dog193 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]pakuj sie pakuj bo dziś jedziemy:evil_lol: a Ty godosz ze tam na parkingu ale kaj jest tyn Carrefurre express bo jo nie wiem[/COLOR][/QUOTE] Jak będziecie wyjeżdżać z Rozbarku to go zobaczycie. Tam się potem skręca w prawo na zajezdnie, a na wprost jest Carrefour. Nad Carrefourem jest sklep z meblami "BODZIO". Quote
Tepes Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [COLOR="blue"]świetnie jo sie nie pomieszcza do jedny torby:evil_lol: dobra Ewa jo jeszcze napisza do Ciotki;)[/COLOR] Quote
Ppx Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ej, powiedzcie mi, czy może być taki kaganiec? [IMG]http://i25.tinypic.com/fuvzoh.jpg[/IMG] lepszego nie było ._.' Quote
Tepes Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [COLOR="blue"]normalnie jak Hanibal xD a chyba może być:D[/COLOR] Quote
evel Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Na tym zdjęciu nic nie widać, zrób zdjęcie bokiem. Pies powinien mieć możliwość otworzenia pyska w kagańcu. Quote
Bartiśkowa_ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Namawiam kolegę na to żeby wziął psa, nienajgorzej mi to idzie ;d Ja nie wiem jak ja sie dziś spakuje, Quote
Avaloth Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 tego kolegę brata ? jakiego ma psa ? ;> czy to ten od yorka ? bo się zgubiłam xd haha śmiesznie Lucy wygląda :D ale właśnie, ona może w tym pysk otworzyć ? bo nie widać na tym zdjęciu. Quote
NightQueen Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Sweet']Pati moim urokiem osobistym ją przekupie:P A Kabiego nie biorę niestety... ale może ukraść jakiegoś psa i go wezmę;P[/QUOTE] to się okaże :diabloti: dam ci wskazówkę - kup kilo sera żółtego :evil_lol: [QUOTE]haha ah to wzajemne zrozumienie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] na mnie można liczyć w każdej sytuacji :cool3: [QUOTE]powiem dwa zdania i siadam, nie zdążycie nic zjeść beze mnie :-D[/QUOTE] wesprzemy cię w przemowie jakby cię stres zjadł :evil_lol: A ja nadal nie spakowana :roll: normalnie mi się nie chce :razz: Quote
Skibka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Oczywiście ze wyjazd aktualny.:D Ja juz od dwóch dni składam wszystko do kupy co wziąć a czego nie.. Może się podzielicie co jeszcze bierzecie bedzie mi łatwiej.;] Quote
NightQueen Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ja właśnie przestudiowałam mapę, żebym dojechała tam gdzie trzeba :evil_lol: zawszę pilotuję mojego ojca, bo by się zgubił :diabloti::eviltong: Quote
ulvhedinn Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 DObra, niech ktros podpowie, jak najlepiej dojechac z Wrocka (pociagiem)? Do Katowic, czy gdzie? Quote
Foxowa Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Do Katowic najbliżej ;) To ja się żegnam, bo pewnie rano się nie pokaże bo o 10 wyjazd na lotnisko. Także dogomaniacy, do zobaczenia! :loveu: Quote
Avaloth Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ulv albo do Katowic albo Dąbrowy Górniczej jeśli tam coś jeździ, stamtąd bliżej, ale znowu nie wiem jak z dojazdem do ośrodka. Ile w końcu psów bierzesz ze sobą ? :D a Krowy nie będzie -.- tata dzisiaj wymyślił że od razu odwożąc mnie odbiją i pojadą na mazury, a nie jak planowali następnego dnia.. a że pies zostaje z mamą w domu żeby jej towarzystwa dotrzymać to na zlocie się nie pojawi -.- i do tego jedziemy z rodzicami znajomego w 5 osób. -.- a ja tak chciała Chester sprawdzić w takiej sytuacji no .. właśnie tata znów coś wymyśla i w końcu nie wiem czy jedziemy jutro normalnie czy od razu na mazury.. szlak mnie trafi, dogadać się z nim nie idzie -.- Quote
Foxowa Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 W Dąbrowie Górniczej niby jakieś PKP jest... Ale do Katowic jest pewne. Przynajmniej transport autobusowy w stronę zlotu Quote
Bewarka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Asia... :loveu: Hahah :evil_lol: wy będziecie rzucać, robić foty a ja pewnie przerwe Iśce w środku zdania, bo sobie coś przypomnę :cool3: Dooobra, last question, bierzecie posłania czy nie potrzeba, jeśli pies będzie spał z wami...? :lol: A jak ktoś ma obroże w rozm.M/L jakąś ładną, pasującą i byle nie czerwoną do sprzedaży to może wziąć, ale nie obiecuje, że kupię :eviltong: Tylko tę co zamówiłam z innymi rzeczami już nie dostanę. :razz: Quote
Chantell Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 No to szalonego zlotu Wam życzę i duuużo fotek! :D Quote
NightQueen Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 bewarka mam raf camo na sprzedaż eMkę :P posłania nie biorę, pies śpi ze mną, nie chce mi się tego wozić zdjęcia będą na pewno Chantell :) Quote
Chantell Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 a wiem, że na pewno będą, tylko żeby Wam się jeszcze je wstawić chciało :D xD Quote
NightQueen Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Chantell']a wiem, że na pewno będą, tylko żeby Wam się jeszcze je wstawić chciało :D xD[/QUOTE] no to, to już inna kwestia :D Quote
Bartiśkowa_ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Zdjęcia ktoś na pewno wstawi ;d Ja właśnie zakończyłam imprezkę pożegnalną i biorę się za pakowanko ;) Quote
Bewarka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ee, raf camo nudny i mało dziewczęcy. ;P Tak myślałam. To po kiego grzyba ja posłanie piore? :splat: Quote
Tepes Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [COLOR=Blue]jo Bonkowi biera kocyk ino nie zapomnieć o 42 zł bo my z Ewą takie inteligenty że y zapomniały i musiały wyłudzać od ciotki moi:evil_lol:[/COLOR] Quote
Ppx Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Foxowa to Ty dopiero jutro lecisz do PL? Mi się coś ubzdurało, że dziś wróciłaś. xd' Ja urwałam się z wesele, aby się dopakować. xd' Quote
Recommended Posts