Marchewkowy Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='murakami']Ale to nie była Ami Play chyba?;) Ciężka i gruba to ona na pewno nie jest, właśnie zadziwiająco lekka jak na tę szerokość.[/QUOTE] Na 100% Ami Play. o szerokości 3 cm, dla mnie totalnie nie wygodna. Taki [url]http://www.eko-pies.pl/pl/p/Smycz-P-dl.-150-cm/299[/url] Quote
Pestka Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='rashelek']AmiPlay ma 3 lata gwarancji ;) [B]Tylko skoro taśma w smyczy puściła, to może była nagryziona? Bo o takim przypadku jeszcze nie słyszałam, zazwyczaj karabińczyk się psuje albo odrywa..[/B].[/QUOTE] Taśma, i nie była nadgryziona, bo miała raptem 3 dni użytkowania tylko na spacerach ;) Kupiłam ją specjalnie dla nowego psa, który chodził na niej TYLKO na spacerach ;) No zresztą na nadgryzionej bym akurat tego psa nie prowadziła, bo bym się bała. Mówię o takiej wersji 3cm [URL]http://www.eko-pies.pl/pl/p/Smycz-PXR-przepinana-100-200-cm/311[/URL] Dla mnie była ona porzadna, przede wszystkim zwaracałam uwagę na karabińczyki, bo zazwyczaj jak mi sie psuła smycz to przy karabinkach, a tu są porządne. Pierwszy raz się spotkałam, że z tym, że poszła taśma :-o Quote
rashelek Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 No właśnie te smycze są grube, porządne, aż dziwne. Pisz do nich, skoro taśma była cała a pękła to muszą uznać gwarancję ;) Quote
necianeta89 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 A ja się nie potrafię zdecydować. Chce AD, z tasiemką nr 20, do tego 2,5 hm, czerwonego i żółta eko? By było 3 cm. Co o tym sądzicie? [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4998/87565632.jpg[/IMG] Albo hm... żółty podkład i czerwona eko? Bądź zupełnie co innego? hmmm Albo panianka? Już sama nie wiem. Quote
Yuveza Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [COLOR=#fff0f5][/COLOR]ja mam taką samą rozkiminkę z trampkami AD :evil_lol: Quote
Agnes Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 A moze zielona eko? zeby nie bylo tak pstrokato, za duzo kolorow wg mnie Quote
Talia Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Moim zdaniem też za pstrokato. Ja bym widziała ta tasiemkę np z ciemnozielonym podkładem i czerwona eko. ;) Quote
necianeta89 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Inaczej :diabloti: Mam brązowego psa, jemu dobrze w zieleniach, żółtych, pomarańczach, dziwnie wygląda w niebieskich :evil_lol: Quote
Agnes Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 A daj do tego zestawu jak napisalam wyzej zamiast zoltej eko to zielona, pod kolor tasiemki Quote
Voute Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='WHWT']Dzięki wszystkim za wypowiedź na temat szelek norweskich. A czy ktoś zakłada je psu do biegania przy rowerze? Nadają się do tego?[/QUOTE] A pies ciągnie czy biegnie na luźnej smyczy? Bo jak to drugie, to własciwie bez różnicy, a do ciągnięcia lepsze będą guardy. Muszę zamówić psu szelki z AD. Taśma + podszycie + nici ozdobne, podszycie takie limonkowe, jaki kolor taśmy? W ogóle nie mam pomysłu :roll: Quote
Demowata Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='necianeta89']A ja się nie potrafię zdecydować. Chce AD, z tasiemką nr 20, do tego 2,5 hm, czerwonego i żółta eko? By było 3 cm. Co o tym sądzicie? [url]http://img214.imageshack.us/img214/4998/87565632.jpg[/url] Albo hm... żółty podkład i czerwona eko? Bądź zupełnie co innego? hmmm Albo panianka? Już sama nie wiem.[/QUOTE] Moim zdaniem najlepiej jest, jak eko/polar/pianka jest w kolorze tła wzorku. Czyli wychodzi tutaj na to, że zielone. ;) [quote name='Voute']A pies ciągnie czy biegnie na luźnej smyczy? Bo jak to drugie, to własciwie bez różnicy, a do ciągnięcia lepsze będą guardy. Muszę zamówić psu szelki z AD. Taśma + podszycie + nici ozdobne, podszycie takie limonkowe, jaki kolor taśmy? W ogóle nie mam pomysłu [/QUOTE] Proponuj zielony. Zaglądnij do naszej galerii, albo stronę wcześniej tego wątku. Tam masz jasny zielony polar z zieloną taśmą. Quote
Voute Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Demowata']Proponuj zielony. Zaglądnij do naszej galerii, albo stronę wcześniej tego wątku. Tam masz jasny zielony polar z zieloną taśmą.[/QUOTE] No własnie mamy już sporo zielonych rzeczy ;) Rudemy w zielonym najlepiej, no ale nie mogę mieć wszystkiego w jednym kolorze :eviltong: Myślałam nad niebieskim, ale mojemu psu tak średnio w tym kolorze i nic innego nie umiem wymyślić :shake: Quote
AnIeLa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Voute']No własnie mamy już sporo zielonych rzeczy ;) Rudemy w zielonym najlepiej, no ale nie mogę mieć wszystkiego w jednym kolorze :eviltong: Myślałam nad niebieskim, ale mojemu psu tak średnio w tym kolorze i nic innego nie umiem wymyślić :shake:[/QUOTE] Może fiolet :) brąz też pasuje do rudego psa i do limonki. Quote
paulaa. Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Żółty, fiolet, pomarańcz (ostatnio odkryłam, że rudzielcowi w nim całkiem fajnie) z podszyciem limonkowym może też fajnie wyglądać czerwony. ;) Quote
Sylwia95 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Voute']A pies ciągnie czy biegnie na luźnej smyczy? Bo jak to drugie, to własciwie bez różnicy, a do ciągnięcia lepsze będą guardy. [/QUOTE] Ładnie biegnie obok mnie na luźnej smyczy. Czasem pociągnie, gdy zbliża się do nas jakiś burek wrogo nastawiony, albo jak spodoba mu się jakiś pies i koniecznie chce do niego podbiec ;) [quote name='Voute']No własnie mamy już sporo zielonych rzeczy ;) Rudemy w zielonym najlepiej, no ale nie mogę mieć wszystkiego w jednym kolorze :eviltong: Myślałam nad niebieskim, ale mojemu psu tak średnio w tym kolorze i nic innego nie umiem wymyślić :shake:[/QUOTE] Do rudego psa polecałabym kolor czerwony, żółty lub pomarańczowy ;) Quote
Milka__ Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 A orientujecie się może czy u DS albo AD jest możliwość podszycia szelek pianką? Quote
vege* Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Milka__']A orientujecie się może czy u DS albo AD jest możliwość podszycia szelek pianką?[/QUOTE] Jest możliwość nawet i rączki od smyczy, wiec szelek tym bardziej :-) Quote
Voute Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Wielkie dzięki za wszystkie podpowiedzi :) Chyba zdecyduję się na fiolet. Żółty trochę za jasny, czerwonego nie lubię :eviltong: Rozważę jeszcze pomarańczowy, ale przy takim brudasie bardziej chyba fiolet WHWT - to myślę, że będą ok :) Quote
Lonley Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Chciałam zapytać czy ktoś z was ma może obrożę Furkidz Active ? Wydają się fajne, ale czy w praktyce też takie są ? No i najważniejsze czy są wytrzymałe ? Quote
a_niusia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Rogz amphibian nareszcie uzywany zgodnie z przeznaczeniam-czekal na to pol roku:))) [IMG]http://img843.imageshack.us/img843/3524/p1040402t.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts