Lilmo Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja zrobiłam Kiryskowi ogłoszenia na: poznan.gumtree.pl oglosze.pl kokosy.pl adopcjapsow.org hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.net.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl poznan.oxl.pl Quote
snuszak Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 dzięki, teraz czekam na maile w sprawie psiaka ;) Quote
PaulinaT Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='eduso']Mam nadzieje, ze jest OK: dziękuję, mam nadzieję, że będzie ok ;-) Quote
Lilmo Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kirysku odwiedzam Cię, bo ten Twój pyszczek przyciśnięty do krat nie daje mi spokoju :placz: No niechże Cię ktoś pokocha! Quote
eduso Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jest już jakiś odzew - czy ktoś się młodym zainteresował czy cisza ? Quote
supergoga Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Totalna cisza, nie wiem dlaczego. Ale nie trace nadziej, musi sie udać. Znajdziemy domek. Quote
Lilmo Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 supergoga napisał(a):Totalna cisza, nie wiem dlaczego. Ale nie trace nadziej, musi sie udać. Znajdziemy domek. Kirys jest tak piękny, że nie ma wątpliwości co do tego czy znajdzie dom. To tylko kwestia czasu. Musimy tylko cierpliwie poczekać, aż ktoś odpowiedni go wypatrzy. Quote
PaulinaT Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Poznałam Kiryska. Fantastyczny psiak! Piękny, doludny, wesoły... mały skarb, żywe sreberko. Serce pęka, ze w klatce tkwi... Mam nowe fotki, wstawię dzisiaj. Quote
agata51 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jeszcze jedno żółte cudo! Kirysku, znajdziesz domek, na pewno! Quote
snuszak Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 KIrysek raczej domek mieć będzie - jeden z dwóch. Jak będzie coś wiadomo to napisze konkretniej. Powiem jedno, miał dziś odwiedziny rodzinki. Byliśmy na spacerze, wszystkich obskakał i wymazał błockiem, zauroczył jednocześnie. Było ok. Teraz czekam na dalszy rozwój sytuacji. Quote
PaulinaT Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Super! Zaciskam kciuki... (Jeszcze chwila i mi ich zabraknie :lol:) Quote
Lilmo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Cudownie! To i moje kciuki już są mocno zaciśnięte! :kciuki: Quote
bumerang Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 jaki sliczny :loveu: mam nadzieje i trzymam kciuki za kochajacy domek:loveu: Quote
Lilmo Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Widzę na stronie fundacji, że Kirys w dziale "Znalazły dom" :o Może ktoś coś więcej nam o tym powiedzieć ? :cool3: Quote
snuszak Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 wczoraj mieli go odebrać wieczorem Państwo którzy byli w odwiedziny ze mna u KIryska w sobotę :eviltong: Quote
snuszak Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 tak odebrali :p myślę że można za jakiś czas pojechac na wizytę zobaczyć jak psiak się urządził w nowym domku :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 No to.... Twoje zdrowie Kirysku w nowym domku!!!! :drink1: Quote
Lilmo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Bardzo się cieszę! Kirysku mam wielką nadzieję, że choć Ty trafiłeś do wspaniałych ludzi. Trzymam mocno kciuki za Twoje szczęścia! Quote
supergoga Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Sorry ale wczoraj nie mogłam wejść na dogo a i dzisiaj niezbyt wchodzą wątki. Pan od Kirysa dzwonił. Kirys pełen energii zamknięty na czas krótkiej nieobecności rozwalił nieco drzwi do garażu. Ale teraz zabrany do domu zachowuje się dobrze. Poradziłam Panu książki odpowiednie, umówiłam też że będziemy kastrować łobuza. Na razie jest nieźle. Quote
snuszak Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 oj ten łobuz, na szczęście przygotowałam na to jego nową rodzinkę ;) własnie na pierwsze samotne dni poleciłam pomieszczenie gdzie jest ciepło ale pies nie zrobi za dużych szkód aby zobaczyli czy niszczy, bo z ogrodu to by pewnie szybko zwiał znając jego płotowe akrobacje :cool3: ciesze się że dobrze, będzie z niego kochany psiak, wystarczy ze troszkę się wyciszy, aha i proszę o usunięcie ogłoszeń Kiryska bo miałam wczoraj jeszcze telefon w jego sprawie, bardzo miała Pani z Wałbrzycha niestety tylko Kirys wpadł jej tak w oko że byłaby wstanie przyjechac po niego, dlatego będzie teraz szukać jakiś piesków bliżej siebie Quote
Lilmo Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A to mały rozrabiaka :evil_lol: Jednak to dzieciak jeszcze, do wychowania którego zapewne nikt wcześniej zbyt dużej uwagi nie przyłożył. Mam nadzieję, że nowi właściciele z cierpliwością podejdą do nauki właściwego zachowania malucha. Myślę, że to mądry chłopak, tylko ktoś musi mu wytłumaczyć co jest dobre, a co złe ;) Trzymam kciuki za niego i jego dzielną rodzinę :) Ja swoje ogłoszenia pousuwałam wczoraj, mam nadzieję, że wszytkie. Oby jakaś inna psia bidula podbiła serce tej pani, skoro to szansa na dobry dom. Quote
Recommended Posts