Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estera'], dzięcięcy zlocik :loveu:
Wszyscy będą szczęśliwi. My bez dzieci- Wy bez dorosłych (no nie licząc dwóch dogomaniaczek) .[/quote]

nie wiem skąd taki pomysł. Sama z tego co wiem też to będzie więcej niż 2 osoby dorosłe. A poza tym nawet jeśli to czy to ma znaczenie kto z kim? najważniejsze jest by gdzieś wyjechać na parę dni, wypocząć od codzienności i dobrze się bawić ze swoimi pupilami, więc znaczenie kto z kim jedzie wydaje mi się bez sensu i pisanie tego...

Fajnie kochani, ze ujawniliście się na dogo :) no ja tyż mogę potwierdzić na chwilę obecną... do zlotu jeszcze czas... będe kombinowac by pojechać :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera']Chodziło mi o dwie dorosłe dogomaniaczki tj. Basiępron i Cerber. [/quote]
No widzisz, tylko że jest ich więcej.

[quote name='Estera']przede wszystkim miałabyć integracja, wspólne spacery i ogniska.[/quote]
Ok, ale przeciez kto nie chce to się go nie wyciągnie na siłę, prawda?
Ja na zlocie nie byłam tylko na jednym spacerze i jednym ognisku - tak to byłam na wszystkich, więc nie wiem o co chodzi.

Posted

Jeśli o dzieci chodzi to u Was najmłodszy uczestnik ma bodajże tyle samo lat co u nas ^^
Jak już pisała Ewa(dog) nie każdy może jechać przez całą Polskę. Nie każdy ma takich rodziców jak Tinka, nie każdy ma psa, który tyle wysiedzi. nie każdemu się chce jechać przez całą Polskę na 7 dni.
No to wszyscy się cieszmy :)

nudziło mi się xd
[IMG]http://i38.tinypic.com/5p2yq9.jpg[/IMG]
Bartiśkowa mnie też możesz pokolorować :)

Posted

Kochani, ale ja na prawdę nie miałam ani nie mam nic złego na myśli :)
Cieszę się, że każdy spędzi mile czas ze swoim psiakiem w takim towarzystwie w jakim chce.
Napisałam tylko dlatego, że nie podobają mi się aluzje jakie kierujecie do nas. W ogóle podział na "nas" i "was" tez mi się nie podoba, ale jakoś określić trzeba ;)

Posted

[quote name='Estera']Kochani, ale ja na prawdę nie miałam ani nie mam nic złego na myśli :)
Cieszę się, że każdy spędzi mile czas ze swoim psiakiem w takim towarzystwie w jakim chce.
Napisałam tylko dlatego, że nie podobają mi się aluzje jakie kierujecie do nas. [COLOR=Sienna]W ogóle podział na "nas" i "was" tez mi się nie podoba, ale jakoś określić trzeba[/COLOR] ;)[/quote]
No to się cieszymy. Miłego zlotu tak btw :eviltong:
[COLOR=Sienna]też się zastanawiałam jak to zastąpić xd ale właśnie, jakoś trzeba ^^[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester'] Nie każdy ma takich rodziców jak Tinka, nie każdy ma psa, który tyle wysiedzi. nie każdemu się chce jechać przez całą Polskę na 7 dni.
No to wszyscy się cieszmy :)
[/QUOTE]
chwała za to ze nie wszyscy rodzice są tak jak moi:roll: niektorzy wiedzą co potrafią zrobić, ale nie ma sensu sie tym ''chwalic'' na publicznym forum
gram też nie usiedzi, ale mu kazałam, to siedział :diabloti: chociaż jak jechałam już autobusem z wrocka do suli to prawie po nim latał
z resztą po co komu te tłumaczenia, każdy pojedzie tam gdzie bedzie sie czuł sympatycznie wśród swoich miłych kolegów i koleżanek, tudzież ma bliżej, proste...

Posted

[quote name='Estera']Kochani, ale ja na prawdę nie miałam ani nie mam nic złego na myśli :)
Napisałam tylko dlatego, że nie podobają mi się aluzje jakie kierujecie do nas. W ogóle podział na "nas" i "was" tez mi się nie podoba, ale jakoś określić trzeba ;)[/quote]
[COLOR=Blue]Ale Estera popatrz też na to z innej strony że nie WSZYSCY mogą jechać nad morze sami a chcieli by pojechać na zlot poznać sie spędzić razem czas ze swoimi psami[/COLOR]

Posted

[quote]Proszę tylko o nie nazywanie Waszego zotu czasem OGÓLNOPOLSKIM, bo taki jest jeden od kilku lat ;-) [/quote]a czy to też ma jakieś znaczenie? :cool3: bo generalnie mam wrażenie, ze dla większości osób nie, no ale to moje spostrzeżenie i w sumie piszę w swoim imieniu, że dla mnie znaczenia to nie ma żadnego :] dla mnie to nawet zlot by nie musiał być :)

[SIZE=1]PS. sory, źle zrozumiałam aluzję z tekstem (,,wy'', ,,my''), więc edytuję.[/SIZE]
Generalnie moze nie wszyscy muszą się w swoim towarzystwie czuć dobrze i oże to też dlatego? sama nie wiem. Ale osobiście bardzo cieszę się, że każdy znajdzie swój kącik dla siebie i będzie mógł spędzić czas z innymi psiarzami :loveu:

[quote]z resztą po co komu te tłumaczenia, każdy pojedzie tam gdzie bedzie sie czuł sympatycznie wśród swoich miłych kolegów i koleżanek, tudzież ma bliżej, proste...[/quote]otóż to, i właśnie trzeba ten fakt uszanować :) i cieszyć się, że każdy spędzi miło czas :]

Posted

Dziewczyny wiem, że nie każdy może, chce jechać przez całą Polskę. Dlatego od kilku lat starałyśmy się zrobić zlot w centrum, ale jakoś tak ..... no nie wyszło :roll:
Bawcie się dobrze ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']jak narazie to nas zdradzasz i nie słucham żadnych wymówek :diabloti:
ładne życzonka? :loveu:
[/quote]
ja zdradzam?! no wiesz co?!:placz::mad: ja nikogo nie zdradzam! przecież ja koffciam loffciam wszystkich.:loveu:
Życzonka śliczne wręcz Unbebeblusiu.:loveu:

[quote name='Unbelievable']dla chcącego nic trudnego.[/quote]
powiedz to mojej rodzicielce.:diabloti:

[quote name='Estera'] dzięcięcy zlocik :loveu:
.[/quote]
o nie,wypraszam sobie.<foch> ja na żaden dziecięcy zlot nie jade.<foch>:evil_lol:
Wiesz dobrze,że na ten Bobolinowy zlot bym pojechała,ale przez siły wyższe nie moge tego zrobic.:-( Co wcale nie oznacza,ze na ten śląski zlot jade tylko dlatego,ze nie moge jechac na ten ogólnopolski. Najchetniej byłabym w dwóch miejscach naraz,wierzcie mi.:shake:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ooooo jaki słitaśny zlocik:loveu::loveu:

A będzie bezpiecznie?? bo nie wiem czy mnie mamusia puści?[/quote]

Marta daruj sobie dobra :angryy: i nie denerwuj mnie proszę. To jest poniżej pasa:shake:

Posted

[quote name='Cerber']Marta daruj sobie dobra :angryy: i nie denerwuj mnie proszę. To jest poniżej pasa:shake:[/quote]
nie wiesz o co chodzi to sie prosze nie wtracaj;)

uwaga na niebezpieczne i agresywne pieski:eviltong:

Posted

Marta daruj sobie cokolwiek bo mnie nie ruszają Twoje teksty i nie wiem naprawdę o co Ci biega.

Agresywna to może Ty jesteś, bo ja nie i nie mam zamiaru.

Posiedź sobie u siebie i tam sobie pogryź i powarcz, a nie Tu, bo tu tego nie chcemy.

to tyle na ten temat, nie mam ochoty wdawać się w dyskusję z Tobą.

Posted

[quote name='Cerber']Marta daruj sobie dobra :angryy: i nie denerwuj mnie proszę. To jest poniżej pasa:shake:[/QUOTE]
Cerber.. nie denerwuj się.. nie warto;) Oni są zdenerwowani że im dogomaniaków zabieramy.. Zobacz kiedy był ich wątek odwiedzany. No a najważniejsze jest to że " VIPY" nie będą nam zabawy psuli:lol: Będzie tylko miłe towarzystwo bez przejawów agresji jak tu jedna na siebie piszę:roll:

Posted

[quote name='Cerber']Marta daruj sobie cokolwiek bo mnie nie ruszają Twoje teksty i nie wiem naprawdę o co Ci biega.

Agresywna to może Ty jesteś, bo ja nie i nie mam zamiaru.

Posiedź sobie u siebie i tam sobie pogryź i powarcz, a nie Tu, bo tu tego nie chcemy.

to tyle na ten temat, nie mam ochoty wdawać się w dyskusję z Tobą.[/quote]
prosiłam nie wtracaj sie jesli nie wiesz o co chodzi.

nie wiem czemu uważasz ze wszystko skierowane jest odrazu do Ciebie;)

Koniec offa

Posted

[quote name='Pestka']Ja nikogo na ŻYWO nie znam praktycznie więc :lol:
[/quote]

Pestka, nie przejmuj się, ja też, ale co za problem się zapoznać :cool3:.

dziś wieczorem postaram się potwierdzić swoją obecność, a moja os. tow. też, choć już raczej potwierdza :p.
A wiadomo kiedy będzie rozdzielanie do domków? ;)

a zlocik tak słitaśny, że aż nie mogę się go doczekać :loveu:.

Posted

gossiu dziecko drogie (tutaj przynajmniej mam 100% pewnośc, że mam do czynienia z dzieckiem, nie dojrzałym zupelnie.... i co krok kłamiącym na dogo...)
nie wtrącaj się gdy starsi rozmawiają. Jako organizator piszę, że nikt nie jest zły, że zabieracie dogomaniaków, bo tego nikt nie robi. No chyba,że takie jest Wasze założenie "mieć więcej ludzi niż oni". To bardzo dziecinne spojrzenie na sprawę ;) Moje założenie takie nie jest, lata i powiewa mi to ile będziecie mieć ludzi. Jak pisałam wcześniej, niech każdy jedzie gdzie chce/może i bawi się dobrze.
Zresztą dziewczyny już chyba zrozumiały o co mi chodziło (czy się mylę, i myślicie jak gossia? :lol: ) więc nie wiem po co piszesz ;)

Posted

[quote name='Dariette.']Pestka, nie przejmuj się, ja też, ale co za problem się zapoznać :cool3:.

dziś wieczorem postaram się potwierdzić swoją obecność, a moja os. tow. też, choć już raczej potwierdza :p.
A wiadomo kiedy będzie rozdzielanie do domków? ;)

a zlocik tak słitaśny, że aż nie mogę się go doczekać :loveu:.[/QUOTE]

Takie porządne rozdzielanie do domków będzie pewnie po 10 listopada kiedy już w 100% będzie potwierdzone kto jedzie a kto nie.;)

Posted

[quote name='Estera']gossiu dziecko drogie (tutaj przynajmniej mam 100% pewnośc, że mam do czynienia z dzieckiem, nie dojrzałym zupelnie.... i co krok kłamiącym na dogo...)
nie wtrącaj się gdy starsi rozmawiają. Jako organizator piszę, że nikt nie jest zły, że zabieracie dogomaniaków, bo tego nikt nie robi. No chyba,że takie jest Wasze założenie "mieć więcej ludzi niż oni". To bardzo dziecinne spojrzenie na sprawę ;) Moje założenie takie nie jest, lata i powiewa mi to ile będziecie mieć ludzi. Jak pisałam wcześniej, niech każdy jedzie gdzie chce/może i bawi się dobrze.
Zresztą dziewczyny już chyba zrozumiały o co mi chodziło (czy się mylę, i myślicie jak gossia? :lol: ) więc nie wiem po co piszesz ;)[/QUOTE]
Oj.. jest ok;) i koniec offa.. Nie powinniśmy się kłócić. Wy spędzicie miło czas jak i my:p I każdy w swoim gronie. I gdzie mu się podoba czy gdzie może ;]