AnIeLa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Ewa&Duffel'] Dlaczego ? Moim zdaniem bardzo ładnie na jasnym psie wyglądają ;)[/QUOTE] Wolę mocniejsze kolory :) Quote
weszka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 przyszedł prezent na 3. urodziny Vesper :multi::loveu: przymiarka domowa na szybko i jeszcze z metką ;) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-bUhYvYRByUs/T2t3EJL9KwI/AAAAAAAAJ6A/zAQ9H1v7T_w/s640/DSC_0100.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-K34kcVxOPAs/T2t3FUljE2I/AAAAAAAAJ6E/EHuU5qnnj74/s640/DSC_0106.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-TtSRFV_kCS8/T2t3GzthUVI/AAAAAAAAJ6M/_52KOxdWVio/s640/DSC_0109.JPG[/IMG] Quote
zaba14 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Hm... nad tą limonką to się zastanawiam, pewnie kiedyś ją dokupie :> Quote
weszka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Marchewkowy']ślicznie mu , bardzo pasuję.[/QUOTE] jej ;) Dziękuję :) Quote
paulaa. Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Pasuje mu, wgl ta limonka jest świetna! :smile: To M czy L ? Quote
gops Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='paulaa.']Pasuje mu, wgl ta limonka jest świetna! :smile: To M czy L ?[/QUOTE] obstawiam Xl piękny kolor ma ta limonka , ślicznie na szarym wygląda Quote
weszka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='paulaa.']Pasuje mu, wgl ta limonka jest świetna! :smile: To M czy L ?[/QUOTE] Owszem świetna :) Jak wszystkie łańcuszkowe Rogzy które jak dla mnie są najlepszymi obrożami. A rozmiar to XL Quote
Marchewkowy Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ja muszę koniecznie kupić łańcuszek z rogza :D ale zielony sobie odpuszczę bo z zielonego mamy lupinowom łączkę :D Chciałabym dla Abi różową albo czerwoną :D Quote
weszka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Marchewkowy']ja muszę koniecznie kupić łańcuszek z rogza :D ale zielony sobie odpuszczę bo z zielonego mamy lupinowom łączkę :D Chciałabym dla Abi różową albo czerwoną :D[/QUOTE] I różowy i czerwony ładny bo mam obydwa ;) Quote
anetta Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Gwiazdki na Dufflu wyglądają super, ale świnki już nie bardzo ;) Po prostu lubię kontrast ;) Czekoladce baaardzo do pysia w tej obróżce mmmmmmmmmmmmmmm :loveu: Ma galeryjkę?? Limonka :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ale pięknie się prezentuje na psie :loveu: :loveu: bardzo ładna ta limonka... ale miałam juz nic nie kupować :evil_lol: Duffel w gwiazdkach swietnie wygląda :loveu: :loveu: świnki jakoś nie widzą mi się na nim;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='AnIeLa']Wolę mocniejsze kolory :)[/QUOTE] [quote name='anetta']Gwiazdki na Dufflu wyglądają super, ale świnki już nie bardzo ;) Po prostu lubię kontrast ;) [/QUOTE] [quote name='Marta_Ares'] Duffel w gwiazdkach swietnie wygląda :loveu: :loveu: świnki jakoś nie widzą mi się na nim;)[/QUOTE] Co kto lubi, mi się świnki bardzo podobają, zresztą wg mnie do niego to wszystko pasuje ;) Mamy urozmaiconą kolekcję, są i bardziej żywe kolory, i stonowane ;) Quote
chrupcia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Ewa&Duffel']Co kto lubi, mi się świnki bardzo podobają, zresztą wg mnie do niego to wszystko pasuje ;) Mamy urozmaiconą kolekcję, są i bardziej żywe kolory, i stonowane ;)[/QUOTE] a ja bym bardzo chętnie zobaczyła całą kolekcje :) Quote
Ewa&Duffel Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='chrupcia']a ja bym bardzo chętnie zobaczyła całą kolekcje :)[/QUOTE] Jutro wieczorem postaram się wstawić fotkę ;) Zbyt imponująca nie jest w porównaniu ze zbiorami niektórych, ale nareszcie mam takie rzeczy, które mi się tak podobają, że nie myślę w ogóle o ich sprzedaży :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 A mi się właśnie Duffel bardziej w świnkach podoba:) Quote
omry Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']A mi się właśnie Duffel bardziej w świnkach podoba:)[/QUOTE] Mi również :) Quote
chrupcia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Ewa&Duffel']Jutro wieczorem postaram się wstawić fotkę ;) Zbyt imponująca nie jest w porównaniu ze zbiorami niektórych, ale nareszcie mam takie rzeczy, które mi się tak podobają, że nie myślę w ogóle o ich sprzedaży :lol:[/QUOTE] w takim razie czekam :) ja mam w porównaniu do innych baardzo małe zbiory, ale wszystko bardzo mi się podoba :) Quote
Ewa&Duffel Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']A mi się właśnie Duffel bardziej w świnkach podoba:)[/QUOTE] [quote name='omry']Mi również :)[/QUOTE] No właśnie, kwestia gustu i tyle ;) Quote
BestBibi Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Marta_Ares masz pw ode mnie będę wdzięczna za odpowiedź. Co by offa nie było - Duffel super wygląda w świnkach :) a Rogz limonka piękny, Quote
Lucky. Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 czekam na obróżkę activdog :loveu: a po świętach muszę koniecznie zamówić dwie obroże z dogstyle. Quote
gops Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Lucky.']czekam na obróżkę activdog :loveu: a po świętach muszę koniecznie zamówić dwie obroże z dogstyle.[/QUOTE] koniecznie? :evil_lol: ktoś was zmusza? :diabloti: a ja chyba w końcu zaczne zbierać na skórzane szelki , suka ma niedługo urodziny musi dobrze wyglądać :lol: [IMG]http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/13/85/76/2213857675[/IMG] ale cena zabija :roll: Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 fakt cena zabija ale szelki są bombowe :p chciałabym takie z kolcami dla rudej ale na razie kasy nie mam :shake: i nie zanosi się żebym w najbliższym czasie miała :roll: Quote
gops Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Paulina516']A są też w kolorze czerwonym?[/QUOTE] jesli chodzi o te szelki to są czarne,czerwone, brązowe i naturalne . cena 99zł ehh Quote
Recommended Posts