu:[/QUOTE] [quote name='DomixX'][B]Marta_Ares[/B] 3 albo 5 ;)[/QUOTE] [quote name='monika15'][B]Marta_Ares [/B]3 jest najładniejsza wg mnie :) 5 też fajna [/QUOTE] dzięki za pomoc :loveu: :loveu: obroża już wybrana i zamówiona. Od jutra w biedronce i lidlu akcesoria dla psów, głównie zabawki, smycze automatyczne (te smycze z biedronki u mnie w tamtym roku były po 2 tygodniach przecenione na 9,99zł :diabloti:) Quote
a_niusia Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ja specjalnie wczoraj pojechalam do lidla, bo myslalam, ze to od wczoraj. Quote
motyleqq Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 skąd Wy to wiecie? nie widzę reklam na stronach ani lidla ani biedronki Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 na stronie lidla jest, ale jakieś marne rzeczy, a na stronie biedronki nie chce mi się gazetka otworzyć Quote
a_niusia Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [url]http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-D9075C71-394CE14D/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=29413[/url] obczaj baze:))) Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 LIDL (na dole strony) [url]http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-AE0CFEE3-C700FD38/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=29413[/url] i biedronka(4-5strona) [url]http://gazetka.biedronka.pl/g80,specjalnie_dla_ciebie.html[/url] Quote
a_niusia Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ooo boze biedra jaka zapodala oferte. teraz juz wiem skad wszystkie stare babki maja te kolorowe smyczki automatyczne dla swoich pieskow. kurde kolo mnie nie ma biedry ani lidla, ale do lidla to czasem jezdze, bo to w sumie moj ulubiony bieda shop. Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 z lidla ciekawa może być ta wyciągana kaczka, ciekawe jak daleko lata (oglądałam kiedyś coś podobnego w zoologu, ale drogie było) Quote
drzalka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 W biedronce w tej chwili są te fajne pojemniki na karmę Curver 3 kg w szczeniaki i kotki. od 27 sierpnia mają być jeszcze inne zabawki, mnie zainteresowały te szarpaki pomarańczowe :) Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='drzalka']W biedronce w tej chwili są te fajne[B] pojemniki na karmę[/B] Curver 3 kg w szczeniaki i kotki. od 27 sierpnia mają być jeszcze inne zabawki, mnie zainteresowały te szarpaki pomarańczowe :)[/QUOTE] czekam właśnie na ich przecenę :diabloti: Quote
Lucky. Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 kuurcze, akurat cierpię na brak kasy :( kupiłabym maszynkę do strzyżenia i jakąś zabawkę... Quote
wilczy zew Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Marta_Ares']czekam właśnie na ich przecenę :diabloti:[/QUOTE] po ile są? Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='wilczy zew']po ile są?[/QUOTE] 4kg pudełka po 29zł, nie są mi pilnie potrzebne więc poczekam może będą jeszcze tańsze (często w biedronce jak im rzeczy nie zejdą to dają je później taniej) [url]http://fanbiedronki.pl/files/g/2_Promocje_2012.08.13_8.jpg[/url] Quote
Aleksa. Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Marta_Ares']z lidla ciekawa może być ta wyciągana kaczka, ciekawe jak daleko lata (oglądałam kiedyś coś podobnego w zoologu, ale drogie było)[/QUOTE] [url]http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-7FB54A62-799AF6C0/lidl_pl/hs.xsl/index_29424.htm[/url] o tej kaczce mówisz ? :p też jestem ciekawa Quote
kaskaSz Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Lucky.']kuurcze, akurat cierpię na brak kasy :( kupiłabym maszynkę do strzyżenia i jakąś zabawkę...[/QUOTE] maszynki nie kupuj, nie opłaca się. ja kilka lat temu kupiłam, pochodziła 5 min i padła... Quote
drzalka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Oo, a będą jeszcze przecenione ?, bo w moich okolicznych biedronkach już zostało po jednym lub dwa. Wahałam się żeby kupić i właśnie pojadę po niego. Boje że jak będę czekac to mi wykupią, a i tak sie opłaca bo na necie sa drązsze + przesyłka. Miałam kiedyś kupować ten 10 kg, ale stw że wezmę mniejszy najwyżej będę co 2 tyg przesypywać, ale zmieści mi się to szafki w kuchni :p Szkoda ze nie mają tych jeszcze mniejszych pojemników dla karmę dla kotów :) Quote
rashelek Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ooo to już widzę na osiedlu wysyp biedronkowych automatów :diabloti: Najlepsze są labki na takich smyczach mmm :loveu: Ale generalnie bez szału, w sumie przejdę się jutro i zobaczę na żywo, ale nic specjalnego nie widzę w tej gazetce. Quote
wilczy zew Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='kaskaSz']maszynki nie kupuj, nie opłaca się. ja kilka lat temu kupiłam, pochodziła 5 min i padła...[/QUOTE] to trzeba reklamować,w biedronce nie ma z tym problemu Quote
Kashdog Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Mnie też ten kurak zaintrygował, chyba będę musiała tam wpaść :lol: Quote
Naklejka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Jutro skoczę do biedronki i zobaczę te automaty, może kupię dla Arniego, powinno wytrzymać. Jeszcze automat dla Jetsana chcę kupić, ale on trochę kosztuje :roll: Jakby ktoś trafił na tanią flexi giant xl, to dajcie znać :eviltong: Maszynkę z lidla chciałam do schroniska, ale nie wiem czy warto... a może zwykłą ludzką kupić? Nie wiem czym to się różni :eviltong: Quote
Recommended Posts