SH Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Dzięki i za to :) Psiaków istotnie jak na lekarstwo, ale za to jakie :o Było na co popatrzeć :D Szkoda, że to tak daleko :(
Nitor-Nivalis Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Kilka fotek z Olsztyna :) Winterfrost's HAKUNA MATATA - CWC, NPwR - ukończony Championat Polski :) Winterfrost's MARY POPPINS - CWC, NSwR, BOB, BOG, BIS - ukonczony Championat Polski :) Pozdrawiam Ewa & Nitor Nivalis
Ravk Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 SH napisał(a):Czy ftuś ma pełne wyniki husky z Ustronia? :D Chętnie uzupełnię swoje zapiski. Jak znajdę chwilę czasu to wrzucę. A czy są pełne? Nie ja bazgrałem po katalogu to jeszcze nie wiem :)
SH Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Dawaj co masz. Może jakoś zmontujemy całość :D W każdym razie NPwR, BOB i II BOG wziął... Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA a NSwR KATIA Eskimoski Domek :)
SH Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 W inym temacie basia napisała klasa szczeniąt: LORD Śnieżne Demony - II MISTER BINGO Srebro Północy - I kl.młodzieży ANTON NIKE'S Blue Hurricane - II ARMANI NIKE'S Wrota Beskidów - IV bdb Husqvarna FLAMENCO - nb NEMO BROWN NUGAT NIKE'S Śnieżna Wataha - I (CWC?? raczej Zw.Mł., ale chyba nie dostał) PRINC Śnieżna Rakieta - III kl.otwarta FUTURE SHOCK Eskimoski Domek - bdb Winterfrost's HAKUNA MATATA - nb Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA - CWC,NPWR, BOB, 3 BOG KEFFI Albus - IV MIRON Górskie Pejzaże - III YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia - II kl.wetaranów FERRO Malaspina - I MINUK Suvudelek - nb suki - kl.szczeniąt LUKA Śnieżne Demony - II WO MERCI Srebro Północy - I WO Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - nb kl.młodziezy AFERA Wichrowa Dolina Cisu - II LATRANS ALL FOR YOU - I ARYSA Saga Dali - ?? III bdb?? Husqvarna FAWORYTA - nb Husqvarna JOLLY - ?? NDO ??? kl.pośrednia KATIA ED - CWC, NSwR ) Husqvarna MERCI - nb ZANDALEE Syberyjska Rapsodia - II klasa otwarta FARSA z Pierwszej Ręki - I LUNA Mknąca Strzała - II bdb Winterfrost's MARY POPPINS - nb PASSA Błękitny Skarabeusz - III bdb kl.championów MADELINE Polarni Ekspres - I, CWC kl. weteranów BENI Eskimoski Domek - I
Nitor-Nivalis Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Czy ma ktoś może jakieś zdjęcia z Ustonia ?????
SH Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mam sporo fotek, swoich i otrzymanych od dogomaniaków, ale nie mam jak ich tu wstawić :(
Miśka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 przeslij mi jesli chcesz na [email protected] - wstawie na SH World
Nitor-Nivalis Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 ja mam sporo fotek z Olsztyna jakby ktoś chcial
Ravk Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Proszę bardzo, tutaj wrzuciłem trochę http://www.ravk.republika.pl/ustron
SH Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 @ Ravk Fajniste foty :D Część ściągnęłam sobie na kompa 8)
Ravk Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 SH napisał(a):@ Ravk Fajniste foty :D Część ściągnęłam sobie na kompa 8) I spora paczka idzie do Ciebie mailem :)
SH Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Już mam :angel: Qrcze tam są nie tylko psy :o :wink: :lol:
Asdf Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 ja tez poprosze o fotki [email protected] dziękuje z góry
Nitor-Nivalis Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Mam jeszcze jedną fajną fotke z Best in Show w Olsztynie
SH Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 No to przeklejam fotę z BIS V grupy w Ustroniu, bo moż nie wszyscy widzieli :)
basia Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ja też, ja tez prosze o foty :angel: [email protected] lub [email protected]
agacia Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 To i ja tez ladnie prosze o fotki :lol: [email protected]
SH Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Posłąłam wam obu foty :D Aż mi się łącze "zagotowało" :wink:
Agnieszka_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 To jeszcze ja poproszę fotki z Ustronia ;) [email protected]
Recommended Posts