Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sky, to kilkuletni samiec pełnej rasy, odebrany z dzikiej domowej hodowli, gdzie był przykuty łańcuchem do kaloryfera i bity. Po odebraniu w trakcie interwencji, objawiał zachowania agresywne. Teraz , po kilkumiesiecznej socjalizacji wrócił do normy, z agresji nie pozostało nic. Nie jest zbyt ufny wobec obcych ludzi, ale z czasem nawiazuje dobry kontakt. Nie lubi tylko, gdy podchodzi sie do jego miski z jedzeniem. Nie przeszkadza mu towarzystwo innych psów, choć do samców podchodzi z duzym dystansem. Ostatnio został wykastrowany, jest zaszczepiony, odrobaczony i zaczipowany. To inteligentny i stabilny pies, który jest w stanie nawiazać silna więź z odpowiedzialnym właścicielem. Nie przepada za towarzystwem dzieci.

A teraz foteczki:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea_m napisał(a):
No bez przesady. Jak będzie wyglądał bez kropek :roll: . Serce odda za dobry domek :loveu:

;) To lepiej niech trafi na kogos bezinteresownego, bo co będzie z psem bez serca?

Posted

Skay , do domu ale z kropkami i sercem . I zastanów się czy warto coś oddawać ;) może najpierw niech się pokażą kandydaci do Kropek i serca Skayowego:evil_lol:

Posted

Żeby mieć dobry dom ,pies musi mieć szczęście , ale w naszym kraju musi mieć wyjątkowe szczęście . Zapraszam wszystkich wyjątkowych obywateli :lol:

Posted

Dorota jest wiele dobrych domków w naszyk kraju. dzisiaj byłam na wizycie poadopcyjnej u Eika. Pies morderca ma sie dobrze (obrócz tego że chciał pożreć moje dziecko) :lol: wystarczy dopasować dom do psa.

Posted

Dobrze słyszeć:) To ogromna radość i satysfakcja (kilka dobrze przespanych nocy:)) znaleźć psu po przejściach dobry domek.
Dla Sky'a domek już gdzieś jest, tylko musi zaistnieć ten
splot okoliczności, który czasem nazywamy przypadkiem
Wszyscy wiemy, ile taki przypadek kosztuje pracy;)
No, to do roboty!

Posted

bea_m napisał(a):
Dorota jest wiele dobrych domków w naszyk kraju. dzisiaj byłam na wizycie poadopcyjnej u Eika. Pies morderca ma sie dobrze (obrócz tego że chciał pożreć moje dziecko) :lol: wystarczy dopasować dom do psa.

Powiem Ci że w XXI wieku ,w kraju który leży w środku Europy ,stwierdzenie "wiele domków" to za mało , I jeszcze jedno , chyba przesadziłaś z tym "mordercą.
Psy sa takie jacy są ich właściciele .
A ile jest dobrych domków w Polsce ,najlepiej świadczy ilość psów w schroniskach i na ulicach i w niejednym domu.
Ale są i tylko na nie czekamy:lol: